Arbetsintervju å sånt

Hej på er alla!
 
Gött med plusgrader tycker jag, skiter i om det regnar nu för 17 minus är fan inte okej! Slaskigt och härligt blir det ju tyvärr, halt som satan på vissa ställen är det också, men jag står fast vid min åsikt, det är mycket bättre än sjuka minusgrader.
 
För ett tag sedan slängde jag iväg ett mail till det flesta sportlifeklubbarna i Göteborg, eller Nordic Wellness som dom numera heter. Till min stora förvåning fick jag svar av nästa alla inom bara några dagar. Det är något helt annat än vad musikindustrin har gett mig sedan jag kom hem fårn USA. Jag vet inte hur många mail jag och skickat, eller hur många timmar jag lagt ner på att skriva "bra" mail. Men i alla fall så behövdes personal till anläggningarna på Hisingen. Detta är också bara ett extrajobb men förhoppningsvis lite mer passande för mig än vad Systemet är. Var på intervju igår och det gick nog rätt bra. Jag är inte speciellt begåvad när det gäller att ge bra svar på frågor som: Varför vill du jobba här? Vad tror du att ett jobb hos oss innebär och Vem fan är du? Men trots mitt svammel gick jag vidare till provjobbning :) Detta är jag mycket glad över och hoppas att jag även lyckas med detta så att jag får jobbet.
 
För er som bryr er så har jag denna månaden börjat köra på gluten och laktosfritt. Varför? Jo för att jag alltid har gravidmage och för att "systemet" är lite trögt. Jag tror inte att jag är allergisk men möjligtvis överkänslig. Läste om en tjej med samma problem på en annan blogg där hon hade fått detta tipset. Det är fan inte lätt att hitta grejjer hemma som går att äta och glutenfria produkter är rätt dyra, men det kan vara värt ett försök.
 
Annars händer inget utöver det vanliga, jag har inte gjort mycket alls den senaste tiden. Lugna helger, en del jobb, träning och lite shopping. Råkade köpa ett par mysbrallor för alldeles för mycket pengar men oj va mysiga dom är. Bättre kvalitet får man leta efter :P
 
Hoppas allt är bra med er!!! Vi hörs snart igen :)
 
Här har vi dom!
 

En bomb i mitt huvud

 
Hej och välkomna!
 
Imorse ringde klockan 04.30 och för fösta gången på länge hade jag somnat i tid på kvällen och sovit ganska bra hela natten. Men inte fan hjälpte det när jag kände hur något värkte i mitt huvud. Hela vänsterskallen var som en ihopklämd apelsin som var på väg att explodera. Jo jag tackar, MIGRÄN.
 
Jag gick ändå upp "för jag ska ju till jobbet" tänkte jag. Ibland försvinner nämligen det värsta när jag väl har käkat frukost och kommit igång lite men inte den här gången. Efter en dryg kvart gav jag upp och slängde iväg min första sjukanmälning till systembolaget. Jag hatar det, det känns som att man verkligen sviker folk plus att man känner sig som en riktig vekling. Men ska jag vara helt ärlig, det hade verkligen inte fuknat att jobba idag. Som vanligt försvann det allra värsta genom att sova några timmar till men ännu har inte huvudvärken släppt greppet om mig. Skallen känns dubbelt så tung som på en vanlig dag och jag blir nog inte fri för än imorgon.
 
På min oplanerat "lediga" dag har jag unnat mig ett avsnitt av Gadiatorenra, hängt upp lite tvätt, sökt lite jobb och förklarat för både mor och far hur synd det var om mig imorse ;)
 
Imorgon är det min riktiga lediga dag och då ska jag träna, kanske söka lite fler jobb och eventuellt åka till jobbet och göra en grej som uppenbarligen inte blev av idag.
 
 

År 2012

 Hej på er och god fortsättning! Gott Nytt År :D
 
2012 har varit ett bra år tycker jag, men hoppas alltid på förbättring, det blir ju vad man gör det till!
 
Summering av året som gått:
 
Avklarat utbildningen i USA
Flyttat hem till ett nytt hus i Sverige
Jag, Emelie, Lara och några andra klättrade upp på "the top of the world" (Mitt livs bästa utsiktsögonblick)
Total livsförändring i kost och träning
Hjälpt Amanda flytta för andra gången, denna gången till hus Floda med man och barn :)
Åkt till Magaluf med bror min
Gjort mig av med mina bröst ;)
Sett Barcelona live på Ullevi
Kollat på alldeles för lite fotboll
Köpt mitt första rödvin (som mamma får dricka upp för det går inte att dricka)
Övervunnit mitt brutala sockersug
Och slutligen, skaffat mig en "eventuell" praktikplast på Sweden Rock som kan komma att förändra allt!
 
Så 2013 är det bara att frotsätta på samma spår, fast lägger nog in en högre växel. Jag ser fram emot ett händelserikt och framgångsrikt år. Har ingen aning om vad ska hända skall och ser fram emot positiva överaskningar :)
 
Jag börjar året med en lugn och skön vilodag, sen kör det hela igång igen!
 
Lite bilder från nyår jag firade hemma med bror min och lite gemensamma vänner från festivaler och annat:
 
 
Hoppas ni har haft ett bra år och önskar er ett ännu bättre kommande år :)
 
 
 
 
 

RSS 2.0