Masquerade






Igår var det maskerad-bal i berg 211! Två av mina tjejkompisar hade 20-årsfest i ett berg:)

Lokalen jag jättemysig, lide Dracula-feeling över det hela, mörkt och stenigt med röda mattor och gardiner. Det var väldigt mycket folk men musiken var så hög att det var lite svårt att prata, men vad gör det när man kan dansa. Alla killar hade svart kostym och vit skjorta och eftersom alla hade mask så såg de flesta lika dana ut, lite roligt faktiskt:) Alla tjejer hade jättefina klänningar och skor, många hade långklänning vilket inspirerade mig väldigt. Jag ska också skaffa mig en långklänning, eller två...
Det var väldigt trevligt att träffa några av klasskompisarna från gymnasiet, några av dem har jag inte träffat senad själva studenten.

Innan själva festen så var det lite förfest hemma i min kompis lägenhet där vi tjötade lite, drack lite och hade allmänt trevligt sedan tog vi taxi ut till lokalen. Jag hade typ inte festat sedan Nyår eller något sånt så jag blev rätt full rätt fort...Ibland tycker jag inte om att vara full för jag har alltid nyktra Josefine med i bakhuvudet och då känner jag mig så dräggig och pinsam. Igår var en sådan kväll, jag fick asdåligt balans efter några timmar och det kändes som att jag bara ramlade runt och trampade folkt på fötterna med mina smala klackar, Usch!
Vid halv två tiden gick jag och en kompis från festen och tog vagnen in till stan, där gick vi till ett mysigt ställe som som spelade latinomusik, vid det stadiet var jag påväg att somna:) Då kom det en kille frång ingenstans och satte sig vid mig, hällde upp två glas vitt och började snacka, han var skittrevligt men jag vågade ändå inte dricka vinet, kände inte för att bli drågad just då...
Vi fick till slut skjuts hem av min kompis käre fader och jag var la hemma runt halv fyra, jag sov hela vägen hem.


Så här såg jag ut på festen :)






Lite bilder från maskeraden ;)




Ett av fördelsedagsbarnen.

Obehag


Idag
mina vänner har jag jobbat från 11.30- 21 på donkaan! Ärligt talat så hade jag fakiskt kul idag! Sköna människor i köket och på andra ställen, det är det som gör de:) På jobbet har vi en jättestor overall som man ska ha på sig om ska ska stå ute i mcdriven, än så länge är det bara några få som vågar ta på sig den men mitt mål är att få alla att använda den. Det är ju ändå en kul grej lixom, att se ut som en jättebäbis :P Men tyvärr lyckades jag inte med mitt Uppdrag idag...Jag återkommer om min framgång i overallprojektet för jag tänker icke ge upp!


Bad news...

En släkting till mig ligger på sjukhus, inte kul, inte bra. Ush!
Känns riktigt obehalgilgt.


I mitt senaste inlägg hade jag en bild på min älskade katt <3, dock har jag fått komentarer om att han ser lite konstig ut på bilden och jag håller faktsiskt med, därför lägger jag nu in några bilder på honom igen där han är så söööt:)





Och imorgon väntar stort kalas!!! Det ser jag verkligen fram emot, jag har inte festat på jag vet inte hur länge. Två tjejkompisar till mig fyller 20 och det ska firas!

Vi höres ;)

Du har inte en aning

Denna dag började inte bra. När jag gick in här på bloggen för att göra ett litet morgoninlägg så fick jag panik! Först såg allt ut som vanligt men helt plötsligt mublerades allt om och bloggen såg helt störd ut, jag fattade inte vad som hade hänt och jag lyckades inte återställa den. Jag blev så jävla sne...När jag väl var på dåligt humör så gick allt annat också fel, plus att min katt följde efter mig vart jag än gick i huset och jamade. Irriterande ja..
Senare när jag gick in på bloggen så var allt som vanligt igen, det var v'l antagligen något fel med sidan bara, härligt :)

