Nu börjar vi på nytt

 
Hej på er!
 
Nu har jag återvänt till vårt vackra regniga land. Jag kom hem i tisdags efter 20 timmars flygresa. Efter tre dagar i mitt nybyggda hem känner jag fortfarande inte av jetlaggen speciellt mycket. Jag kom ju hem på kvällen efter att jag hade dygnat så när jag gick å la mig sov jag som en stock och vaknade runt 10 på morgonen. Tror faktiskt att jag vände om ganska bra där :)
 
Jag hade ju tur med vädret det första dagarna, fick till och med solat lite på altanen men idag spöregnar det så jag känner redan hur jag börjar blekna och flå...Men trots regnet ska jag snart gå till ica och handla.
 
Innan jag åkte fårn mitt andra hem i LA hade jag en liten avskedsfest, vi hade sjukt kul med beer pong, fotografering och kundvagnar. Som grädden på moset hade Kurt köpt en jättefin chokladtårta med mitt namn på som vi alla mumsade i oss under kvällens gång. Det tackar vi för!
 
Hur känns det att vara hemma nu då?
Just nu är det väldigt roligt att vara hemma, jag har träffat lite vänner som jag inte sett på ett väldans bra tag, jag har börjat lära mig vart alla grejer finns i vårt nya hus och jag har äntligen återförenats med min goa Simba <3 Men visst känns det skumt, det känns ju lite som att jag ska tillbaka snart igen och bo i min lägenhet med pöjkera, så om ett tag kommer det nog bli lite vemodigt. Som tur är har vi ju Facebook, Skype och vykort :D
 
Ikväll blir det lite middag med de närmsta vännerna och nästa vecka bär det av på festival. GÖTTANS!
 
 
Mina granna från Skåne :) Alex till vänster, Andy i mitten och Sebbe till höger.
 
Jag och mina goe klasskamrat Joe
Ett vädligt fint foto av mig, Kurt och Diamond- tjejen som ersätter mig :)
 
Kurts härliga flicka Leila :)
 
Supergod tårta!
 
Ingen fest utan beer pong!
 
Så här slutade det denna gången :)
 
Vi hörs snart igen!!
 
 
 
 
 
 

Sommartjäy!

 
 
Glad Midsommar på er!
 
De här senaste dagarna har jag gjort massa saker, jag har färgat håret, grillat två gånger, klappat katter, kollat på fotboll, badat och solat, gått till posten för att skicka hem skolböcker, haft en kock på besök som lagade mat till mig och Kurt, provpackat all min skit, målat naglarna, shoppat, pratat med Connor och Sean, haft filmkväll och kollat på mera fotboll. Underbart med ledigt :)
 
Jag saknar mina pojkar lite granna :( Och vovarna, det är lite ensamt här på kvällrna för Kurt är aldig hemma. Vi får väl se hur det blir ikväll nu när det är midsommar, kanske hittar på något med mina svenska grannar. Får väl se till att äta lite jordgubbar i alla fall. Men innan det ska jag se klart matchen mellan Grekland-Tyskland, sola, träna och spy, eller jag menar äta mat...
 
Shopping!   
                
Mat!!!!
 
 
Packa Packa
 
Torkade Rosor
 
Sommartjäy ;)
 
 
 
 

Sommarlov



Hejsan!

Nu har jag äntligen sommarlov :) Solen skiner och mina ben flår, underbart :) Men jag är lite ledsen också, Sean lämnade mig i fredags och Conner åkte hem igår, inga hundar och inga pojkar :( Kurt är kvar fast han är aldrig hemma så nu är det bara jag och ett nystädat vardagsum och kök. Tur att jag köpte mig en iPad häromdagen så att jag någon att leka med.

Vi har väl tyyp hittat en ny som ska ta mig plats när jag åker hem men det är inte helt 100 än vilket gör mig lite stressad och närvös...Det måste fixa sig innan jag åker!

Nu sitter jag i soffan och snörvlar och äter lunch, jag har lyckats bli förkyld under alla mina tre lov, hur kul är inte det på en skala mellan 1 och 14?

Jag fick blomsterbud av mina päron här i veckan, jättefina rosor som jag snittar och ger vatten varje dag men nu börjar dom se lite trötta ut så jag ska börja prata lite mer med dem, har hört att blommor ska må bra av det :S

Vad har jag mer för mig? Jag jobbar just nu på två kompisars tatueringar, imorgon ska jag färga håret, någon gång i veckan ska jag provpacka alla mina saker och se hur mycket mer jag kan shoppa också ska jag sola som bara den!


Graduation!



Hej mina vänner!

Igår skrev jag mina sista slutprov :) Ingen mera skola och inga fler läxor, hur gött låter inte det?
Det känns såklart inte som när man tog studenten från gymnasiet, då hade man ju gått i skolan i 100 år....nu gick jag bara 9 månader så det känns inte som att det är på riktigt. Fast jag tror att jag har lärt mig sjukt mycket mer än vad jag hade gjort på 2-3 år på ett universitet i sverige.

