3 dagars semester

 
 
Hej på er!
 
Från och med igår har jag ledigt i tre dagar. Tanken var att jag skulle på Metaltown (festival i Göteborg) och det ska jag fortfarande men det blev bara en fredagsbiljett denna gången. Jag hade turen att få alla banden jag ville se på samma dag och slapp pröjsa för alla tre dagar :) Så ikväll väntar Ghost, Slipknot och Kvelertak!!! Ghost och Slipknot har jag sett 2 gånger och Kvelertak har jag sett en gång tidigare men dessa band man kan se hur många gånger som helst, speciellt dom två fröstnämnda :)
 
Igår inledde jag min ledighet med ett ryggpass tillsammans med Sjöholm som är en jäkel på marklyft och dylikt, sen åkte jag till favvocafét för att luncha med Johanna, mätta och belåtna tog vi oss in till Mölndal för att hänga med två shletna killkompisar. En ganska händelserik dag och kväll, vi stekte ägg och bacon, åkte till XXL-butiken och kollade på två filmer. Det bästa av allt var att lägenheten vi var i lutade sjukt mycket, det kändes verkligen som att gå i en nedförsbacke när man gick till köket och tvärtom till vardagsrummet. Man behöver liksom inte dricka alkohol för att bli rund under fötterna där ;) Runt 2-3 tog jag mölnlyckepacket och körde hem alla :)
 
Igår fick jag återuppleva den där känslan man hade på sommarloven, att" bara vara" tillsammans med masss sköna puckovänner och inte tänka på klockan eller oroa sig över massa saker man borde göra istället. Grymt härligt!
 
Ikväll möts vi igen <3
 

RSS 2.0