Fotboll ikväll

Sitter och kollar på Barcelona-Villareal :) Efter första halvlek står det 2-0 till barca och dee gillar jag!

Har varit ledig idag, skönt som fan men imorgon jobbar man igen... Jag har ont i min tand som inte har kommit än, en såndär visdomstand :( Också har jag frusit hela dagen. Varför är det höst nu?



Finaste bilden på hela internet!

Bio ikväll

God morgon :)

Vaknade idag med världens skallebank så låg kvar en stund i förväntan att den skulle upphöra. Der gjorde den inte så nu har jag sovit bort en timma i onödan...Idag är jag ledig och innan 4 ska jag fixa lite saker men är inte helt säker på vad. Sen är dagens huvudaktivitet bio me Lisen! Vi ska se Harry Potter, jag är inte det största fanet på jorden men det är helt klart en ball biofilm. Jag hade inte sett alla filmerna så igår såg jag i alla fall den Harry Potter and the deathly hallows part 1, alltså den som kom innan den som går nu. Det var ganska bra men hade gjort sig bättre på bio så nu har jag ändå ganska höga förväntningar och är inte särskilt orolig över att bli besviken, tycker väl inte att dom har misslyckats med någon av alla 8 filmer.

Nu när jag tänker efter så tror jag att det är dags för mig att planera lite avskedsfest, så ha det gött!


Jag börjar flå!

God afton :)

Just nu sitter jar med nyduschat hår vid min dator ock käkar middag. Jag gick upp vidrigt tidigt imorse för att bära leverans på jobbet också tränade jag efteråt så nu är man lagom pigg, go och glaa! Ska berätta lite om min vecka där ja har hunnit med en del trevligheter. I onsdags vart jag hemma hos en polare och kollade på Barca- Real samt drack lite goa drycker :) Underbar insats av båda lagen men såklart är jag gladast över Barca. Min goa nyklippta Messi skickade in två mål och lycklig var man i dessa ögonblick ;) I torsdags tog jag mig tig in till stan för att träffa Annie som kommit hem från USA en stund så här på sensommaren och även min turkpolare Amanda. Vi gick runt lite på stan och sedan tog vi oss en liten fika. Senare mötte jag upp två arbetskamrater från BK, Anna och Lisen. Vi käkde lite på underbara Vasastan, tanken var väl att vi skulle dra vidare till något annat ställe senare men våra bussar gick så sjukt taskigt på torsdagar så vi satt kvar och drack lite goa drinkar, tjöta och flabba :D göörtrevligt måste jag säga.

Nu återstår två arbetsdagar till innan ledighet då det är dags att verkligen ta tag i allt inför min stora resa. Nu börjar det dra ihop sig. Ska även göra om bloggen lite så att den passar temat :P

ha en go afton!


Det stora hela!

Men hellu hellu :)

Tänkte att jag skulle berätta lite om min resa till Turkiet, typ var, hur och när.

Söndagen den 7 augusti ställde jag och min kompis klockan på 04,00, (vi gick och la oss 02,30) Vi gick upp efter en härligt skönhetssömn och vinglade omkring bland vår packning och frukost. Sedan skjutsade hennes föräldrar in oss till Landvetter flygplats. För att vara så jävla tidigt på morgonen var det ändå sjukt mycket folk, men allt gick ganska snabbt och smidigt. Jag har aldrig rest sjäv innan (mamma har alltid fixat allt) så man kännde sig ändå osäker. Vi ville ju inte hamna på fel plan liksom!
På flyget satt vi precis vid vingen och det var ju coolt tänkte man först, men inte sen. Ett sånt jävla liv motorn förde, vi fick öronproppar men man blev ändå helt hjärntvättad. Tråkigaste flygningen ever...
När vi kom fram och fått tag på våra väskor traskade vi ut mot transferbussanra och möttes av personal från tusen researrangörer som visade vägen till rätt buss. Bussresan i sin tur var något speciellt. Chauffören kollade på allt annat än vägen och låg mest i mitten av två filer, ibland körde han i 190 och ibland i 30, käkade lite nötter och tutatde på alla bussar han mötte. Skön och trygg jävel ;)
Han släppte av mig och Mandy först och glada var vi för det. Här börjar alltså äventyret i Turkiet. Där vi blev bästa vänner med alla turkar och även fick några på fall. Dock åkte vi själva hem ganska okära. I alla fall hamnade vi på ett halvfint hotell med nära till starnden och en stor mataffär vid namn MM Gringos! Eller var det MM Migros? Men långt var det till alla nattklubbar. Första kvällen gick vi i säkert 35 minuter i riktning "centrum" men kom aldrig fram, dagen efter när vi tog taxi tog det knappt 5 minuter. Kunde ha att göra med det olagliga körsättet. Nattklubbarna var skitballa och det bästa var att man kunde springa in och ut, fram och tillbaka hela tiden utan leg eller inträde :D Dream, jaa. Fast det var jobbigt när turkarna följde efter en som en svans och inte begrep sig på uttrycket " just checking". Men hallå en del var faktiskt riktigt trevliga så jag ska inte dra alla i en kam.

