Sjuk!

Hej där!

Jag stannade uppe till 3 igår natt med två klasskompisar och pluggade. Kände lite smärta i min hals redan när jag kom hem från skolan och sen blev det blev värre och värre. Imorse vaknade jag med assvullna mandlar, huvudvärk, öm i hela kroppen och insåg att jag inte kunde gå till skolan...Eller jag gick dit för att lämna in ett arbete och det känndes som att jag skulle falla ihop :(

Jag hoppas jag mår bättre imorgon för jag har inte riktigt råd att missa Law lektionen.

Min svenska suger just nu, ska kolla på film och däcka i min säng.

God natt!


ThanksGiving

Hello bloggos!

Igår var det den stora Thanksgiving-dagen, vilket innebär att alla skriver statusar på facebook om hur tacksamma dom är för sin familj, sin boyfriend, sina ny skor eller att dom fick födas till denna jord. Sedan äter man en stor och lång familjemiddag där på bordet står en kalkon, potatismos, brunsås, tranbärssås (linongsylt the american way), ärtor, bröd och pumpapaj. Jag fick tyvärr inget av detta smaka men istället festade jag och två kompisar till det med ett lite restaurangbesök.

Connor har återvänt till sin hemstad över helgen, Kurt är som vanligt ute på en massa heliga uppdrag så just nu är det bara jag, Sean och Yumyum hemma. Connor är väldigt saknad... Men igår kom två killar från Santa Barbara hit, Carl och Gustav som ursprungligen är från Orust och Tjörn. Träffade på dessa underbara individer i kön till Ameriskanska Ambasaden vilket jag säkert redan nämnt. Båda läser något slags Film-program och det märks :) Dom visade mig massor av små filmer dom gjort under livets gång och en del av dem ju sjukt roliga!

Idag är det Black Friday, jag vet inte riktigt vad det innebär förutom att alla affärder har rea, vissa shoppingcenter öppnade kl 12 inatt och folk köar i timmar för att yra runt och köpa billiga saker. Jag försökte mig på lite shopping myself men vi har bara dyra märkesaffärer här i närheten och H&M...Och en kepsaffär :) så jag och Carl köpte varsin goding, det var köp 1 på den andra för halva priset, asbra!



Carl i blått och Gustav i vitt


Dancing in the neon lights


ZzzZzZZzzzzzz


Puppy face- Valpansikte?


Ny HATT!


Vykort från underbara faster Agneta kom på posten idag :)


Sjukt glad för Adventsljusstaken jag fick av moster Claudia här om dagen :)



Jag gör debut på Youtube

Idag fick vi sluta en timma tidigare och när jag kom hem fastnade jag i soffan i typ 4 timmar :) Sen kom underabara Monney hit, han ska nana här i natt för imorgon åker han och Connor hem till Sacramento :(
Jag vill helst att dom ska stanna här hos hoss. Men men, dom kommer tillbaka på söndag.

Imorgon kommer Carl och Gustav hit! Två killar jag träffade i kön till amerikanska ambasaden. Dom ska utforska L.A/ Hollywood och jag är så snäll att jag låter dom nana på våran stora feta soffa

Nicole är en brud från typ New York, 18 år och föredetta hockey spelare. Hon går i min klass och har ca 300 klipp på Youtube där hon spelar gitarr till massa olika låtar och idag tvingadehon mig att sjunga med henne , kul att göra något nytt! Men det känns skit läskigt att se och höra sig själv på film....

Sjävlklart delar jag med mig av detta till er :)



Ha en bra dag :)

Jag kan inte sova

God afton!

I fredags gick jag och la mig 2, I lördags gick jag la mig 5, I söndags somnade jag 8 på morgonen och igrår somnade jag 3. Min hjärna är helt fuckad...

Jag har inte asmycket tid över till bloggen men jag vill gärna vara aktiv och skriva om intressanta saker så om ni där hemma har några frågor eller vill att jag skriver om något spelciellt så får ni gärna slänga in en kommentar så ska jag se till att skriva om det. Just nu är jag inne i en sån där cirklel där jag går upp, äter frukost, går till skolan, kommer hem, plugga och går och lägger mig. Jag har alltså lite dålig inspiration just nu och kommer inte på så mycket kul att skriva om.

