Trött kvinna i 20 årsåldern



Ööh!

En vecka sedan sist eller? Inte pra inte pra...

Jag har varit upptagen med annat så som sol och bad, drinkdrickande och hundar i hemmet. Under långhelgen här borta så kom Connors kompis Caleb på besök. Connor åkte hela vägen hem till Sacramento för att hämta honom och hunden Dubee. Det tar ju bara 7 timmar per väg :)

Varför hade vi långhelg och inte ni? I måndags vart det Memorial Day här i Americat, man hyllar alla soldater som har dött i strid under åren. Känns la gött att vi inte behöver ha en sån dag ännu.


Helgen har ändå varit bra, fick tid att slappa lite, festa lite och plugga lite. Dock har jag vänt på dygnet en aning så har fått ett par sömnlösa nätter nu i veckan, man blir så go och glad på dagarna i skolan när man inte sover! Fy Fan... Träningsdag idag också, känner att det kommer bli hur kul som helst :)

Jag har lite bilder från i helgen samt mer detaljer men jag orkar inte blogga mer just nu. Ska försöka sova lite mer inatt så att jag kan få till ett bra inlägg imorgon.

Ni får ha det så bra tills vi hörs igen!



Lite olika bilder som beskriver denna röda måndag.

En riktig kanonhelg!


Nu har jag tvingats tillbaka från en underbar helg med massa goa folk, sol, bad och drinkar! Man fick en liten kick imrose påväg till skolan av allt roligt som hänt i helgen och att det förhoppningsvis kommer bli lika kul under kommande helgdagarna.

I fredags kom Emelie och Lara hit, vi hade köpt tacos, tårta och SPRIT! Båda två hade tjusiga sommarklänningar och solbränna, hur bra kan de va? Vi började kvällen med lite mat och dryck, spelade lite kort och gick sen till grannen en stund på lite fest. Den festen var mindre bra så vi gick tillbaka hem till mig och frotsatte med vårat kortspel och tjejsnack :) Det var allmänt trevligt hela kvällen och vi hade även äran att träffa på lite nya svennar.

På lördagen gick vi ner till poolen och gottade oss i flera timmar. Sedan dom gjort om vid poolen är det alltid packat på helgerna, just denna dag var det poolparty/BBQ på schemat. Jag brände mig lite :( Men det gör ingenting för vi hade hur kul som helst! Vid 4 tiden åkte flickoran tillbaka till Topanga och jag följde med Kurt på en avskedsfest hos en isländsk tjej som bjöd på grillat och live musik. Trveligt trevligt! (Fast det var inte trevligt att Tjejerna åkte hem)

Detta var sista helgen i LA för Emelie, har vi tur så ses vi igen om några veckor innan hon åker hem :) Annars Så vill jag önska henne en underbar vistelse på Hawaii och i Las vegas!


Välkomstdrinkar!


Sommarbruttorna :)




Visst Connor, det var den enda kortleken dom hade i affären...






Ser det lagom tråkigt ut eller?



Jaja, det var allt för denna gångnen, Ha det göttans!

Hej på er!



Nu har jag fått tillbaka resultaten från nästan alla mina midterms, det var bättre än väntat :) samalagt fick jag 100% på tre prov, hur gött är inte det? Nästa vecka får jag reda på det sista provet men jag är rätt säker på att jag klarade mig.

Nu har jag skrytigt färdigt för idag ;)

Jag har jättemycket träningsvärk i mina tuttmuskler så jag känner mig som en ynklig gammal gubbe. Annars så är det rätt bra med mig, skolan känns lite lugnare nu, praktiken är över så jag är ledig på trosdagar och fredagar. Jag har gått på bio en del det senaste och fått sett massa bra filmer. Jag och Madison från klassen gick på en så kallad pre-screening för The Dictator, känndes lite coolt att få se filmen 3 veckor innan den hade premiär. Den har hur jävla roligt som helst om inte annat så jag rekomenderar att ni ser den snarast! Jag såg även Dark Shadows med Johnny Depp, den är var okej, han var grym som vanligt men själva storyn var lite trökig...