Det bästa med resan var nog de härliga, avkopplande och soliga dagarna på stranden. Att ligga och guppa på sin luftmadrass, se en sköldpadda eller tre och skrika: Mauritz!!! En cola zero med is och, och!... tyvärr inte allt för många snyggingar...:) Vi hittade vår favoritrestaurang: Blue Night dit vi gick nästan varje kväll och tog en smarrig glass, tjötade lite med den grymma personalen och klämde till med lite karaoke.

Vi träffade på ett gäng sköna skåningar som bodde på samma hotell som oss, kvällen innan de åkte hem så festade vi loss tillsammans och avslutade med ett härligt natdopp! Skit häftigt asså :) Vi stötte på ett annat svenskt killgäng en vacker dag på stranden, dock var vi inte svenska tjejer just denna vackra dag. Jag hette Anya och kon från Finland och Amanda hette Hildur och kom från Island. Sjukt kul att snacka englenska nästan en hel dag men kanske lite elakt ändå. För en "krabb" var så jävla snygg och jag ville nog att han skulle veta att jag bodde i göteborg precis som han...;)

Nu är man hemkommen från en grym vecka som vi aldrig glömmer! Tack för din medverkan Amanda Pihl!



Välkommen hem

Hej alla svenskar :) Nu är jag hemma igen. Har haft en galet bra vecka i Turkiet med Amanda. Ska självklart skriva ett fett inlägg med alla detaljer och bilder men just nu är jag för trött, plus att Barca- Real börjar strax :)

Höres!!!


Good Bye!

Nu drar vi till värmen för fan!

Tiden är snart inne



På söndag bär det av mina vänner! 06:40 lyfter planet och svävar iväg till Alanya :) Jag och min goa kamrat Amanda med sin nya fina frilla ska bara ha det så jävla gött! Så nu börjar det bli dags att packa, en av de bästa sakerna jag vet för övrigt. Fast idag är jag heöl slut. Jobbat och tränat å sånt. Meh va fan det löser sig. Imorgon när jag kommer hem fån jobbet ska 1000 saker göras, jag ska stryka lite grejer, göra lösnaglar, packa ALLT och INTE glömma något!Whahaaa, nice..

En annan rolig sak. Jag har gjort mig en liten profil på min blivande skolas hemsida, där man kan hitta andra som vill ha en roommate och det är två som har kontaktat mig :) Jag har inte tagit kontakt med någon dock, hehe. men i alla fall så är det en grabb som verkar rätt skön. Frågan är bara, vågar man? Jag har inga problem med att bo eller hänga med killar men när man aldrig har träffat människa och bara snackat lite via internet så kanske det är lite farligt??? Tell me what to do :)

Dags för strandshopping

Hellu!!

Jag är sämst på att blogga ofta, just nu har jag inte många minuter över till att dela med mig av mitt liv men jag ska försöka bli lite duktigare :)

Jag har sedan sist börjat kolla lite på boenden i L.A, både hotell där jag ska bo första dagrana men även spanat in lite lägenheter. Det är fucking dyrt mään! Men jag har också fått kontakt med en tjej som är intresserad av att bli roomisar. Jag ha nämligen registrerat mig på min blivande skolas hemsida, på typ ett forumliknande ställe där man kan hitta folk som är sugna på att dela boende, och då hade hon hittat mig där. Vi får väl se hur det går.

Jag har även tagit en sväng till stugan igen, underbart väder även denna visit :)

Som ni kanske vet drar ja till Alanya på söndag med Pilli så idag ska jag in till stan och stradnshoppa!!! Jag ska köpa solhatt, solkrämer, strandmadrass och kanske någon snygg badväska :) Jag är taggad som faen ;)

En hel bild till er!



Jag, mor och far drog till Vann som det så fint heter. Vi käkade lunchbuffé och solade.

RSS 2.0