Nu har jag flyttat in!

Hejsan!
Jag har inte hunnit blogga pa ett tag nu, har flyttat och grejer. Ska forsoka finna mer tid till ett inlagg med alla detaljer. Ville bara saga att jag lever, allt ar okej. Vi har inte internet i lagenheten annu, sa kan inte anvanda min dator. Kan inte ladda upp bilder eller stava sa bra....Hehe Ni kanske har uppfattat detta?
Vi hors snart igen!

Nu ska det flyttas!

Sitter i en gungstol utanför motellet, var tvungen att checka ut 11 idag. Vi ska flytta idag och det ska bli asnice :) Äntligen säger jag bara. Skulle bli upphämtad av min blivande sambo men som vanligt så ska man ju inte lita på grabbar...hehe. Men han kommer snart!? Eller? gaaah

Det är 1000 grader här också...men det löser sig!!!


Höres :)

På promenad genom stan

Heey I'm so amaaazing! Oh my gooodh...

Idag tog jag mig en promenix i stan, mest för att ta lite fina bilder till bloggen och för att titta runt lite allmänt sådär. Det blir så jäkla varmt på dagen, knappt att man orkar röra sig ju...Men jag vill inte sitta på rummet hela dagarna så vad har jag för val. Det har vart lite tråkigt att inte ha sina roomiesar här för just nu är det typ bara dom jag vill hänga med, förutom Emelie så klart! Men som tur är eller jag om nu allt går som det ska, så flyttar vi in imorgon och då kan vi hänga hur mycket vi vill!

Köpte mig en Ben&Jerry igår, fast det var inte glass! frozen yoghurt med chokladsmak, asgott dock, med brownies i, jummy :) Men det finns med vanlig glass också! Befarar att detta land är utan Coca cola Zero! Hur ska jag överleva?



Ha det gött!

Best Inn skönhetssalong

Tjäänare!

Idag vaknade jag runt 6, tidigt som valigt. Fast jag lyckades somna om idag, dock till halv ett! Jadu vi får väl se om det gör susen :) Nu sitter och äter ur min doggybag från när jag och Emelie var ute och käkade avlånga pizzor. Så jävla goo e den! Men den har ju legat i kylen drygt ett dygn så jag vet inte hur bra det igentligen är. Hoppas jag inte blir magsjuk :p Som vanligt så micrade jag sönder den så förhoppningsvis dog eventuella bakterier. Igår hade jag en riktigt skön och lugn kväll. Jag och min roomie Kurt kommer sjukt bra överens, än så länge :) Ser fram emot att få umgås mer med Conner och Shawn (mina två andra roomiesar, vet fortfarande inte hur Shawn stavas!)

Idag har jag även lyxat till det med ansiktsmask. H&M:s egna varor- Hallon smoothie tror jag den hette. Mer planer för idag verkar inte finnas. Funderar på att ringa en som heter Thomas.Träffade han lite på registreringen, skittrevlig men dock verkar han lite töntig typ. Som att kanske inte så många vänner för han betädde sig lite osäkert. Jag sa typ till honom att jag gillade att sjunga och sen när vi var klara på skolan undrade han om jag ville följa med honom hem och sjunga för honom. Vet inte hur det låter i era öron men på amerikanska lät det rätt efterblivet. Så jag är lite tveksam på om han är värd att hänga med... :)



See yaa!

Biokväll hollywood style

Tjänare!

Kom precis hem, har hängt med Kurt, hans födelsedag idag så säg grattis för fan! Först skrev han på sin del på lägenheten. Det tog ca ett halvår  men gjorde inte så mycket för jag diggar våran "landlord" eller ah, han är väl inte riktigt landlord men tyyp. Sen drog vi till Pizza Hut och efter det blev det bio. Vi såg Contagion. Typisk: ett okänt virus sprids, asmånga dör bla bla. Jag har sett mer en en sådan film i mitt liv men den var rätt bra ändå. Kanske berodde på hur jävla awesome biografen var! 
Även om traffiken är hysterisk så trvis jag sjukt bra med att bara åka omkring, se alla byggnader, palmer, dyra bilar. Jag vill påstå att hummer limosar här är lika vanliga som volvo V70 hemma. Nu är jag trött, har velat gå och lägga mig i flera timmar....