Nu ser vi fram till imorgon då Emelie och Lara kommer hit på kalas! Vi ska festa till det med mat och dryck för att ta farväl av Underbara Emelie som lämnar oss inom kort så nu måste vi se till att ha riktigt kul en sista gång tillsammans här i LA! Förhoppningsvis blir det lite roliga bilder från detta spektakel i något kommande inlägg.


Mor min! Så här ser det ut vid poolen nu, ska ta mer bilder så ni får se allt nytt :) Det är jättefint!


Dagens drink: tvål&vatten


Titta va Yumyum stökar ner!


Mitt nya nagellack :)

Fick lite inspiration från en blogg häromdagen, dom andvände tejp för måla linjer och olika mönster, typ som man tejpar runt förster och dörrar när man målar väggarna. Lite pilligt men snyggt blev det :)

Lite Nytt och Fräscht


Hej mina gullungar!

Som ni ser så har jag bytt bakgrundsbild. Jag upptäckte för ett tag sedan att om man har en väldigt stor datorskärm så såg bilden jag hade väligt knepig ut, Den upprepade sig och det var skarvar överallt. Jag har inte kunnat se det innan för på min lite mindre skärm så passade den ju så klart perfekt :) men nu har jag åltså ändrat till en bild som jag tror ska se likadan ut på både stor och liten skärm, Se till att höra av er om den är för jobbig för ögonen eller om den ser konstig ut i eran dator. Tack tack!

Nu har jag fått tillbaka 3 rättade midterms än så länge, godkännt på alla: Japp! Jag fick 105% på ett proven vilket jag är ganska nöjd med och på dom andra fick jag lite sämre men det var väntat. Idag ska gå till skolan och få veta ytterligare 3 resultat. Oh så spännande!

Annars då? Jo den kommande veckan ska det bli kanonväder (kanske föör varmt) och till helgen är det dagt att ta farväl av Emelie som ska på familjesemester och sen åker hon hem till Svergie. Det blir inte så länge innan vi ses på andra sidan men ändå. Emelie har varit grymt bra att ha här LA, Typ min enda tjejkompis, och vad blir det av en utan en sån? trots att det suger att hon ska åka hem så ser jag verkligen fram emot att börja umgås mer på hemmaplan, vi har inte varit så duktiga med det de senaste 10 åren...:)

Nu blev det bråttom! Måsta springa till skolfan...Hej då!


En bild från första veckan i Hollywood

Fest hos Beta!


Hej hopp!

Nu är den här underbara veckan snart över. Jag har haft 9 midterms och tusen andra saker för mig så nu ska jag försöka andas igen. Jag har pluggat dag och natt för alla prov och inlämningar som har varit, och nej jag är inte klar än... Proven gick sådär, de flesta gick väldigt bra men på ett prov fick jag totalt jävla hjärnsläpp och på några andra gjorde jag slarvfel :( men jag fick nog godkännt på alla i alla fall :)

Igår gick jag direkt från skolan till praktiken och gick därifrån kl 4 på morgonen. Vi hade ett event med mat, öppen bar och livemusik. Det var hur kul som helst! Jag var bossen och vandrade runt, runt, runt hela kvällen och såg till att allt såg bra ut. Efter att dom flesta hade gått hem så hade vi som jobbade plus några till en liten efterfest :) Mycket bra avslutning på kvällen!

Nu sitter jag här med lite skallebank och trötta ögon redo att ta livet som det kommer. Dagens aktiviteter består av: Besöka praktiken en stund, plugga, träna, ringa lite folk och klappa Yumyum. Vad ska ni hitta på??

Här är lite bilder från gårdagens festligheter:


Theo och hans lilla lunchpizza


Mina kollegor provsmakar baren: Theo i soffan, Justin med hatt och röda kängor, Billy i vit t-shirt, Roland i svart t-shirt och..och...Lars- Ove i helsvart?


Bartender och serveringsbrudarna!


Våra ljudtekniker, Roland och Erin



Musica!!

