Juletid

 
God Jul på er alla!
 
Nu är ännu en jul förbi oss. Så nu kan ju snön och kylan bara dra åt helvete med andra ord! Vit jul är det ända vi behöver sen kan våren och sommaren ta över tycker jag :)
 
Den här julen har väl varit ganska lik alla andra jular jag varit med om, förutom att jag har jobbat på systemet. Har nog inget positivt att säga om jobbet eller kunderna under denns högtid...Det blir en helt annan anda på jobbet, alla stressade kunder kommer in och torkar av sig på oss, hets, hets och åter hets. Snart är det Januari och då kommer man klaga på att det är för lugnt istället så bra blir det väl fan aldrig bra.
 
Medan andra går upp i vikt efter all julmat så har jag lyckats gå ner ett halvkilo, jag är fsktiskt besviken med tanke på att jag föröker att gå upp i vikt just nu, dock inte i julgrisfett utan i muskelmassa. Jag får jobba hårdare och äta mer helt enkelt :) Julmat är ju faktiskt väldigt proteinrikt och omega-3 berikat så helt jävla illa är det ju inte.
 
I Julklapp fick jag biopresentkort, pengar, skivor och en pyjamas. På dagen hade vi lite julafton med familjen och delade ut våra julklappar med Kalle och hans vänner i bakgrunden. Sen på kvällen kom några vänner till familjen så åt vi skitmycket mat och spelade paketleken. Där vann jag tre eller fyra paket tror jag. Tvättpåsar, bananfodral, tändare och jag vet inte vad men roligt var det :)
 
Dagen efter tog jag mitt pick och pack och begav mig till gymmet precis som alla andra dagar och möttes av väldigt många nya ansikten. Folk får sådan ångest efter all jävla mat dom trycker i sig, drar till gymmet i ren panik och svettas som galningar sen får det vara bra, så ses vi den 25:e nästa år igen :) Lite komiskt tycker jag...
 
Efter gymmet for jag och familjen iväg till faster och man för att äta! Fick träffa min käre kusin och hans tjej för första gånen på 100 år kanske. Trevligt var det, alltid lika trevligt :)
 
Och idag då, ännu en släktmiddag på schemat. Men istället för julmat fick vi en stor jävla kalkon. Hur gött som helst, nom nom.
 
Hoppas alla har haft en lika bra jul som mig! God fortsättning osv.
 
Vår utsökta julgran :)
 
Julstämning
 
Bästa filmen!
 
Mat!
 
Julklappsleken
 
Kalkon


 

 
 

Flyttat till Majorna

 
Hej på er i vintervädret, nu är det inte långt kvar till jul, nyår och alla löften man ska hålla under det kommande året. Jag har själv aldrig haft ett nyårslöfte i hela mitt liv och kan inte komma på något bra i år heller så jag får väl nöja mig med att kolla på när alla andra lyckas/misslyckas med sina mål.
 
Nu har jag bytt från butiken i Kållered till Majorna, jag har arbetat 3-4 gånger där nu och trivs sådär men det blir bättre och bättre. Jag stortrivdes verkligen i Kållered och det är svårt att toppa det. Det enda jobbiga var att jag var tvungen att ta bilen varje dag och jag har ju ingen egen...Nu kan jag ta bussen vilket är praktiskt och något billigare men det tar ju en jävla tid. Den här butiken har ca dubbelt så mycket kunder så det är absolut stressigare att jobba där, det är också mycket mer kunder med alkoholproblem än i Kållered och det känns jävligt tragiskt. På vardagarna är det nästan bara missbrukare som handlar. Vi får ju inte sälja till folk som är påverkade men om jag ska vara ärlig så känns det helt fruktansvärt att sälja till nyktra alkisar också. Det är så jävla svårt att bedöma om dom är påverkade ibland för en del av dom är jävligt trevliga och normala varje gång dom kommer in och en del är skumma i alla tillstånd. Tråkigt det där, jag önskar ingen att hamna i det där träkset :(
 
Nog om tråkigheter, det är ju snart jul. Visst är det lite för jävla kallt kan man tycka och snö räcker det att vi har några veckor sen frå det gärna bli vår igen. Men annars är det rätt mysigt såhär i december. Jag har redan varit på två julbord, var på Hagabadet med Amanda senast :) Julbakat två gånger också, ska det var så ska det tamejfan va!
 
Imorgon ska jag julhandla och då får ingen annan åka in till stan!
 
 
Pictures:
Amanda med sin lillskrutt från förrförra helgens julbak i Floda :)
 
Min andra Amandakompis på Hagabadets julbord :)
 
Jag och Victoria gjorde hemmagjord sushi i lördags, sjukt roligt och jävligt gött blev det!
 
Ni får ha det så jävla bra det bara går, vi hörs :)

RSS 2.0