God natt :)


Biofan :)

Pizza hut, första fettomaten jag äter här :)

Jag och Emelie var på en nice restaurang där en svensk tjej jobbade :) Sjukt goda och avlånga pizzor!

Nagelmålardags!

Hey hallå!

Idag har jag bestämt att ta lite tid för mig själv! Ska träffa Wyatt idag också (en kille som ska gå på min skola och som jag har haft kontakt med i ca 2-3 månader innan jag åkte hit), vi ska ses lite senare idag så då tänkte jag passa på att hänga på rummet innan dess och bara slappa, måla naglarna och kanske käka lite godis :) det är väldigt behövligt känner jag, har traskat runt nu två hela dagar, bland lägenheter, skolan och mitt Motell och det tar lite på krafterna om man säger så. Är så glad över att vår lägenhet bara ligger en minut från skolan. Eller ah, som sagt vågar jag inte säga att den är vår förrän jag flyttar in...Allt kan tydligen ske i denna stad :p

Jag har planerat att börja med videoinlägg här på bloggen, mest bara för att det är lite töntigt och kul :P Men jag vet inte riktigt hur man lägger upp filmerna än så jag återkommer på en punkten.


Ber om ursäkt för dessa magstarka bilder, vet inte vad jag tänkte på...


Jag finner inte ord för denna dag

Men jag ska göra mitt bästa!


Idag skulle vi gå och skriva på lyxlägenheten, vi gick dit och kollade på den en gång till och sedan tackade vi ja! Men då kom  snubben som jobbar där (rätt söt kille) och sa: I have some bad news......Den var redan uthyrd!! Den blev bortlovad innan första gågnen vi kolladepå den och han hade inte sett det :( Alla blev sjukt besvikna och arga såklart och killen som jobbade där skämdes en del. Men han hade två andra alternativ, större och dyrare dock. Men vi såg till att få lägre pris pågrund av vad som hände med lägenheten vi skulle fått. Men det blir fortfarande något dyrare och då blev en av mina roommates lite tveksam plus att han inte var med oss på plats så vi fick snacka via telefon hela tiden. Tillslut övertalade vi honom och allt var fixat! Trodde vi. Alla i USA ha något som kallas Social security number vilket jag som svenne inte har. Då fick dom för sig att jag skulle betala 4000 $ i avgif (ca 26 000 sek) Jag trodde att jag skulle dö, eller jag ville i alla fall klappa till den jäveln! (den söta killen som jobbar där) Men som tur var hade vi en grym mamma (Conners mamma) med oss och även denna motgång drog sig tillbaka...Usch vilken dag. Nu väntar vi bara på att killen som inte var med oss idag ska åka dit och skriva på sin del och sen ska vi alla göra en första betalning! Vi flyttar in den 28:e september om allt går som det ska. Med tanke på allt som har inträffat på dessa två dagar jag varit här så vill ja inte påstå att jag känner mig lugn eller säker på någonting. Dagen jag flyttar in får bli den dagen då jag sansar mig...

Jag har även registrerat mig på skolan idag, det gick hur bra som helst och jag träffade några där som verkade riktigt trevliga! Dock var det svårt att konsentrera mig för då hade jag ännu inte fått den goda nyheten om att jag inte behövde betala den där sjuka avgiten :) I alla fall så fyllde jag i ca 10000 papper , all personal är underbar och jag kan knappt vänta tills skolan drar igång! Om en stund kommer Emelie hit och hänger med mig. Det behövs verkligen känner jag:)

Här är lite bilder på första lägenheten, den vi inte ska bo i. Men den vi ska bo i är näst intill samma.


Trappan upp till loftet där Conner ska bo :)

Från loftet, det är ashögt i tak i köket och vardagsrummet, I love it!!!

Förlåt om jag skriver rörigt men jag är för jävla trött och shleten...Hoppas ni hänger med lite :)

Hörs snart igen, Saknar er alla som fan!!