En sak jag tänkte på var att jag borde berätta lite mer om mina roommates, dom är mina tre närmsta vänner här i hollywood, vi har blivit en liten famlj och det kommer bli sjukt svårt att lämna dom nästa sommar.

Det känns så konstigt för mig att ni inte känner dom! Så här kommer en liten truddilut om varje roomie.


Kurt Spencer:



Kurt var min första kompis här i Hollywood, han är också den jag delar rum med.
Han 26 år men ser ut som 12 beter sig som 18, kommer från Wisconnson och läser Audio Engineering på samma skola mig.
När han blir stor vill bli DJ!
Innan Kurt kom hit till Hollywood för att plugga så jobbade han som soldat.
Han kör bil och motorcykel.
Han älskar att dansa, gå på rave och lyssna på House musik.
Kurt är en vädigt liten person, hans kläder är nästan för små för mig.
Han är nästan aldrig hemma och han säger aldrig vart han ska när han går utan för dörren, kommer hem mellan 4 och 7 på morgonen, väcker mig och tvingar mig att lyssna på hela hans historia om vad som händer under hans kväll/natt.
Kurt är en väldigt speciell person och det går inte riktigt att beskriva honom i ord men vi kommer väldigt bra överänns och än så länge känner jag inte för att byta ut honom.


Sean Bentz:



Det här är killen med hund! alltså padre till Yumyum :)
Han kommer från Phiadelphia där det enligt honom bara bor dumma människor
Han bor i sitt egna rum där han har valt att ockupera ytan med en california king bed.
Sean läser MI:s gitarrprogram och han vet inte vad han vill med när när han blir stor
Just nu är han 21 men han tror att han 35.
Han är galen i dyra prylar och skämmer bort oss med hand 50 tums HD tv, xbox, brödrost och annat gott.
Han har 4 gitarrer hängandes på väggen inne i hans rum som han plockar ner och klinkar lite på ibland.
Han förgyller vårat hem med doft ljus och en fet huns som hårar ner allt vi äger :)
Sean har många tatueringar och piercingar, gillar MMA och sanclar alltid om att göra folk medvetslösa?
Han röker gräs hela dagarna och dricker massa enegridinkar!
Utan Sean hade vi inte haft internet eller tv kanaler.... :)


Connor Baddley:



Connor är 21, kommer från Sacramento och älskar PUNK!
Han går sångprogrammet och när han blir stor vill han rocka fett i ett punkband
Han bor på loftet och hans väggar är täckta med plancher av favoritfilmer och band.
Han är den skönaste människan jag någonsin träffat, hans personlighet är helt skadad på ett fint sätt
Han är galen i brudar, wiskey och weed
Connor diggar sport så som Hockey, Basket, baseboll och amerikansk fotboll.
Varje kväll kollar jag och Connor på film, det tar alltid minst 30 min för oss att välja och 10 minuter in i filmen så har han däckat. Connor somnar på soffan varje kväll, ibland vaknar han upp mitt i natten har kryper upp till sin säng, men många gåner finner man honom på soffan även på morgonen.
Inte så konstigt med tanke på att han växte upp med denna underbara soffa vi numera har i vår lägenhet.



Jag antar att detta inlägg innehåller en del stavfel men det skiter jag i.......:)

Glöm inte att ställa en fråga eller två!













A rainy day in Hollywood

Hej på er!

Idag har det regnat hela natten och hela dagen lång. Men det gör inget...

Ska berätta lite om Igår, jag klädde upp mig som bara den, högklackat pch läppstift :) Hade en liten konsertgrej med praktiken och sen hade våran läckra lägenhets manager födelsedags fest med öppen bar, provade jello shots för första gången i mitt liv, lite annorlunda må jag säga, och farliga som fan...Efter ett tag traskade jag bort till en klasskompis och hängde lite där med ett gäng miffon. jag kom hem klockan 4 på morgonen. Enligt Kurt så var jag helt död när han kom hen ännu senare. Han sa att han kastade sig på mig utan att jag märkte inågonting...hehe tur de!

