Batman & Robin


Hellu :)

Igår levde jag mig tillbaka i min egen livshistoria. Jag minns inte när eller hur många år sedan men när jag var något yngre så lånade jag en Batmanfilm av någon, Batman & Robin. Jag så nog filmen mer än 100 gånger! Och igår så såg jag den igen, det var lite som att se den för första gågnern för jag kom inte ihåg så mycket, men varje gång en ny scen började så blev jag aldeles varm och fnittrig, tror jag har 10 favvoscener i denna underbara film men bäst av allt är färgerna :)

Kunde inte låta bli att lägga upp den här bilden! Yumyum hundar har tydligen egna superhjältar :)



Idag gick jag till våran praktikmentor och berättade om vad jag får gör på Beta Records:

Dammsuga
Sopa löv på utsidan
möblera om
montera hyllor och krokar
borra, skruva och använda yxa :)
Samt kolla värden på LP skivor (ascoolt men det är det enda roliga)

Hon ska ringa dit och kolla med lille Georg som chefen heter och försöka få honom till att ge oss lite mer seriösa uppgifter som verkligen ger oss erfarenhet i musik indusrtin! Hoppas det funkar och att han inte blir en surgubbe efter det samtalet...


Nu är det inte långt kvar till spring break! Jag längtar väldigt mycket på att få vara ledig och att få hit min galna familj på besök. Hoppas av hela mitt hjärta att vädret är på vår sida så man kan få lite färg på kroppen och svettas ut all skolstress :)


Sommarhelg



Hallå i vinterlandet!

Vill bara tala om att sommaren har hitta hit :) Den är möjligtvis bara på besök över helgen men lika glad är jag för det. Har spenderat några timmar om dagen vid poolen och fått både färg på koppen och läsläxor gjorda.

I torsdags kom Connors mamma och kusin hit, vi fick en fin matta till vardagsrumet i present och sen blev det middag på Lucky Devils. Trevligast av allt var att fick träffa Connors lille vovve Dubee. Sjukt söt lite krabat men ack så rädd han var hela tiden. Gömde sig under bordet så fort Connor försvann och gav ifrån sig massa konstiga ljud, haha men han lugnade ner sig lite sista dagen. Vi alla hoppas att han får komma hit igen snart och stanna lite längre så att Yumyum kan få sig en bästis och så Connor slipper sakna honom så himla mycket.

Som alla andra helger den senaste tiden har jag stannat hemma och myst vid datorn/tv:n som en duktig flicka. Inget festande och inget bus här inte! Men kanske nästa helg, Emelie har ju äntligen funnit likör 43 här borta plus att vår gode vän Annie kommer hit i veckan så där finns ju två anledningar att fira :)

Idag är hela Hollywood blvd avstängd och om man på någotvis måste vistats där så är det metalditektor och poliseskort som gäller, som tur är så ligge bästa sushistället i motsatt riktinging så jag och Connor fick vår söndagslunch utan obekvämheter. Känns lite småkonstigt att sitta hemma och kolla på Oscars galan på TV när vi bår ca 100 meter bort :D Våran byggnad är med på bild stup i kvarten!

Här kommer lite bilder från vecka och helg:



Connor och han bebis :)


Lika som bär!


Kusin Scott (Scotty) med goshundarna :) Vädligt trevlig och glad människa må jag säga


Mitt nya favvoställe :) Cold Stone, man väljer en glassort och sen vad man vill ha i, jag tog cheesecake-glass blandat med massa hallon, oreos och chokladsås. Man kan blanda i allt från mini-marshmallows, kitkat, glelébjörnar och brownies. Hysterisk gott!


Det var allt för denna gången, ha en bra tid fram tills vi hörs igen :)

I wanna be a billionaire so freaking bad...


God afton!

Idag har jag inte mycket att prata om förutom att jag har shoppat lite för mycket den här månaden och käkat för mycket ute...Jag kommer inte gå under på grund av detta men jag måste hålla i hatten nästkommande månader om jag ska ha råd att stanna en liten extra semester månad vilket är mitt mål.





Jag vet att jag har valt att bosätta mig en centimeter från hollywood blvd, att jag måste gå där varje dag för att komma till skolan och jag inte alls borde klaga på att Oscars galan hålls precis utanför min dörr men om jag ska vara ärlig så är det mer störande är häftigt just nu...Dom har stängt av halva gatan och skalat av delar av trottoarerna så den vanligtvis jobbiga gångtrafiken är nu 100 gånger värre. Jag skulle vilja säga att Hollywood Blvd är en sjukt ball gata att vistats på, om man är turist eller bara ska vara där ett litet tag men när man försöker leva sitt lilla liv, gå till skolan varje dag, åka och handla mat o.s.v. så blir det lite tröligt i längden med alla turister, folk som ska pracka på dig massa guidade turer samt alla asiater som ska ta kort på ALLT :D

Nu ska jag inte klaga mer!