En lång dag i Hollywood

Hey hey :)

Har så mycket att berätta. jag kom ju hit ensam, känner en som bor någon timma bort och har haft liite kontakt med några som ska gå på min skola. Från att vara ensam och lost har jag idag träffat ett gäng människor, hunnit skaffa två boenden med olika roommates! Nu ska jag berätta för detta hur detta gick till.

Jag har haft lite kontakt med en kille som heter Kurt, vi skulle mötas upp vid skolan idag och gå på en "boendetur" på plats hittade jag annan en kille och hans mamma och vi började snacka. Dom hade hittat ett ställe som skulle vara väldigt billgt. Vi gick dit och kollade, det var rätt skabbigt på utsidan men helt okej inne i lägenheten. Jag kännde ju lite att jag måste ha någon stans att bo och var så dum att jag hakade på första bästa. killen med mamman var trevlig men rätt tyst, hans mor snackade hela tiden, trevlig och go var hon med men hon pratade åt honom hela tiden :S Berätta om hans syskon, vad han jobbar med o.s.v när han satt med oss!! Kurt gillade inte stället och gick vidare. När jag och killen med mamman plus en till hade tackat ja till lägenheten så skildes vi åt och jag gick tillbaka till skolan för att möta upp Kurt igen. Då hade han och någtra till en lägenhet kvar att kolla på så jag hängde med. Whaaaa vilket ställe, Himelen, paradiset you name it! Lyx på högsta nivå med pool, gym och massa mysiga rum att hänga i (inte till bara en lägenhet utan till hela byggnade då) Skitfin lägenhet med två sovrum plus ett loft där en kan sova. Jag blev kär! allt sprillans nytt. Då tyckte killarna att jag skulle bo där med dem och jag hamnade i en jobbig situation. Ville av hela mitt hjärta bo där med dem, men hade ju redan sagt ja till den halvskabbiga lägenheten med killen med mamma, okej han heter Mark.  Men jag visste vad jag behövde göra, tog jag inte chansen på denna lyxlägenheten skulle jag ångra mig hela året och bo skabbigt bara för att vara snäll. och med tanke på att jag har hunnit hitta fler än ett boende på en dag och träffat massa potensiella roommates så tror jag inte att det blir svårt för dem att hitta någon anna som tar min plats, gav dem till och med numret till en som var intresserad. Men ändå, usch vad jag känner mig dum! Mamman bjöd mig till och med på lunch!!! Känner mig så dum som bara tog första bästa sådär utan att tänka. Var nog rädd för att det skulle vara ända chansen kanske. Förlåt Mark!!!!!!!! Men i alla fall så ska vi springa till våran lägenhet imorgn bitti så att den inte hinner bli uthyrd :) Jag betalar 1300 kr mer för att bo i den lyxigaste byggnaden ever, en minut från skolan, slipper skaffa gymkort, tvättmaskin finns i vår lägenhet och jag behäver bara stanna 5 nätter till på hotel. För den andra lägenhetn hade jag fått bo 8 nätter till på hotel, skaffat gymkort och gå ca 15 mintuer för att komma till skolan. Snälla säg mig att jag gjorde rätt val!

Bilder:


Mitt Motell!

Skolans bamba!

Mina tre roommates! Alla från Usa. Kurt i vitt, Shaun(Shawn), Djozefinn och Connor!

NU ska jag sova bort alla dåliga magkännslor och vakna upp till en ny dag med nya äventyr :) Ska registrera mig på skolan imorgon yo :p

Ord från en lång resa

Så där ja! Nu har allt börjat. Jag är på plats och ska nu fundera ut vad nästa steg blir :)

Igår flög jag hela dagen och lite till. Resan har gått rätt bra. lite lätt jobbigt att hitta på flygplatsen i NY, tror nog att jag ställde en fråga till alla anställda :) Det tog tid att gå igenom alla kontroller men mest för att det var så sjukt mycket folk. Alltså inget problem med visum och allt sånt, skönt som fan! Sista flygningen från NY till L.A var dock lite jobbigare, jag hade hittat till rätt gate i tid och kännde: yes! Nu är det bara 6 h flygning kvar sen är jag framme:) Väl på planet så tog det jätte lång tid innan vi startade och det visade sig att det var fel på vår flygmaskin, så av igen och vänta på ett nytt plan. Men det blev bara försenat med två timmar så det gjorde inte mig så mycket. hade varit katastrof om vi hade fått vänta över natten! Jag sov ca hela vägen och när jag vaknade upp och kollade ut genom fönstret såg jag mitt nya hem lysa upp mörkret och det var en sån där stund då jag kännde mig riktigt lycklig, så jävla häftigt jöö!