När jag vaknade imorse (halv två) så hade jag värdens skoskav! Jag får nog gå med flippflopps i en vecka, kul i regnet om inte annat :)


Min asgoa cheesecake och Connors vidriga steak sandwich


2 för 1 på starbucks denna veckan!!! Peppermint mocha och Caramel Brulee frappucino, mmmmm!

Min stora feta praktikplats

Hej hopp!

Igår hade jag min första riktiga dag på praktiken, det var även mitt första event i världshistorien.

Jag kom dit kl 9 på morgone som bestämt, gick runt lite, satt på en stol tog emot lite prylar och hälsade på lite volontärer. Kl 10,30 kom en av de ansvariga förbi, det var ju tevligt :) Vi började med att hämpa massa stänger och gardiner till gången där röda mattan skulle vara. sedan gjorde vi iordning "the goodie bags". Vi skulle göra 250 st, det känddes som 100000 men vi klarade det! Det jobbigaste var att det kom folk under hela dagen och lämnade saker som skulle vara i påsarna så vi fick hela tiden lägga till dem i alla påsar som redan var klara :(

I påsarna fanns det:
en musiktidning,
massa visitkort,
klistermärken,
8 CD skivor med helt okända artister,
body scrub, body lotion,
lip balm,
handsprit,
en brownie,
en plastpåse,
gitarrstänger i neon,
en liten bok.

Kanske glömde av något där men det var en jävla massa i alla fall :)

När eventet väl drog igång så satt jag vid ingången och chechade in alla som var nominerade plus deras vänner/familj och visade dem vidare till röda mattan eller VIP avdelningen, tyvärr var det inga coola kändisar på vårat event...Där satt jag i tre timmar eller så, sen när jag kom in så fick jag uppgiften att vakta priset till vinnaren (en tavla med svart ram) inget speciale. Varje person som vann kom backstage till mig, blev intervjuvade med priset i handen, sedan gav dom till baka priset till mig så att jag kunde "låna ut" det till nästa vinnare. Varjer vinnare kommer att få sitt eget pris senare med deras namn ingraverat.

I slutet kom väldigt många vinnare samtidig så styrde jag upp något slags led så att alla blev intervjuvade i rätt ordning. Jag var asbra på det!



Det var en lång dag, vi åt bara en gång så jag dog nästan de sista timmarna men när jag väl fick gå hem kvart i 12 slank jag in på MCD och köpte med mig en asgo kycklingburgare och en smoothie :)

Ny telefon!

Hejsan :)


Nu har jag fått tillbaka alla midterms utom ett! Jag fick A på allt utom två där jag istället fick underkänt....Men det är lugnt, Jag fixar detta!

Idag drog jag med mig Connor till en telefonaffär och köpte en grym mobil, jag hade ca 10 minuter på mig att välja en som verkade bra. Det var ett svårt beslut men jag är stolt över mig själv att jag klarade av det :)
För första gången i mitt liv har jag fri surf på mobilen. FACEBOOK eller?

Så här se den ut:

 

 

I like it :) Nu ska jag spendera resten av dagen åt att lägga till alla kontakter, fixa en snygg bakgrunsbild och föra över musik.

 

Ha det bra, vi hörs!


Bättre än vad jag trodde

Men tja!

Idag skypade jag med far och mor för första gången på år och dar :) Gött att ha en fungerande dator igen! Har suttit klistrad vid den sedan den blev lagad, och jag använder bara facebook, hotmail och blogg.se så att jag inte drar på mig mera virus. Hoppas det funkar, annars dör jag.


Idag fick jag tillbaka tre av mina midterms, jag fick A- på två och A på ett. Det hade jag inte förväntat mig så det känns ju hur grymt som helst! Det firar vi cheesecake från den bästa delivery restaurangen som finns! ASGOOOOTTT!

På tal om mat, jag glömde att ta med mig något att äta till skolan idag och på sex timmar hinner man bli mer än hungrig, min mage kurrade hysteriskt och det är nog bland det mest pinsamma jag vet, att sitta i ett klassrum också blir det helt tyst!! AAAH som tur var så blev det aldrig helt tyst...Men imorgon ska jag ta med mig en hel picknick korg men mat. Hoppas min mage kan hålla käften då :)



Imorgon får jag tillbaka fyra midterms, hoppas jag gjorde lika bra ifrån mig där!