Förövrigt så har jag inte hunnit sitta mer med mina ansökningar, jag satt så länge och svor över bloggen... Jag jobbade på musik service idag:) Det var kul:) Det vi sysslar med där är väl inte skitkul igentligen, vi plockar och packa cd/ dvd och skickar iväg till massa affärer runt om i landet, ibland längre än så. men det är kul folk som jobba där, det är alltid uppiggande med ett härligt shitchatt i gångarna på lagret:D

 Jag saknar fotboll, det var jätte längesedan jag kollade på fotboll! Jag hade visst inte kul att skriva om idag :(



Keep on going



Tjeheej blogg!

Idag påbörjade jag min andra punkt på "att göra" listan. Apply for school! Jag smygstartade lite för ett tag sedan med att skriva i alla mina personuppgifter och lite sånt dära..men nu börjar allvaret. Jag har idag kollat upp en del stipendier som jag ska söka. Det gjorde jag på www.globalgrant.com, jag fick nog ihop runt 20 stycken. Jag måste bara läsa igenom alla lite mer noggrant innan jag söker dem. Jag har också börjat småkladda lite på mina personliga brev som måste skickas med i ansökan. Jag ska skriva om mina mål och planer för min karriär och varför just jag ska bli antagen, jag ska också skriva om vad som inspirerade mig till att vilja söka music business programet.

Det är lite klurigt och det kommer att mycket tid men det ska bli väldigt kul också, en spännande resa...

Jag har väntat så länge på att börja med det här, jag ville ju få körkortet fixat först så att det var ur världen och det är det ju nu. Jag vill verkligen anstränga mig så mycket det går för att det här ska gå bra, det handlar om min framtid, mina drömar och det är bara jag själv som kan övervinna mina mål. Eftersom jag inte ens sökt in än så känns det så långt borta när jag snackar om det, mycket tjöt och litev verkstad! Nu ska det fan bli verklihet också.


Koifisken symbloiserar bland annat att man tar sig över hinder i livet.


Gå hem nu!

Idag har jag jobbat för första gången på hela veckan. 11.30- 18.00 på underbara Mcdonald's. Fy Fan! Så jävla mycket folk var det idag, helt otroligt. Normalt sätt brukar det vara superstressigt över lunchen och sen lugna ner sig mellan typ två och fyra och sen dra igång ingen till middagen. Men idag tog det fan aldrig slut, det rullade hela tiden och jag pallar inte sånt. När jag är stressad gör jag bara massa fel, jag slår mig, tappar saker och famlar runt som en full jävla fluga. Jag var såå nära ett utbrott inne i den stora frysen när jag inte fick upp kartongen med Hot Wings.

Ikväll är jag sugen på att hänga framför tv:n med några polare men det verkar inte som att det blir av. Nästan alla är sjuka och killarna totalrenoverar en kompis bil, kul, kul...Mamma och Pappa har after-ski fest här hemma så jag får väl sitta här på mitt rum och ladda inför ännu ett härligt pass på donkan imorgon :P


Arsenal- Barcelona

Igår spelade Arsenal mot Barcelona i åttondelsfinal i Champions league på Emirates Stadium i London

Matchen slutade 2-1 till Arsenal


Tyvärr gick det inte så bra för mitt Barca...


Barcelona hade övertaget i första halvlek och tog ledningen när Messi hittade fram till Villa, efter första halvlek står det 0-1 till Barcelona. I andra halvlek lyckas inte Barca hålla kvar kontrollen och Arsenal som vägrat ge vika lyckas vända spelet. Van Persie sätter 1-1 och han gör det snyggt! 2-1 målet görs av Andrej Arsjavin.

Det som störde mig mest var Messis två missar. Han hade två lägen där han fick tillavsluten precis som just han brukar, och på de sättet som som han alltid gör mål, men igår missade han två av dessa lägen...Messi blev grymt besvkien på sig själv. Sedan nickade han in den efter en superinstats och väggspel med Pedro men han döms för offside... osis!