Väl framme så vart det lite strul med upphämtingen eftersom flyget var försenat. jag ringde la 4-5 gånger och förklarade vad som hade hänt och sa tid och allting så att dom inte skulle stå där och vänta i flera timmar. Men ändå hade dom inte kommit när jag hittade ut och fick stå där ett bra tag innan det kom fram en snubbe och undrade och jag hette Josefine och skulle plugga på MI. Å jäklar vilken häftig bilfärd, genom L.A och hollywood, känndes inte på riktigt, men när jag vaknade imorse så var det de:) På hotellet jobbar en Indier som suger på engelska och enligt honom hade jag tur som fick det sista tummet :S Jag hade ju liksom bokat och allting. Det hade tydligen inte gått att hämta betalningen från mitt kort och då blir man avbokad iatället för att ringa mig, kanon! men som sagt det löste sig jag fick mitt rum, träffade en far till en kille här som också ska gå på MI så vi ska träffas lite senare idag. Ska också träffa en som heter Kurt (Kört) så ska vi gå på roommte-date och se om det skulle funka att bo ihop. Annars har jag ingen aning om vad som hända skall. Får väl bli en heldagspromenad på stan och då menar jag inte Göteborg.

Haha ha en go dag så återkommer jag ikväll eller så! Njut av lite bilder nu för fan


Kändes inte så tungt att lämna Sverige en sån här dag.


Flygvärdinnefashion på högsta nivå!

Otroligt god mat! Faktiskt.

"Me and you, just us two"

Asäcklig jordgubbssmoothie! Dom tog typ brämhults jorgubbsjuice och mixa med 10 bananer...

Min Californina king bed :)

Svartvaror

Antingen så köper man egen frukost

eller så är man tacksam och äter vad som serveras!

Framme nu!

Hej Sverige! America is calling :)

Vill bara slänga ur mig att jag är framme och sitter nu på knä i min säng på ett halvfint motell. Resan har gått bra men jag känner mig rätt lost. Berättar detaljerna imorgon för nu måste jag fan sova! Vet inte hur länge jag har varit uppe men mer än ma ska i alla fall.

Ha det gött så höörs vi :D



Ny design för en ny del av livet

Tjänare!

Nu har jag gjort om lite här som ni kanske ser :) Kommer möjligen ske lite fler ändringar snart, jag är inte säker på om jag är helt nöjd nämligen.

Imorgon smäller det! Jag kan inte riktigt få kläm på hur jag faktiskt känner mig...Jag är inte närvös och jag är inte helt galen och springer runt som en fåne. På något sätt har min hjärna inte insett ännu vad som väntar. Jag har nästan inga förväntningar alls vilket är ganska bra ändå. Man vill ju inte bli besviken. Det som är jobbigast just nu är att packa. Jag har med mig så jäkla mycket grejer och ändå jag plockat ut massa saker som jag nog ändå hade velat ha med mig. Det är dagar som denna då jag inser att jag är kvinna! Har man kläder eller? Nääeh! Eller jo, några stycken :p

Jag åker helt ensam, det kommer bli lite tråkigt på flyget men annars ser jag många fördelar med det. Jag kommer få göra allt på mitt sätt, kommer aldrig behöva tänka på någon annan om jag inte vill och min lilla Josse-hjärna kommer bli fett vältränad :) Men jag känner en go brud som heter Emelie--> http://emeliebjork.blogspot.com/
Hon bor typ en timma från där jag ska vistas så det känns bra, att har någon man känner i närheten :)

Skolan börjar den 3:e oktober och då ska jag fanimej plugga! Högsta betyg är det som gäller :) Förhoppningsvis är jag en naturbegåvning men i vilket fall ska jag kämpa tills jag stupar! Det här är min dröm och jag tänker inte lägga den i någon annans händer


Vi hörs bitches, nästa gång skriver jag från en helt ny värld!