Skål för nya vänner!

Hejsan :)

Idag är det fars dag! Kram på dig pappsen :)


Den här helgen tog jag steget ut till mina klasskompisar på riktigt. Jag har börjat snacka rätt mycket med några tjejer i klassen och hängt med dom utanför skoltid ett par gånger man annars är våran klass väldigt tyst. Det roligaste är nog att killarna håller sig för sig själva, typ som man gjorde i förskolan, dom står liksom och hänger utanför skolbyggnaden och sitter tillsammans i klassrummen :P Och tjejerna jag har snackat med tycker att det är konstigt men dom vågar inte heller gå fram och prata med dom. Dom säger också att en av killarna tycker om mig för att han har pratat med mig två gånger , han till och med satt bakom mig en gång, OMG!!! Haha jag tycker att det här helt fantastiskt. I alla fall så har jag vågat mig fram till killarna den här veckan, dom är skittrevliga och verkar inte alls rädda för tjejbaciller. Två av killarna är ju asballa och killen "som inte kan andas utan mig" ser rätt bra ut men är smal som en råttsvans...Eftersom jag är så himla modig och cool så lyckades jag se till att jag och mina tjejpolare från klassen fick komma på killarnas fest, vi hade kanonkul och två av dom hade ännu roligare. Från att vara en blyg, tyst klass så har vi på bara en helg kommit till ett nytt stadie. Jag hoppas på att få se lite pinsamma blickar mellan en del personer på måndag :D Fan va begåvad jag är!!!!! HAHA hö okej..


Mia och Nicole från klassen


Här i USA har man sina ryggsäckar i kylskåpet, speciellt om den är fylld med öl.


Joe


Chris


Pamela...

Idag är jag så trött man kan bli...

Han har återuppstått!

Jaaaaaaaaaaaaa! Min dator är fixad och alla är så jävla glada! :D

Äntligen kan jag skriva och stava som en vanlig människa, ladda upp mina bilder, facebooka som aldrig förr och lyssna på BRA musik :)

Tyvärr så hade jag inte så många bilder kvar på min kamera för när Emelie laddade in dom på sin dator så råkade hon bocka i: ta bort från kamera...Men jag har lite bilder på vovven som kanske kan gläjda er så så länge medans jag försöker sno tillbaka allt det andra.




YumYum!

Det borjar klarna

Hej readers!

Nu kanner jag att saker och ting borjar falla pa plats! Vi har fatt en ny roomie, varldens sotaste vovve YumYum som ar helt underbar :) Alla mid-terms ar avklarade, failade nog tyvarr pa Law- provet...Men det ar bara 10% av betyget sa jag dor inte, men i alla fall, det suger! Imorgon kommer en snubbe och ska fixa min dator, han ska aven ta med sig en amerikansk sladd till datorn sa jag slipper min adapter som bara funkar i ETT uttag i hela lagenheten :S Helt sinnes! Jag har massa mat i min kyl och frys och jag har klippt mig :) Jag klippte mig sjalv (toppade mig sjalv) och det blev asbra samt att jag har fatt min asbraiga praktikplats dar jag aven kommer att fa blogga!

For nagra dagar sedan kannde jag att jag hade alldeles for mycket som pagick sa jag skrev en lista med allt jag behovde fa gjort. Det jag har kvar nu ar att farga utvaxten, skaffa en telefon med amerikansk abonemang (kontankort har ar svindyrt) Valja vilken av de tva lackra killarna i min klass jag ska satsa pa, aka upp till Hollywood skylten (aven om jag kan se den fran utsikten fran mitt tak) samt borja gymma.

Nu ar skolveckan over, vi har en laxa till nasta vecka som jag redan ar klar med.

That means I'm ready to:




Sant eller Falskt

Hej hej hej hej!

