Glad Påsk!

God morgon på er! Solen skiner idag med, ett tecken på vår kanske?
 
Jag hoppas alla har haft en bra påsk :) Själv har jag inte firat sådär överdrivet mycket. Jag köpte varsitt påskägg till far och mor men ägget som jag och min bror fick åt han och hans fulla kompisar upp så jag fick köpa mitt eget. Det bästa var när en dyngrak kärring kom in i godisbutiken, snubblade sig fram, tog en påse utan att väckla ut den och började lassa i EN sorts godis. Detta kostade henner typ 40 spänn. Undrar om hon åt upp det...
 
Det var ovanligt mycket personer med "alkoholproblem" ute igår, eller dom var extra fulla skulle man kunna säga. Jag jobbade på systemet igår (lördag) och märkte inte av något just då men på väg hem fick jag beskåda en å annan goding skämma ut sig. Satt fyra gubbar vid korsvägen bland annat som alla satt och halvsov och det var nog inte för att dom var trötta. Tråkigt det där men det blir ju så när systemet har stängt två dagar irad, då köper dom för att det ska räcka också råkar dom dricka upp allt första dagen istället. Typiskt.
 
Hur som helst så var det min sista dag på systembolaget igår. Jag hade bakat kärleksmums fast vita, silviakaka heter dom och är minst 1000 gånger godare. Vi får väl ser om jag kommer tillbaka men just nu jobbar jag endast på Nordic Wellness där jag än så länge trivs väldigt jävla bra. Det är gött att både jobba och träna på samma ställe om inte annat :)
 
I fredags var jag på 22-årskalas i Floda. Amanda hade bakat ananaspaj, kladdkaka och rosa maränger och trots att det bara var fredag vräkte jag i mig (kanske lite för mycket) men det var så jävla gott!! Runt 10 på kvälla skulle sällskapet vidare ut och jag åkte då hem till ett annat kalas. Robin hade lite folk hemma (dom som åt upp vårat påskägg) och några var nyktrare än andra. Det var ändå ett bra avslut på kvällen och alla gick hem lagom till at jag skulle gå till kojs.
 
Födelsedagsbarnet :)                                                 Jag och Pihl
 
Det här händer om man däckar i våran soffa...
 

London

 
Hello Ladies and Gentlemen!
 
Nu är jag hemkommen från en långweekend i London. Vi (jag och min familj) har haft det förhållandevis bra. Vädret var lite sådär, kallt, blåsigt och snöslaskigt och jag som aldrig blir sjuk drog på mig en rejäl förkylning redan första dagen. Förutom dessa negativa små detaljer har vår vistelse i England varit kanon. Hotellet låg nära Oxfordstreet (den bästaste shoppinggatan i världen) hade bra frukostbuffé och ganska fräscha rum. Vi fick mycket motion dessa dagar då vi gick konstant från morran till kväll. En del buss/tunnelbana blev det men nästan varje gång jag tänkte vara lat och ta bussen såg jag en affär jag ville in i och tillslut var jag nästan framme där jag skulle så det var liksom ingen idé. Jag shoppade mig fram på gatorna :) Mor, far och bror åkte iväg på en del äventyr för att beskåda servärdigheter och annat strunt men eftersom jag redan har sett allt det där 2 gågner (2 gånger för mycket) tillät jag dem att åka utan mig som sällskap. Jag shoppade alltså hela tiden, det kan inte bli bättre!
 
Resan innebar hela 4 vilodagar i rad vilket kändes en aning tungt i bakhuvudet men så länge det inte går mer än en vecka så är det fysiskt sätt lugnt även fast det känns som att kroppen brutits ner fullständigt efter bara två dagar. Att bli sjuk på detta är ju rakt ut förjävligt! Nu måste jag vänta ännu längre med att träna :( Idag är jag väl ändå på bättringsvägen men har fortfarande 100kg snor i hjärnan. Tog en promenad i solen för att få lite frisk luft och motion men på onsdag hoppas jag kunna gå all in på gymmet.
 
Bror, far och mor sitter bekvämt i sina flygstolar.
 
En kvinnas paradis!
 
Titta vad man kan få för en 10:a på Primark, inte illa eller hur?
 
Så här njuter jag :)                                                              Så här njuter andra
 
Sevärdighet!
 
Mums!!!
 
Nu är man tillbaka i den grå vardagen igen. Imorgon ska jag på kurs på Nordic Wellness och sen stannar jag kvar för att jobba kvällspass. Det är faktiskt inte så jävla illa ändå. Det ska bli kul tycker jag :) Systemet väntar på Onsdag, dagen därpå blir det lång dag på gymmet och på lördag jobbar jag på Systemet igen. Hurra!!!
 
 
 

Dags för semester

 
 
Hejsan!
 
Visst är det trevlig med lite vinter igen? Eller inte... Nu får det fan vara bra!
 
I lördags var jag på 22-årsfest. Det låter så jävla vuxet när man säger 22-årsfest, jag och mina kompisar var ju bara 18 typ igår. Well, tiden går fort när man har roligt. Hur som helst så var det Johanna som fyllde år och vi vart bjudna hem till henne för att fira. Det var gött att få träffa alla mina störda vänner på en och samma gång, det är inte ofta man får göra det nu för tiden. Jag tog mig några glas vin för första gången sedan nyår och hade en riktigt bra kväll. Det blev inte speciellt sent för jag var tråkig och drog hem när dom andra satsade på utgång. Jag somnade som en stock runt halv 12 :)
 
Imorgon är heller ingen vanlig dag för då är det padres födelsedag, vi drar även till London på mörran ifall ni undrar ;) Det ser jag verkligen fram emot! Lite shopping och brittiska pubbesök är väl behövligt just nu. Känner mig lite sliten nu för tiden, och kanske en gnutta uttråkad. Vi får väl se om en weekend med familjen Sinclair gör susen. Det kan ju gå lite hur som helst om man säger så :)
 
Min dator är för tillfället icke samarbetsvillig så det här med bilder osv. kan komma att bli ett problem men jag hoppas att den återhämtar sig under resans gång så att jag kan dela med mig av mina vackra londonupplevelser. 
 
Just nu sitter jag och huttrar i mitt kalla kök i väntan på en DHL-leverans som ska komma någon gång mellan 10 och 13, har en känsla av att dom kommer tidigast ett och därför känner jag mig ganska stressad. Ska hinna träna, sola och käka innan jobbet!!! Som att dom bryr sig om det.....
 
Vi hörs när jag är hemma igen!

RSS 2.0