Det är dags för film och jordgubbar, kram på er alla!


Här tränar man på, varannan dag i en månad nu :) Lika mjuk och go dock...


Dagen nödvändiga shopping. Hårfärgen är inte lila, bara så ni vet.....


Jag är nominerad i 5 olika kategorier, ring 099 700 01 för att rösta på mig :)

Hej Då

En riktig kalashelg


Men tjänare!

Idag är det måndag, en av de sämsta måndagarna hittills. trots en ganska lugn helg och 8 timmars sömn inatt så har jag haft svårt att hålla mig vaken i skolan idag. Sjukt störande att sitta å nicka på lektionerna! Även nu känner jag mig helt färdig men så är det ju självklart min träningsdag...

Nu i helgen har vi haft det riktigt trevligt. Connors pappa Mike kom på besök med en eventuell flickvän (vi vet inte riktigt hur det ligger till). I lördags gick vi alla (alla utom Kurt för han är störd) till Lucky Devil's :) Mike vägrade låta mig och Sean betala och glada blev vi för det. Dagen därpå hade han bokat bowlingbana åt oss så vi traksade över gatan och rullade lite klot, jag sög denna gången :( Förutom bowlingen så bjöds vi även på pizza och läskeblask, han är rätt generös om man säger så, man kännde sig lite dum nästan, fast värre blev det när vi gick till restaurangen Cleo's på kvällen. Ett super flott tapas ställe med godaste maten ever!!! Men det kostade sjortan.....och jag fick inte betala....


Väldigt trevlig helg i alla fall och nu till helgen är det Connors mammas tur att hälsa på. Underbart med föräldrar, inte sant?!

Här kommer lite bilder från helgen ;)


Nytt halsband :)


Connors nya favvoöl kommer från Island, mörk och äcklig...


Mike och Amy


Connor lär sig svenska



Emelies vän Jonas är på besök här i L.A. Vi tre tog oss upp för hillsen (med bil) för att se staden på avstånd.

Det var allt för denna gången. Ha en bra dag där hemma, vi hörs snart igen :)

Pannkakor till lunch


Hej gott folk!

Sitter nu i min goa soffa och kollar på när pöjkarna spelar den nya utgåvan av UFC a la Xbox360. Jag fick mig en omgång för en stund sedan och miffot Connor spelade in mitt tjöt i smyg---> DIE DIE DIE! Med världens gnälligaste röst, usch vad jag hatar att höra min röst på video!


Idag fick jag tillbaka resultaten av de två sista midtermsen, så här blev resultaten:

Music Networking: A
Media Relationships: A
Music Licensing: A
Music Distrubutin: B
Concert&Tour Production: B
Music News&Trends: A
Musicäckel LAW: D......ej godkänt

Över lag så är jag nöjd men det stör mig att över halva klassen fick underkänt ännu en gång i law. Känns som att det kanske är lärarnas fel, det är en sjukt svår kurs och jag vet är det är väldigt viktigt att kunna så mycket som möjligt men när sam går på varje lektion, gör alla läxorna, tar anteckningar och spenderar 3 timmar på att göra flash cards så känns det lite som att få en stor slämmig fisk daskad i ansiktet när man inte äns får godkänt.

Som plåster på såren gick vi och åt luch på IHOP, goa pannkakor med jordgubbar och varm choklad. Efter den fettolunchen spenderade jag två timmar i gymmet :)

Imorgon och på fredag ska till praktiken, hoppas jag får göra något annat än att städa den här gången. Sist jag var där fick jag damsuga, mublera om, skruva fast svarta saker på väggarna i en garderob och sopa löv på utsidan.


Hjärtedag fylld av romantik



Jag vill bara önska alla en härlig och underbar Alla Hjärtans Dag :) För er där hemma så är denna dag nästa över och jag hoppas alla har fått känna sig uppskattade under hela dagen och att ni även har visat er kärlek till dom runt omkring er :)

Min hjärtedag har bara börjat och Connor har redan klagat på mig:

Connor- Isn't it valentines day today?
Jag- Yupp
Connor- Then at least you could have said happy Valentines Day!
Jag- Ooh, I'm so fucking sorry...


"So many activities"



Hallå eller!

Nu har det gått för lång tid igen mellan inläggen, fy och skäms på mig!