Sista helgen här

God morgon :)

Denna helgen har gått fort precis som alla helger brukar göra. Men jag har hunnit göra rätt mycket så det känns bra änna! Jag hade lite avskedsmiddagsgrejs i lördags och la därför hela lördagen (innan kvällen) på att laga mat, fixa och dona :) Kvällen blev rätt lyckad vill jag påstå och jag fick säga hejdå till nästan alla, hehe. Alla som var här fick även skriva en liten hälsning till mig som jag inte ska läsa för än jag sitter på planet till USA :) Ska blir sjukt kul att se vad alla har skrivit. Några var ju lite smårunda om fötterna också så det kan nog bli rätt konstiga saker att läsa om :S Jag fick även asgulliga presenter som jag ska försöka finna plats åt i resväskan. Igår kom min underbara faster och hennes man förbi en sväng så jag fick krama dem hejdå, fick foton på deras familj som jag ska ta med mig :) Under dagen hann jag med några grymma True blood avsnitt. Sjukt bra serie! Sedan läste jag ut min asbraiga bok också, har aldrig läst en bok så snabbt, tror det bara tog en vecka! Kanske inte så snabbt i andras ögon men...

Idag ska jag tvätta alla kläder jag ska ha med mig, börjar packa allat som jag inte kommer att använda innan jag åker och sedan ha en sista myskväll med Amanda Lepik, Johanna och Amanada Pihl! The three finest vaginaahs in town :D (interngrej)

Lite bilder från helgen :)


Den godaste tårta jag någonsin ätit, har bakat den många gånger nu och alla dör av lycka när dom får smaka denna härliga mousstårta med kladdkas-daimbotten :) Recept:http://www.ica.se/Recept/midsommartarta-625063/
Jag använder nästa alltid hallon instället för jordgubbar.


Johanna!

Amanda Johansson och Amanda Pihl

Presenter! Det gula fotoalbummet är från Johanna, det okända djuret är från Amanda Pihl, det svarta albummet är från Amanda Lepik och den engelska läroboken+ barcelona-tattoos och penna från Marcus!

Hejdå!

Nu är det absolut inte långt kvar tills jag åker! Och därför har denna veckan gått åt att hinna träffa alla en sista gång och säga hej då. Igår var det Nathalies tur, det blev käk på Amzing Thai och efterrätt på Frank's Coffee :) I will miss this girl!





Idag ska jag samla alla mina närmsta på lite middag och rusebrus hemma hos mig. Hoppas det blir en lyckad kväll :)


Resväska!

God fredag på er alla!

Sitter här med min barcahanduk invirad i håret och funderar på vad jag ska göra först, borsta tänderna eller ta på mig strumpor, mycket svårt :)

Igår var jag inne i stan för att köpa resväska och adapter. Jag hade tur asså för det var 25 % på alla resväskor på accent som också var där jag hade hittat den finaste :) Också fick jag genomsöka Clas Ohlson också, so much fun! sedan blev det "gofika" på Brogyllen med läckra Johanna, asmysigt!


Jag fick en gigantisk plastpåse till väskan, den ser helt sjuk ut när man ser den på riktigt :) Tänk om det fanns sånna ica-kassar va!?

Min fina fläckiga väska! Eller så är det bara blixten från kameran jag vet inte...

Sexiga detaljer :)

Och såhär ser han ut innuti, diggar att man fick med sko och underklädspåsar! Har tyvärr inga Björn Borg skor så kan ju inte utnyttja den dock :(


Asgod choklad-hasselnöts tårta :P

Dagens nails!

Jag älskar att måla mina naglar :) Och nu när jag inte jobbar kan jag återgå till mitt vanliga "fixa naglarna varje dag" !



Det svarta lacket är från H&M och jag diggar verkligen at det blir matt när det torkar :)

RSS 2.0