Misslyckad bakning!

Just nu är jag arg för att mina muffins som jag bakade blev helt värdelösa. Som vanligt sväller dom hur fint som helst i ugen och sedan när man ta ut som så sjunker dem ihop och blir små och skrynkliga. Eftersom att det är sista dagen i morgon på Mcd så tänkte jag baka, och nu när jag har använt upp alla ägg i huset så kan jag ju inte göra om allting, så tyvärr får jag bjuda på dessa misslyckade saker...Jag hatar när det blir så här. Man vill göra något fint, något snällt också går det bara åt helvete!

En dag på jobbet

Jaha, idag har det varit strålande väder tror jag. Jag har jobbat på donken för näst, näst sista gången mellan 11.15 och 20.00 så har därför inte kunnat framställa någon vidare värderprognos men jag var ute en stund på min andra rast runt tre-tiden och då var det väldigt varmt och härligt. Åt då en mjukglass med oreo's, kola och chokladsås! Dagen har varit ganska bra ändå även om jag har stått upp i en evighet och varit innomhus större delan av dagen. Vi var idag grymma, och med det menar jag grymma i köket! Jag kanske inte hade den största andelen i denna grymhet men medverkar man på rätt plats vid rätt tillfälle så glider man rätt gött ibland:p Och man blir bättre när man jobbar med dem bästa det vill jag lova. Annars så mår jag ganska skapligt, fick lagom sovmorgon i morse och åt havregrynsgröt till frukost dock har min färgfläck i pannan inte avlägsnat ännu :( Jag har ju fått så förr och då har de ju ändå försvunnit ganska fort men inte den här gången inte...



Messi Messi Messi!

SKYNDADE mig hem idag från jobbet för att hinna se matchen. Slutade 21 och den började 20,45 så jag missade ju ändå...Men jag hann se de sista 10 på första halvlek och sedan såklart hela andra. Käkade pizza samtidigt:) Och sedan pratade jag i telefon med Mandy nästan hela andra halvlek så jag har inte haft fullt fokus ikväll, men jag märkte ju av stämningen. Det var som förra mötet i spanska cupfinalen, irriterat, tjafsigt och gnälligt. Måste vara svårt att vara dommare då. Hur fan ska man lyckas vara helt rättvis då lixom? Tyckte väl ändå att han dömde okej ikväll, men som sagt jag var inte helt koncentrerad. Kollade så klart bort precis när Messi gjorde 1-0 målet, såg bara hur han kom farandes från straffområded omfamnad av ren lycka :) Andra målet fick jag allt skåda och då var det Messi igen. Den pojken asså! Härre vad gött det känns nu, var nästan inställd på att det skulle gå riktigt trögt med tanke på de två senaste mötena och vad som har skrivits i tidningarna, men icke!!! Nu är vi på topp igen och denna gånen går vi hela vägen!

Förutom matchen så var det även väldigt trevligt med ett låångt teleefonsamtal med Amanda. Mycket på gång nu och mycket att prata om, sommaren börjar ju närma sig för fan :P God natt nu allihoopa!


Det rullar på

Idag har jag sprungit och gjort lite styrketräning, köpt biljett till Metaltown, färgat håret "själv" för första gången och jobbat på lagret. Man hinner med mer än man tror på en dag :) Jag är galet lycklig nu när vädret är så grymt! Blir dock lite för varmt när man springer i solen, eller man blir i alla fall mycket tröttare. på tal om trötthet, jag är trött nu...Man blir så otroligt seg på det där lagret asså. Idag var det även lite wierd när man inte har varit där på så länge, men kul att träffa alla igen! Man blir inte bara sjukt trött på det där stället, man blir också jävligt hungrig men nu vet jag inte vad jag vill äta :s Nu när jag har klagat lite på min trötthet och hungerhet så kan jag även tillägga att jag är lite besviken på min hårfärgning. Eftersom jag aldrig har gjort det själv innan utan alltid har fått hjälp av typ mamma så kanske jag ändå borde godkänna det hela, men i alla fall så har jag fått lite färgfläckar här och var i pannan och det känns så där kul och gå runt och veta att folk ser det och undrar vad fan som har hänt...Hoppas det fötsvinner till imorgon :P

Metaltown biljetten är nu köpt och det känns bra, kul, spännande, intressant och lite coolt. Än så länge ska jag dit med min bror och hans kompisar, fröhoppningvis följer min käre vän Amanda med också!!