Under denna tid har jag hunnit med en del roligheter :) Vi börjar med onsdagen den 8:e februari. Efter en vecka förgiftad av midterms och annat åbäke tog jag och några klasskompisar friheten att besöka Universal City Walk. Vi har ju varit där en gång innan och det är absolut värt att återkomma så ofta man kan. Olyckligtvis så tog vi tunnelbanan vilket innebär att man måste traska upp för en lååång braaaant backe som aldrig tar slut. (vanligtvis kan man åka gratisbuss upp och ner mellan 9 och 19) men vi var ju lite sent ute. Väl framme så vart nästan allting stängt....men det gjorde inte så mycket. Allt var fortfarande upplyst och den stora godisaffären var fortfarande öppen. Det bästa var att vi var nästan helt ensamma, sjukt häftigt!




Fett ställe vi har här i L.A asså :)




Och Sean har Sean köpt en bil, en svart BMW 328i som pappa ska köpa till mig snart :)

Igår kom Emelie hit och vi bestämde oss för att åka skridskor, jag, Connor Emelie och Kurt åkte till en ishall och insåg att det var öppet för vanligt folk efter kl: 18 och inte till och med kl:18...sen åkte vi till en anna ishall som var asskabbig och asfull med folk. Vi gav upp på den fronten och åkte hem och bowlade istället, JAG VANN!!! Kan man tänka sig, jag som alltid kommer sist annars.




Mitt i detta har vi ätit asgo sushi och Connor har tagit massa fina bilder på sig själv och oss andra.


Mmmmm, här är sushin mycke goare än hemma, bara så ni vet!



Hoppas ni gillar bilder för det gör jag :)

Hörs snart igen dåråå

Midterms avklarat och glömt

Hej Hallå!

Jag har dragit mig undan lite denna veckan på grund av midterms (7 mysiga prov) så jag har försökt vara duktig och plugga massa. Pluggandet gick åt helvete, den senaste tiden har jag haft enorma problem med att koncentrera mig och när jag väl försöker plugga eller lysna på vad läraren säger så blir jag anting döv eller helt hjärndöd... Sjukt jobbig för nu går jag bara runt och tänker på hur mycket jag måste plugga och hur lite jag får gjort också blir bara allting jobbigt!

Men nu har jag gjort alla proven och det känns som att jag överlevde och att skolan tillåter mig att stanna trots att jag är rätt hopplös :)

Idag ska jag inte plugga ett jävla piss, jag ska istället träna och käka SubWay!

Fotograferade lite i veckan, både i klassrum och hemma


Ashley längst bak till vänster, Madison framför till vänster, Michaelan längst bakt till höger också har vi Nicole längst fram till höger :)


Brandon G i vänstra hörnet, Alysen (bruden i mitten), Joe med mössa och AJ's nackhår :)


Brandon H fakesover....


Ojj va kul vi har här på MI!!


Haha ser ni hur Yummy ler i den här bilden! Asgööligt :)

Söndag hela dagen

Hallo, Idag är det obligatoriskt att lysna på den här låten när ni läser :)


Jag tycker att den är väldigt mysig!!


I alla fall så är det söndag här idag, detta innebär att jag MÅSTE plugga fast jag inte vill...Jag ska även shoppa lite med Emelie. För övrigt så har jag tandvärk och uppsvälld mage.

Pratade lite med mor min idag, familjnen kommer ju förbi en stund i mars/april så vi pratade lite om det, och sen så fyllde ju mamma 50 i veckan så hon berättade om alla aktiviteter hon fick vara med om, till exemplel att Hon blev kidnappad och förd till sitt eget hem för att sedan laga mat med kocken Dan Lexö. Låter ju förfärligt...

Jag har i veckan haft mina två första dagar på praktiken där jag har fått städa, mublera om och servera suchi. Kan nog få vilket jobb som helst om jag lägger till det i mitt CV!

Jag har även tränat, gått i skolan och haft migrän.  Och nu blir det bilder:


Förra helgens gäst i väntan på hissfan.


Ett mysigt shoppingställe här i L.A som heter "The Grove"


Cheesecakemyyys!


Och jag har inlett min myttighets-persiod. Nu blir det bara godis på lördagar!



Mamma fyller år!

Jag må hon leva
Jag må hon leva
Jag må hon leva ut i hundrade år!!!!!

Idag fyller mor min år och då säger vi alla: Ett fyrfaldigt leve hipp hipp hurra!!!

Grattis på dig mor min, hoppas du får en fantastisk födelsedag trots att jag inte är hemma :)



Ha en asbra föllsedaaag!!! :)


RSS 2.0