Gött Nytt År!

Hej där hemma!

Just nu har vi underbart vårväder här Hollywood :) Och det är ju varmare än svensk vår såklart. Igår åkte jag och Kurt iväg på lite äventyr, biltvätt, shopping och asgo lunch på Cheesecake Factory i en liten by utanför hollywood. Hur fint som helst är det där, och det känndes inte som att vi var i USA. Inte för att det är ful överallt här men det kan vara rätt skabbigt på många ställen.

Idag är det nyårsafton och jag vet fortfarande inte exakt vad som kommer att ske ikväll, troligen ska vi vara några stycken här hos oss. Det är ju lite synd att så många är kvar hemma fortfarande och dom stackrna som tagit sig tillbaka har nu dratt till Las Vegas. Hade gärna hängt med om jag bara vart 21 :(

Innan kvällen har landat ska jag se till att färga utväxten, handla mat, städa lite och rota fram lite fler gäster till ikväll.


Gott nytt år allesammans!


Åker hem från mitt hem

Nu har jag vistats klart hemma i Sverige och dragit mig tillbaka till L.A. Jag har haft det gött där hemma i kylan, träffat kompisarna, firat jul och flyttat. Dock missade jag några stycken och det var synd! Victoria, Lisen, Anna och Nathalie ni får fan komma hit istället :)

Det var trevligt att hänga med mor, far, bror och Sinmba och våran julafton var väldigt mysig :) Dock har jag varit rätt sjuk under tiden, precis som alla andra dessa mörka dagar, usch och fyyy!

Simba saknar jag redan, han har ju nanat bredvid mig i några nätter nu så det kommer kännas konstigt, men vi båda ska nog överleva detta.

Nu är jag tillbaka i min älskade lägenhet, vädret är nice och Kurt är här och hänger med mig, de andra grabbarna kommer i början av nästa vecka, jag längtar ihjäl maj!!!! Yumyum kommer nog ännu senare. Dom ska sätta han på ett djurplan någon gång nästa vecka.


Nu är jag trött som fan, satt ihopklämd på ett flyg i 10 timmar och känner mig nu som en 90-årig tant....


Vi får höras mer imorgon :)


Mammi!!


Jag äger på att göra köttbullar! Men farmor förblir världsmästare :)


Första kvällrn ute på evigheter, Vasastan i mitt hjärteblot :)



L.A BABY!


Fint väder ska det va! Underbart asså :p

God Jul gott folk!

Hej hå alla snälla barn :)

Nu bloggar jag för andra gången på hemmaplan och det känns ganska bra. Är lite förkyld en dag som denna och det suger, men jag var ännu sjukare i förrgår och dagen innan det. Typ då när vi skulle flytta kände jag mig som 100 år och däckade i sängen kl: 5!

Idag är det julafton och hur mysigt är inte då? Jag vaknade skittidigt idag, gjorde varm choklad och la mig i soffan och kollade på Polarexpressen med Simba liggandes på min barm. Också har jag slagit in alla klappar idag :P Det är ju dumt att göra det i god tid om man säger så!

Nu är det bara 20 minuter kvar till Kalle och jag har inte bestämt vilket nagellack jag ska ha än! OMG my life is in faroszonen! Haha vi får väl se om jag klarar mig ändå.


Nu kommer lite bilder på det nya huset och lite annat gott! GOD JUL och ha en Asmysig dag!!!!!!!!



I'm fucking home bitch!

Hallåå!

Nu är jag hemma, fan va kallt ni har det här borta då!

Idag känns det redan rätt bra med tiden, tror att det hjälpte mig att dygnade innan jag åkte hit :) Min gode klasskompis drog med mig på FÄst dagen innan jag skulle åka och sen när jag kom hem så var det fest hos mig också! Inget nana där inte. Men jag hade skitkul i alla fall, dock kände jag mig inte helt fit for fight då jag väl skulle åka...


Men se där, jag kom ju lagom till snön! Nu ska det flyttas mina vänner :)


Douglas och Brian


Klasspolaren Chris


Min ryska granne, Kurt och jag


Här sitter jag och stirrar ut genom fönstret i Amsterdam i ca 6 timmar i väntan på flyget hem på 1,5 timme...