Lång helg

Hej mina vänner! Har haft en del för mig denna helgen precis som alla andra antagligen. Festen hos jobbarkompisen blev lyckad. Jag hade i alla fall svinkul:P Och jag blev svin full...mådde sådär dagen efter men det var inte så farligt ändå. Glömde tyvärr min kamera där så bilderna kommer att dröja några dagar.

Idag är jag extra glad för att alla serier jag följer har haft uppehåll samtidigt men idag fanns det ett ny att avsnitt av dem alla! Så här sitter jag och glor;p Självklart har jag varit ute och bättrat på brännan som aldrig blir någon bränna! Så störande att det tar så lång tid innan jag börjar blir brun! Kollade även de sista 20 på IFK-kalmar och visst var det gött att blåvitt vann men ändå, själva fotbollen är rätt fattig, tyvärr.

Jag har haft en underbar helg och laddar nu inför att jobba på lagret för första gången på över en månad och jobba minsta sista tre pass på donken...

Serierna jag förljer: Gossip girl, The vampire diaries, 90210, No ordinary family, Glee, Greek och my beloved: The big bang theory!




Glad Påsk!



Nu är det påsk!

Helgen är späckad med aktiviteter och jag är såå taggad! Igår jobbade jag på BK och fick det här fina påskägget med godis i :) namnam! Sedan på kvällen åkte jag hem till Amanda och Marcus där vi åt lam :) Lammet hade Amanda fått i påskpressent av sin far. Det blev jättegott :) Efter lamsteken hade ramlat ner i magen på oss alla åkte vi till en annan kompis där vi satt ett gäng å tjöta å käkade godis! Sedan åkte vi till nästa hållplats där det blev vatten ipa (inte för min del) och köttbullar ;) Trevlig kväll måste jag säga, men jag var lite trött ock sliten....Ikväll väntas påskfest hos en arbetskamrat från donken och det ser jag fram emot. Innan dess ska jag hinna ut på en springtur i det fina vädret, duscha, måla naglarna, sminka mig, bestämma outfit och äta! Nu kör vi!

Bilder från igår:




Ännu en gång

Ikväll är det dags för final i spanska cupen, det står självklart mellan Barcelona och Real Madrid. Matchen börjar 21.30 och spelas i Valencia. Det ska bli intressant att se dem mötas när ingen är på hemmaplan, jag tror att det kan ge mycket.

Jag är taggad! Är du?

Spelning på fängelset



Jag vart ju på konsert igår da...Här är bild på bror min som står i den "vilda" publiken. Hehe det va ju inte allt så, Alla stod näst in till stilla på förbandet, en del drack kaffe. Sedan när huvudbandet spelade (Alcest) kom det mycket mer folk och det blev lite bättre drag. Men usch va jobbigt det var att stå upp, jag fick typ ryggskott! Själva musiken var okej, eller bra. Kanske lite enformigt från båda bandens håll. Men det var en trevlig tillställning och jag gör gärna om det :)



Ikväll blir det konsert

Japp nu händer det! Jag får äntligen utnyttja min musik-kategori. Det är ändå väldigt konstikt att jag inte gjort det än :S Kanske för att jag har kommit in i en annan fas sedan gymnasiet då allt handlade om musik. Jag älskar verkligen musik och har hållt på med det själv i typ hundra år! Min plan är även att jobba med det, jag har ju som sagt sökt in till music business program på MI i USA :D

I alla fall så frågade jag min bror vad han skulle hitta på ikväll, då sa han att han skulle på konsert. Han går på rätt mycket spelningar och oftast med med kompisar men ibland går han även själv vilket han skulle göra ikväll. Sedan när vi åt lunch så fragade han faktiskt om jag ville föjla med och jag tänkte why not? Så nu ska jag på konstert på ett ställe som heter Fängelset, ingen aning. Själva bandet har jag heller aldrig hört talas om, det är tydligen ett franskt metalband som heter Alcest. Fick även låna skivan nu så jag sitter här och lyssnar in mig. Han sjunger på franska men det hör man knappt, som tur är för jag gillar inte franska :P Musiken är ganska lugn och skön, eller som min bror beskrev den: harmonisk. Det ska bli kul att se dem eller honom live ikväll!