Returen spelas hemma i Barcelona på Camp Nou och då jävlar Arsenal, då jävlar!

Det är över nu...


Today I deserve candy =)


Idag tog jag körkort!


I måndags och igår när jag övningskörde gick det fan inte bra och i gårkväll (dagen innan uppkörning) var jag lagom förtvivlad, helt säker på att det skulla skita sig. Men så i morse tog jag nya tag och bestämde mig för att köra bättre än jag någonsin gjort, och det gjorde jag :D

Jag har en tendes att naila när det väl gäller


Belöning:

Väska från glitter, Solglasögon från Indiska, Armband från H&M, Godis från underbara 4-Gott och smaskiga Jordgubbar*


Efter uppkörningen tog jag mig en tur till stan för att köpa en present till mig själv. Det är viktigt att belöna sig själv när man har lyckats med något! det tycker i alla fall jag. Att ta körkort och till och med klara alla tester på första försöket är något jag är grymt stolt över. det är också en lättnad att få känna att det är över nu, allt övningkörande, all press, all TID! Nu kan jag äntligen känna att det är avklarat och gå vidare till nästa punkt på min "att göra" lista. Apply for school...

Valentine's day




Idag är det alla hjärtans dag om du inte hade koll på det :D Jag har i alla fall knappt märkt det, kan bero på att jag inte har någon loverboy ;) jag har också haft rätt mycket annat att tänka på, gjorde teroprovet idag i Mölndal. 58 poäng!!! GODKÄNT å sånt! Jag satt sist kvar av alla i rummet och utnyttjade alla mina 50 minuter, men det gick ju bra och det är huvudsaken.


Back to valentine's day!

Jag fick geléhjärtan av mammi....TAAaaCK:D



Nervös



Nu är det på allvar


Den här veckan är riktigt oskön! På onsdag kommer jag antingen att ha körkort eller inte. Scary as hell...
Jag är grymt nervös, speciellt inför uppkörnignen

Fotbollskväll

Jag är ett stort Barca-fan men följer även våran svenska stjärna i AC Milan.


Dagens första match: AC Milan- Parma på San Siro. Serie A.

      

Första halvlek var galet bra, Milan gjorde två sagolika mål med fantastiska framspel. Första målet stod Zlatan för den fina pasningen in till Seedorf som langade in den bakom Parmas målvakt Mirante. Andra målet var i liknande stil men då var det Gattuso som stiligt skickade bollen till Cassano som gör 2-0! Andra halvlek hann jag tyvärr inte se så mycket av men min käre far vrålade till varje gång det blev mål, han fick vråla två gånger. Först när inhoppade Robinho nätade, och sedan när Robinho nätade...igen! Matchen slutade 4-0 till Milan och NÖJD är ordet för detta!



Dagens andra match: Sporting Gijón- FC Barcelona i Gijóng. La Liga.


   





Den här matchen hann jag tyvärr bara se de sista 20 minuterna på, vilket dock innebar att jag fick skåda David Villas sköna kviteringsmål. Messi kämpade som ett djur innan han fick bollen för sig själv och kunde lägga fram den till Villa som i sin tur chippade den lite snyggt över Sportings målvak och in i mål. Målskytten var sparsam med sitt målfirande i respekt som sin galma klubb, just det: Sporting Gijón. allmänt i matchen så tyckte jag att det gick rätt trög, Barca har ett underbart passningspel men idag vart det mycket slarv och missföstånd. Messi som för övrigt är min absoluta favoritspelare i världen såg på långt håll nyklipplt ut men så var dessvärre inte fallet men han é go ändå :p. Matchen slutade i alla fall 1-1 vilket innebär att Barca missar 3 viktiga poäng och får nöja sig med 1, osköönt...