Okej jag åt lite fet och krispig pizza också då


Åkte från detta


Till detta! :)


Hejdå huset!


Hejdå rummet!


Gissa men som sov i min säng inatt :)

Good Bye!



Hej :)

Nu har både Sean och Connor åkt hem, usch va tomt det är utan dom här....Åh stackar Sean som ska köra bil i typ ett halvår! Själv har jag nog packa klart, eller jag vet inte? Har jag glömt något asviktigt nu, hoppas inte det då!

Imorgon åker jag till Holland för att fira jul, sen åker jag till Sverige för att flytta, sen åker jag till Holland för att knarka Olagligt, sen åker jag till Hollywood för att fortsätta med det jag påbörjade i somras, kommer inte ihåg vad det var...

Kommer till landvetter den 20:e december 2011 kl 16:45 för att signera allas bröst och ta fula mobilfoton. Kom dei vettja!

Det här känns jätte konstigt, det ska bli kul att komma hem å träffa alla, flytta och fira jul! Men jag är inte helt funktionell utan mina roomisar, är så van vid att dom är här hela tiden och sitter i vår soffa. Connor som kommer in på mitt rum och rappar om sitt liv som pimp, Yumyum som bara är så himla goo! Sean som ALLTID är hemma och lille Kurt som dansar till musiken som ingen annan kan höra...Å min lägenhet, med utsikt över hela L.A, alla palmer och delivery cheesescake! Men jag kommer ju tillbaka snart :) Och jag kan inte vänta tills jag kommer hem till Simba <3




Jullov <3

Äntligen är det lov! Jag har längtat hur mycket som helst, slippa plugga för ett tag pch bara tjocka sig :)

Mina finals gick ganska bra, tror jag. får inte veta för äns nästa vecka....

Sean skulle åkt hem i fredags morse men kom tillbaka en timma senare, Yumyum var för lång, inte för tjok utan för LÅNG! Fy fan vad jag tycker synd om Sean just nu, han är inte aslycklig om man säger så. Som det ser ut nu så ska han hyra en bil och köra hem, kommer bara ta honom typ 5 dagar eller så :) Han bor 6 timmar flyg bort från L.A, i Philadelphia.

Jag har startat lovet med att vända lite på dygnet, shoppa och kolla på Paradise Hotel Norge, eferson Norska är den enda svenskan jag hör här borta så kan det hända att jag byter språk, haha det gör inget för norska är det roliga språket som finns, har inget emot att snack litte norsk dah :) Har också planer på att söka till den svanska omgången nästa år! Varsegod mamma och pappa!

Igår shoppade jag fina skor, fin t-shirt, fin klänning och fina stumpbrallor :) bara så att ni vet!

Jag och Sean beställde thaimat idag :) vi fick lyckokakor, haha trodde inte man fick sånt på riktigt. Dom smakde lite som knapriga pannkakor, med massa socker i då. Nu äter jag blueberry cheesecake som inte riktigt är som en valing cheesecake, mer som fluffig cheesecake mousse cupcake, hänger ni mä eller?


Fortsätt simma, fortsätt simma!


Hoppas lyckokaksjäveln funkar rå!


Jag hoppas att jag inte blir hatad av alla män nu...


FINALS!

Nu är sista veckan kommen. Jag mår sjukt dåligt just nu. Har avklarat 2 av 8 prov än så länge. Det gick ganska bra på det första och lite mindre bra på den andra men jag ska nog klara mig i dom kurserna. Man betygsätter lite annorlunda här borta. Man fåf poäng för närvaro, går man på alla lektionerna har man redan kammat hem 30 poäng, gör man alla läxor "assignments" får man 20 poäng, alla rätt på midterms= 10 poäng och alla rätt på finals ger 40. Lets say that I already have ca 58 poäng i båda kurserna vilket innebär att jag bara behöver 12 poäng för att få godkänt (70= godkänt), ärligt talat så fick jag nog lite mer än så, kanske kan hoppas på B i betyg i alla fall. Sjävlklart vill jag ha A i alla kurser, speciellt i dom som inte ens är svåra. problemet är att vi har 9 kurser på tre månader så man har lixom inte plats för all den informationen i hjärnan om man inte är missbildad och född med en för stor hjärna....Men det suger faktiskt för jag känner att jag hade kunnat få alla rätt på dessa proven om det inte var för att man måste plugga hundratusen andra saker.