Idag har jag svettats igenom ytterligare fyra midterms! Kanns ungefar som igar, godkant men gissade mig fram pa en del fragor. Det skona med USA nar det galler prov ar att dom staller fragorna ocksa ska man ringa in sant eller falskt eller sa finns det olika alternativ, typ:

Ar din pappa en man? (var god ringa in ett av de nadanstaende alternativen)

Sant                Falskt


Vilket ketchupmarke ar best i varlden?

A. Hemkops egna varor
B. Heinz
C. Felix

Helt underbart, men om jag ska vara arlig sa ar det inte alltid till sa stor hjalp. Om du absolut inte har en aning sa ar det bara att korsa fingrana och ringa in vad fan som helst :S

Imorgon vantar det jag fruktar allra mest! LAW....dom dom dom dom! Hehe dar far vi aven anvanda vara anteckningar och skolbocker :P Finns kanske en chans i helvetet att jag klarar mig i alla fall.

Nu ska jag kasta mig i soffan och borra ner mitt ansikte i Seans vovve!



En bild pa mina killar :) Kopte deras nya DVD deluxe box grej har om dagen i varldens storsta record store! Amoeba baby :P


Ha en go dag da!

3 av 9 sparrisar



Men tja eller!?

Jag har nu avklarat 3 av 9 midterms, vilket innebar att det aterstar ca 6 stycken, hur kul ar inte det?

Fragan ni nu staller ar: Hur fan gick de ra?

Mitt svar: Alla tre kandes ungefar lika "okej", typ det gick bra, jag kommer att fa godkannt men jag kommer absolut inte fa alla ratt.

Det jobbiga ar attman alltid kommer ihag det man vet att man misslyckades med ocksa glommer man bort alla dom fragor dar man visste exakt vad svaret var. Sa darfor ar det inte sa smart att lite pa magkanslan jag har nu. Jag far helt enkelt aterkomma nar proven ar rattade och betygsatta :)

Slutpratat om skolan!

Idag nar jag kom hem lagade jag helt klart den godaste maten jag har atit pa lange, farsk kycklingtortelini i fancy tomatsas, haricovert, sparris med massa salt och minitomater :D Sounds goood, doesn't it?







Stulna bilder!

Halla dar hemma!

De senaste helgerna har jag hittat pa massa kul saker och tagit 100000 bilder men jag kan tyvarr inte ladda upp dem. Men jag vill ge er ett lite smakprov sa att ni kan hanga med lite battre i mitt liv har borta sa jag snodde lite bilder fran Emelie och hennes asgrymma systemkamera :)


Bilder fran mitt tak :)


Halloween i Santa Barbara!

Ha det gott :)


Uppe pa taket

Hejsan!

Igar gick jag som sagt bort till Hollywood Music In Media Awards och kollade laget, dom hade en sa kallad Walk Trough infor galan dom ska ha den 17 november, som JAG ska vara med och jobba pa :P

Det var asgrymt! Vi gick igenom hur vi ska gora med roda mattan, papparazzis, upptradanden, green room for alla artister och vart all media och interjvuver ska goras. Eventet ska hollas pa en stor lyxig nattklubb by name The Highlands mitt pa Hollywood Blvd och det kommer bli skit haftigt att fa vara med!!!

Jag traffade en kvinna som hette Alexis, hennes Ex-man var fran Sverige och hon blev helt galen nar jag sa att jag var svensk, hon ar tydligen helt sold pa varat lilla kalla land :) Hon gor numera sin egna lingonsylt varje ar istellet for "cranberry" sylt som man ater har i USA.

Igar upptakte jag nagonting helt fantastiskt. Nar jag kom hit sa var jag astagga for jag vet att man alltid kan hanga uppe pa taket i USA, men sa sa nagon av mina roommates att man inte kunde det pa var byggnad :( Igar hangde jag med min svenska polare har i byggnaden och da fick jag reda pa att dom festar uppe pa taket varje helg och att han hade hittat varan lagenhet och kollat in genom varat fonster, hehe as ballt! Sa igar gick jag upp pa taket och vi har nog den basta utsikyen man kan tanka sig, man sera hela L.A, skylten och allting :) Jag onskar att alla ni kunde komma hit och se det for det blir inte det samma pa bild...


RSS 2.0