~~ Semlor och Crème brûlée ~~








Det är lördag och då skall det frossas!

Idag när jag övningskörde med mamma så blev jag väldigt sugen på semlor :p. Så på väg hem stannade vi till vid vår lilla ICA och köpte med oss semlebullar och grädde (mandelmassa hade vi redan hemma) och gjorde egna små semlor till lunchfikat! Gotti gotti :)

I födelsedags pressent fick mamma en brullebrännare av mig och min bror och idag var det dags att inviga den. Dagen efterrätt blev alltså Crème brûlée och de smakade fantastiskt!


Color of today

BlueBlackPink



Före
 Före                                                                                        Efter


Smink
är en bra uppfinning. Jag gillar inte att ha för mycket smink, det ska se naturligt ut men ändå fräscht och snyggt. På vintern är jag väldigt blek, speciellt på halsen och då är det inte snyggt att ha för mörk foundation. Då är det bättre att ta rouge eller brunpuder på kinderna eller så kan man ju sminka halsen och nedåt också om man orkar. Sola är  också en bra lösning, jag har länge tänkt att jag ska börja sola solarium men det har inte blivit av! Tiden räcker lixom inte till...
 
Dagens outfit!



Idag har jag på mig en svart söt klänning som jag köpte på Zara i London, Blåa strumpbyxor från Primark London, svarta overknees med liiite glitter i, hihi. och ett silvrigt döskallehalsband från Cubus




Till detta har jag piffat till mina short nails med ett rosaglittrigt nagellack!


Eviga Torsdag





De senaste veckorna har gått så jävla fort. Helgerna känns ju alltid för korta och är over innan man hinner tänka, medans måndag-fredag seegar förbi låångsamt...MEN nu! Först blir det måndag, man känner sig trött från helgen, fasar inför alla tråkiga saker man måste göra i veckan och så vipps, så är det torsdag. Och när det väl är torsdag så kännse det som att det alltid är torsdag. Måndag, torsdag, fredag, lördag, söndag. Numera är en vecka bara 5 dagar :)

Idag har jag spenderat 4 timmar på Mönlycke trafikskola, (Tagga Tagga teori och uppkörning nästa vecka!). Först hade jag en dubbellektion som gick rätt bra, känns ju gött när det är så kort tid kvar...Sedan satt jag med teorin och det gick sådär men det börjar sitta. Jag skyller dagens teoriresultat på den osköna huvudverken som dök upp under tiden, obotlig vart den också när jag hade slut på alvedon


Mjukglass,grillfest och lyxjakt




Allting tyder på att människans kropp känner av när det är dags för en ny årstid. Igår fylldes jag av vårkännslor och man kunde känna i den kalla friska luften att något bra är på väg. Även om våren är en härlig årstid när man ser hur naturen återhämtar sig från vintern och så även en själv, man får ny energi och alla blir lite gladare. Så kan man inte låta bli att fantisera om sommaren, hur den kommer att bli. Varm, härligt, spännande?

På jobbet idag kom ämnet sommar och båtar upp. När man väl kommer igång är det så svårt att sluta. Underbara blider dyker upp i huvudet, den perfekta grillfesten, sola på däck mitt ute i havet, roadtrip och kanske en härligt sommarflirt. 

Jag har i alla fall bestämt mig! I sommar ska jag segla, jag har aldrig selgat förut men nu är det på tiden.


Let's chase the spring



Underbara våren! Kom hit och rädda mig...

Solen sken från alla håll i morse när jag gick upp. Den har visat sig lite här och där under några veckors tid nu och det är ett gott tecken. Jag kan inte vänta längre, all snö och is måste bort! Den här vintern har varit olagligt kall och nu är jag trött på att ha dubbla strumpbyxor, tjocka koftor och tusen meter halsduk virad runt halsen. Nu vill man ju ha solglasögon, nyshoppade vårskor och vårkläder, eller hur!?




 




RSS 2.0