Jag är skitnervös inför Computers in business, Personal mangement och Law proven. Excell och jag är inte goda vänner och vi har ingeting gemensamt, möjligtvis polly. Jag fick underkänt på Personal mangemet midterm, mest på grund av att våran lärare är rätt flummig, men nu har jag fattat grejen så det ska väl gå rätt bra, men jag måste ju fixa lite extra många poäng om jag ska överleva. Law tänker jag inte skriva någonting om!

Emelie var här i helgen :) Har inte hängt med henne på 100 år men inte fick man njuta av den lyckan allt för mycket. När vi skulle åka på julhandlingtripp vart hennes bil inte kvar i garaget! Underbar känsla :( Henne bil hade blivit bortbergad eller towed away som man så fint säger. Här hos mig har vi ett stort garage med gästparkering där våra polare alltid ställer sog när dom häslar på. Efter klockan 9 på kvällen måste man ha ett gäst pass. Problemet är bara att skrivare nere i vårt "internet café" var ur funtion och kontoret hade stänkt när hon komhit så vi kunde inte skriva ut något jävla pass. Connors gode vän Mooney har sovit över två gånger utan pass och klarat sig fint (ungjävel) och Emelie har gjort det en gång tidigare så vi tänkte helt enkelt "det är sjukt lugnt" I HELVETE HELLER! Det kostade bara 200 $ (1400kr) att hämta ut biljäveln. Jag hade ju inte koll på att dom kör iväg bilen här, trodde att man fick böter eller så. Hahahahaha jag är så jävla urblåst ibland va!


Nu ska jag läsa igenom lite anteckningar inför morgondagens äckelprov! Ha det gött och njut av lite bilder som Emelie gav tillbaka:


Våra grymma tripp till Santa Barbara på Halloween


Soffmyyys


Photo shoot on my roof!

Julpynt och musik till oss alla

Goder Afton!

Just nu sitter jag i min säng och utforskar jordens erbjudande av musik. Mitt favvoband är ju som alla vet Slipknot och jag har för länge sedan gett upp när det gäller att hitta något liknande....Som tur är gillar jag ju annan musik också. Min gode vän Connor har delat med sig av ett antal artister som jag diggar riktigt hårt, däribland har vi rapparen Yelawolf (köpte konsertbiljetter idag) och puckrockbandet Taking Back Sunday. Jag har också dragits ner i den där tjejiga hålan bland alla snygga unga rockband så som Escape The Fate och A Day to Remember. Dock suger deras sångtexter rätt mycket, Baby your my first kiss and i love you so much, everything fades in to darkness, I cannot breath and my eyes are filled with blood and you're the only one who can catch me when I fall from this frozen dissaster....Ungefär så går varje sång :) Jag kan nog tjäna pengar på det där eftesom jag just kom på dessa ord helt själv!

Haha med andra ord har jag hittat en ny hobby! Jag sitter flrea timmar varje kväll och letar ny musik, mina lärare har öppnat ögonen på mig var det gäller osignade band, musikbloggar och skivbolag. Jag tror att jag gillar musik ändå...


Har hittat en av världens bästa sångare, han heter Derek Sanders och trallar i bandet Mayday Parade.

Dagens sökning ledde även fram till ett italienskt metal band, mycket intressan! Blind Fool Love, check it out Bitches!

Enough of the bullshit! Kurts mamma skiddade hit en asfin julgran :) Detta tackar vi för, Kurt har även slängt upp lite julbelysning i vårt vardagsrum så nu börjar det kännas i hårsäckarna att det är juletid.

