Små förändringar

 
Happy Sunday gott folk :)
 
Idag har vi fantastiskt fint väder med strålande sol och snöiga grankronor. Känns ganska gött när man sitter i bilen och kisar sig fram på gatorna. Tryggare blir man när hela jävla Mölnlycke är ute på söndagspromenad.
 
Denna veckan har gått väldans fort. Nu har jag ju börjat jobba på Nodic Wellness också så det blir lite mera jobb framöver, det känns jättebra och det ska bli gött med lite mera stålar :) Fötutom ett nytt jobb så har veckan på systemet vart en aning annorlunda den med. Lite action mellan civilvakten och en snattare. Jag borde inte säga detta högt men jag tyckte det var skitspännande. Vår kvinnliga lilla vakt hade spanat in en tattare bland sprithyllorna och smög med honom till kassan där hans kompanjon distraherade vår gottländska kassörska medan han smet förbi och låtsades som han inte råkat sno med sig några flaskor, men det gick ju åt helvete för kunden efter visade ju sig vara en civilklädd väktare och där var dramat igång. Det slutade med att gärningsmannen smällde in henne i glasdörren och sprang för livet ut på gatan. Poliser och hennes kollegor kom till butiken och stannade i flera timmar för att utreda något som inte gick att utreda eftersom stolpskottet lyckades smita....Detta gav min dag lite mera spänning. Verkar rätt kul att vara civilvakt ändå :)
 
Min käre fader har äntligen gått å köpt sig en liten Cadillac och i veckan kom den på posten och in i garaget. Den var inte så liten...Men stort grattis säger vi till Padre!
 
 
Vrålåket!
 
Efter 9,5 timmars stående i receptionen på gymmet fick jag lite skoskav och som plåster på såren satte jag på simsonsplåster och åt jordgubbar,
 
Ingen riktigt vecka utan näsblod!
 
Nu ska jag titta lite närmare på min ekenomi, ha det gött!
 

Lunchrast

Hej hej!
 
just nu sitter jag i fikarummet på jobbet, min lilla lunchrast är snart slut. I min medhavda matlåda befann sig fisk, mos, broccoli och vitvinssås. 4 av 5 Zlatans får denna micrade rätt just gör att den var just micrad. 
 
Slutar kl 16 idag och då bär det av till Bergarkungen. Jag och Amanda Pihl ska på fredagsbio :) Jag kan knappt vänta, så jävla kul är det inte att jobba. 
 
Ha en underbar fredag allihopa :)
 

Påväg till jobbet


God morgon på er allihopa! Klockan är kvart i 6 på mörran och jag är påväg till jobbet, hurra :) älskar att gå upp 04.30 och älskar att försöka somna på kvällen innan och känna "ja, nu är det bara 6 timmar kvar, och nu är det bara 5 timmar kvar osv. Fast igår somnade jag i hyfsad tid ändå. Brukar behöva jobba såhär ca 3 dagar i rad för att komma in i den dygnsrytmen, men nu gick det på första försöket så att säga :)

Idag ser jag fram emot en lugn dag på jobbet, lite träning och kanske en film på kvällskvisten. Inget speciellt så men ska ändå göra det bästa utav situationen. Imorgon väntar ett saftigt 10-timmarspass så ska väl samla på mig lite energi och livshopp under dan så jag överlever även imorgon.

Jag önskar eder alla en bra dag på jobbet, i skolan, i sängen eller i garaget. Vill även passa på att hälsa till min stackars sjuka Amanda som ligger på sjukan och kämpar med diverse smärtstillande, krya på dig för fan!! Haha ja det var la typ de....vi hörs!!


God Morgon!

 
God mörra på er!
 
Idag är det måndag igen och det är fortfarande vinter. Kul som fan.
 
I förra inlägget skrev jag om Nordic Wellness eller hur? I alla fall så har jag antagligen fått jobbet, idag ska vi höras av och boka upplärningstider :) Jag är rätt så taggad och hoppas att jag kan gå över dit helt så småning om, men vi får ju se vad som händer.
 
Annars är jag ledig idag, tänkte ta det rätt lugnt för sen jobbar jag resten av veckan, min goa chef har klämt in ett par härliga 10-timmars pass denna veckan. Tack som fan! Men det blir lite träning nu på förmiddagen och date med Victoria ikväll :)
 
I helgen var jag på inflyttningsfest hos en gymnasieklasskompis, hon har flyttat från hindås in till stan med en kompis och nu bor dom i en stört fin lägenhet! Jag blev riktigt avundsjuk...
 
Igår var jag på bio med madre som för övrigt fyllde år förra lördan :) Vi skulle sett Les Miserables men den var helt slutsåld så vi fick se Ego istället, en rätt bra svensk film som handlade om rika ungdommar, fula plastikoperearde tjejer, musikdrömmar och blindhet. Vi fick oss ett par goa skratt och jag åt för mycket godis.
 
NU kör veckan igång och jag kommer väl inte göra något annat än att äta, sova jobba och träna. Lite samma som förra veckan och veckan innan det men något tråkigare ändå.
 
Tack för denna gången!
 

Bakade morotskaka i lördags :)
 
Mamma på sin fullsedag.
 
Min stora feta katt <3
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0