Nu ska jag gå och klappa vovven, ha det så bra!

Idag är det Söndag



Hola que tal?

Igår firade vi El cinco de Mayo här i Americat, Mexicos nationaldag om jag inte misstar mig helt.
Personligen hedrade jag detta land genom att plugga i 6 timmar med en klasskompis och sedan avslutade vi kvällen med att gå på bio. Fast filmen vi ville se var inställd så vi köpte glass istället :)

I fredags var jag på praktiken för första gågnen på evigheter, jag fick äran att städa samt skriva en iköpslista till kalaset vi ska ha på onsdag. Nu har jag i alla fall mina obligatoriska timmar avklarade vilket innebär att jag får gokännt i den kursen. Som grädden på moset hade även mina skor anlänt lagom tills jag kom hem från jobbet. Jag beställde ju ett par Converse i veckan om ni minns detta. Jag är väldigt nöjd med mitt köp och dom passar perfekt, dock har jag redan skoskav så att det gör ont vilka skor jag än har på mig. Sånt e livet!

Nu sitter vi samlade i soffan i väntan på slutspels-hockey. Seans Orangea lag spelar idag och jag har bestämt mig för att delta i denna livsviktiga aktivitet. Förutom soffhäng så har jag även hunnit med lite poolhäng och lite mathandlinghäng idag. Det handlar bara om god planering om man vill hinna med allt som livet har att erbjuda :)


Såhär såg mitt nystädade rum ut för två dagar sedan :)


Mina nya skoor!


Jag rakade mitt första huvud i fredags. Det gick bättre än förväntat men fan va hårigt det blev överallt!


Vi tog den lilla bussen upp till Universal Citywalk för att gå på bio, ja ni vet ju hur gick...


Vi gick hit istället


Nu ska jag se på höckey, vi hörs!!


Tråkigt värre!



God morgon :)

Nu är jag här igen!

I veckan har vi haft dåligt väder med lite regn och massa moln, skolan har vart lite grå och trist den med. En av våra lärare skulle vara 30 minuter sen till en lektion men han dök inte upp alls, det var andra gågnen han lyckades med det, så nu måste vi komma till skolan 4 timmar extra för att gå igenom det vi "missade". Jävla dålig stil tycker jag. I alla fall så ska jag äntligen få jobba mina sista 8 timmar på praktiken i morgon, börjar kl 8 på morronen!! Jag har inte varit där på en hel månad och jag började bli orolig för om jag inte får gjort mina timmar innan terminen är slut så får jag IG i den kursen. Och det vill jag ju inte ha. Jag ska även hjälpa till på ett av hans event nästa onsdag och då kanske jag till och med får lite betalt :D

Så idag då är jag ledig. Jag börjar dagen med mina fantastiska fullkornspannkakor och ska sedan städa och plugga tills jag blöör.  Nästa vecka är det MIDTERMS! Jippi :) Hela lördagen ska spenderas med en klasskompis för hon måste hjälpa mig med matten...Vi ska också hjälpas åt med resten av våra tusen projekt och annat bös.

Utöver skolan så har jag väl inte så mycket som pågår i mitt liv just nu, försöker bara koncentrerar mig nu det sista så att jag kommer hem med vettiga betyg. Fast jag har shoppat en del nu igen, beställde ett par Converse i förrgår och köpte lite smycken förra helgen. Härligt värre!


Pizzan jag åt i Söndags, rätt äcklig tyvärr :( Men kakan var go den!


Mina nyaste juveler :)


Gårdagens omelett och fångst på gatan, det gick omkring massa Mentosfolk på gatan igår och delade ut gottis :) Men det sparar vi till lördagsmyset!


Jahaja, nu vet jag inte om jag har någonting mer på hjärtat. Jag får se till att börja göra lite roligare saker så att det finns något vettingt att skriva om. De senatse inläggen har handlat allt för mycket om skolan tycker jag, ber om ursäkt för detta, jag ska skärpa mig!
Den här videon är helt fantastisk så Check It OUT!!!

Vi hörser!

RSS 2.0