Dock har jag mer ångest en varma goa tankar i skallen för tillfället, börjar bli lite nervös inför alla finals! Jag kommer nog klara mig rätt bra på det mesta men som jag många gånger nämt så hängar jag inte med hela vägen när det gäller Muisc Law, jag sitter kvar på busshålplatsen i spöregnet utan paraply när bussen för längesedan har åkt så att säga...

Vi må se hur dette shluuter, här har ni lite bilder!


Det börjar närma sig hemfärd för Sean och Yumyum, jag förstår dig, jag hade inte velat åka i den väskan heller...


Vi dansar konstant kring denna julegran


Connor hittade min bästa vinkel här om dagen :) Tack!


Och som stjärnan på julegranen kommer här en musikvideo, vet inte om jag ska skratta, gråta eller börja ta heroin...







Luciafirande i L.A

Men tjabba :D

I helgen vart det en blandling av sjukdom, pluggeri, jordgubbsvin, lussebullar, luciafirande och julshopping!

Varje år här i L.A så är det en dam eller två från svedala som annordnar ett litet svenskt jul/lucia event. Jätte mysig må jag säga! I år var Emelie med som tärna i luciatåget och det gick ju inte att missa! Jag och Lara kämpade oss dit genom den underbara CA trafiken, kom lite sent men bättre det än att inte komma alls.

Det var väldigt ovant att höra så mycket svenska på samma gång, fast jag tror nog att Lara var den mest förbryllade av oss.

Det var svensk julmarknad, typ sån dom har på liseberg med massa hemmagjorda prylar som inte en jävel vill ha men dom hade även köttbullar, glögg och ärtsoppa! Jag lyckades hitta mitt svenska favoritgodis Tuttu Frutti och Marabou Grädd Nougat men gladast blev jag nog när Emelie bjöd på lussebullar :)

Enligt Emelie så vart det en del kändisar som besökte eventet under dagen, själv fick jag bara se en glimt av Hollywoodfrun Isabel Adrian med sin dotter och assistent. Riktigt tjusiga damer :)


Nu är det ju inte långt kvar tills min första quarter är över och för alla där ute som inte har vet så kommer ju jag hem till jul, hur underbart är inte det? Allas högsta önskan, årets julklapp och dommedagens räddning. Den 20 december återvänder jag för en 9 dagars vistelse i mitt gamla hemland. Alla är varmt välkomna att möta mig på Landvetter, jag återkommer med tid och dress code....



Min kamera är skrämmande bra!


Så jäkla roligt hade vi!


Taket



Också avslutar vi med lite sång:


Feeling better

Men tjaa då!

Nu har jag återhämtat mig lite från min sjukdom, jag har även införskaffat mig en burk med "multivitamin för kvinnor" eftersom alla tjötar så jävla mycket...och för att jag har sett något likande på apoteket där hemma så det känns inte lika läskigt som alla andra konstiga piller och vitaminar dom käkar här borta.

De här senaste dagarna har jag lyckats plugga ganska mycket, vi har två inlämningsuppgifter nästa vecka och veckan efter det är det dags för Finals....hur ska detta gå? Jag känner mig ganska lugn men om jag inte får godkännt på LAW provet så skjuter jag nog några stycken :)

Skypade med mor och far idag, det verkar som att våran stuga börjar bli lite färdigbyggd. Ska bli sjukt spännande att gå in där innan det är möblerat:P Jag har inte en aning om hur det kommer att se ut. Jag har sett utsidan när det var massa byggställningar och skit ivägen och jag vet vilka tapeter jag ska ha i mitt rum, sen vet jag inte så mycket mer, eller jo lite :)

Idag lagade jag STEAK DINNER till min lilla familj, tyvärr var mitt kött jävligt segt...Men det smakade gött :) Och nu sitter jag här och äter kanelbullar, Kurt köpte färdiga (obakade) bullar på burk :S om ni någon gång har köpt ett pizza kitt där degen är inrullad i en pappersförpackining så vet ni vad jag snackar om. Här bakar man ingen deg på egen hand, helst så köper man helt färdiga bullar i affären.


Hawaii Pizza!


Jupp, det är sant! Spagetti och Kuffärssååååås


Chokladkalender baby!

Nu är det helg å sånt, ha det gött :)

RSS 2.0