Här är självklart en bild!


(Skivans omslag)

Lunch para dos

Idag käkade jag och min bror lunch tillsamans vilket inte händer varje dag. Vi lagade pasta carbonara och det blev väldigt gott. Innan lunch har jag legat och läst i solen. Jag är så dålig på att läsa böcker. Först när jag får boken så läser jag nästan varje dag och är asinne i boken sedan efter ett tag så glömmer jag bort den, boken som jag läser nu är på engelska och heter The passion flower massacre. Jag har planerat att jag ska läsa en del engelska böcker för att öva upp språket inför plugget i USA. Men som sagt det det går inte så bra, är inne på min första engelska bok och har knappt kommit hälften på tre månader :S


Migrän

Imorse, eller i natt har jag vaknat två gånger. Första gången var runt 5 tiden och jag vaknade för att det var massa skumma ljud runt om kring mig, eller dom kom ovanifrån kom jag på efter ett tag. Antingen var det kattbråk på vinden :S Eller så var det något annat wierd. Sedan vaknade jag även halv 7 :) Med Migrän! Härligt, det var för sent också att ta tabletterna men jag gjortde det ändå vilket inte funkade. Så där låg jag dödstrött med världens skallebank och mådde illa. Efter typ två timmar pallade jag inte längre så jag gick till toan och spydde ;) Fräscht, gott och mysigt på alla sätt. Men en sak är säker, när man mår riktigt jävla illa så är det fan nice att spy, eller det känns bra efteråt i alla fall. Sist jag hade migrän var säkert 100 år sedan så jag var inte berädd på detta. Förr i tiden kände jag det på mig på något sätt och då kom det också mycket oftare, inte kul...

Frukost på altanen även idag :) Synd bara att det är målningt och blåser ute :( Men jag ska ut ock sola i alla fall!


Inspiration från Gina

Jag har en tendens till att hänga på olika modeaffärers hemsidor i flera timmar! Och bara glo runt på alla kläder, skor, accessoarer eller vad det nu må vara, men jag handlar sällan via nätet. Jag har gjort det några gånger men har fått byta nästan varje gång. Jag vill gärna prova sakerna först för ofta kan en klänning eller ett par skor se väldigt snygga ut på bild eller när man ser dem i butiken och sedan när man provar de så kanske det inte passar på dig som person eller så har plagget dålig passform eller sitter obekvämt. Men visst vill man bara ha typ allt man ser när man sitter där framför datorn och klickar runt :)

Här är några cravings fårn det senaste besöket på Ginas hemsida :)




www.ginatricot.com


Grill!

Som jag tidigare uttalade mig om så har jag nu grillat! Både min lunch och min middag :) Inget direkt avancerad men på en grill blir allting gott, till och med banan...Fast jag har inte ätit grillad banan idag, inte än i alla fall. Till middag tillagades hamburgare! Godast blir det när man gör allting själv men det fick tyvärr bli halvfabrikat den här gången och det funkade alldeles utmärkt må jag säga ;)


Obligatoriskt foto:


Blue leopard nails



Gjorde samma nalgar som sist fast med andra färger, också tänkte jag på förra gånges misstag och gjorde lite mindre och tätare fläckar. Jag blev nöjd för nu har jag dom coolaste ngalarna ever! Och det har inte du :P HAHAHA!

Utomhusfrukost

God dagens!

Idag är vädret förjäkla härligt! Man vill bara vara ute tills solen går ner. En sak är ju säker för idag, ikväll ska det grillas! Ska nog höra av mig till lite kompisar och se om dom känner samma sak:)

Startade i alla fall dagen med frukost på altanen, som är min favoritplats på sommaren. Våran altan är helt fantastisk, solen står på hela dagen så det är det perfekta stället att sola på, sedan blåser det inte så mycket där så det blir alltid väldigt varmt och gött ;) Jag hoppas på att få spendera många sköna kvällar där under våren/sommaren.

Jag är ledig idag och har lite grejer som måste göras men det kommer inte att ta hela dagen så jag måste hitta på något mer, hmm...Jag ska ju grilla ikväll har jag kommit fram till men innan dess borde jag hinna med lite mer va? Vi får väl se vart dagen leder mig :)




RSS 2.0