Men nu sitter jag ju här igen, slutkörd och arbetslös. Jag har skickat ut mitt CV till hur många företag som helst och inte fått ett enda svar. Hur tråkigt är inte det? Så om någon av er har ett sommarjobb att erbjuda så får ni gärna kontatka mig :)

Igår hade vi lite fest här hemma fast jag var inte så jävla festsugen så jag satt mest och kollade på. Vissa blev ju fullare ändra och det är alltid lika intressant när man själv är nykter. Fan asså vissa beter ju sig som 5-åringar när dom får i sig lite drickat. Haha jag blir ju coolare för varje droppe :)

Idag ska jag+familj äta på Cheesecake Factory för sista gågnen, Sean åker hem i morgonkväll och Connor åker förmodligen på lördag. Sorgligt som bara den men inget vi kan göra åt :( Jag ville i alla fall äta vår sista måltid tillsammans på favvo restaurngen.


Gick raka vägen till ett Frozen Yogurt ställe efter sista provet, We are finally Free!


Sean är ute och går, i KÖKET!!! Jag kommer att sanka denna pojk alla dagar i veckan...


Connors bad-boy face som han så naturligt går runt med :) Hur ska jag överleva utan det?


Kurt, jag kommer leta efter dig i garderoben varje morgon!



Imorgon blir det grillfest!!!


Det finns alltid tid för en paus



Nu har jag suttit nästan två hela dagar i min säng framför datorn, ingeting jag kan rekomendera för er som vill bevara er vackra hålling eller undvika dubbelhaka. Visst pluggar jag mycket men då och då tar jag ett litet break, går ut i vardagsrummet i några minuter, kollar facebook och tv serier. Idag har jag även klämt 1,5 timmes träning, men sen var det tillbaks till datorn igen :) När jag är klar med skolan ska jag inte sitta vid datorn mer än en halvtimme om dagen! Jag ska ta massa promenader och få gjort alla ärenden som behövs göras.

Igår inledde jag dagen med två timmars poolhäng, självklart hade jag skolböckerna med mig även där. Det funkar faktist väldigt bra att ligga där och läsa för sig själv, fram tills att Kurt kommer ner och stör...Men det kanske bara är bra.

Imorgon ska jag ta tunnelbanan hem till klasskompisen Madison, vi ska plugga massor, hon är smart som fan så hon hjälper mig med allt det där som jag inte fattar vilket är väldigt uppskattat men förutom det så får vi oftats mer gjort när vi pluggar och hjälps åt tillsammans, det finns faktistk även en del saker som jag kan bidra med :) Senare på kvällen ska vi belöna oss själva med ett litet bio besök, det blir förmodligen Snow White and the Huntsman. oh ya, and never ever under any circumstances forget that Connor is a straight OG gangsta mac westcoast pimp that will slap a ho if he has too.....(Lämnade datorn i några sekunder och när jag kom tillbaka för att läsa igenom allt och kolla stavfel. När jag kom till oh ya, never ever...insåg jag att någn hade varit där och lagt till lite i min text, kan det ha varit Connor tro?) Jag väljer så klart att inte ta bort det :)


Sådan husse sådan hund.



En vanlig torsdag i Hollywood

En liten bit kvar...



Idag hade jag mina tre sista Riktiga lektioner, japp så är det för nästa vecka är det bara slutproven kvar.
Det är helt otroligt hur fort de här 9 månaderna har gått, känns som det var igår jag landade på LA:s flygplats som ett litet vilset flickebarn. Tanken på att åka hem är inte överdrivet uppskattad just nu, det ska bli skönt att ta en stuntd till att bara slppna av och njuta för mig själv här i Hollywood, inget plugg, ingen stress bara jag, lägenheten och poolen :)


SistaGångenListan börjar ta fart nu och nästa vecka kommer den att vara sorligt lång

Sista gågnen jag träffar Yumyum (På ett bra tag i alla fall)
Sista gången jag betalar hyra (Känns rätt bra)
Sista gången jag behöver lyssna på tråkiga genomgångar i skolan (vissa var inte tråkiga)
Sista gågnen jag åker och handlar mat med pojkarna...

Dock så åt jag mitt Fösrta amerikanska päron idag :) Det var väldigt stort och krispigt men lite smaklöst tyvärr. Jag blev väldigt inspirerad när jag kollade på halv 8 hos mig (TV4 Play) idag. Han gjorde någon slags päron sallad med öldressing, inte för att det låter gott i mina öron men när jag såg mitt blivande päron i affären så tänkte jag på päronen jag hade sett på TV :) Fast nu när jag tänker efter så var det inte alls mitt första päron, det var mitt tredje. Har ätit en kycklingsallad med päron och jorduggar två gånger på samma restaurang under min tid som hollywoodstudent. Nu fick ni veta det!

Jag vill här och nu passa på att hylla mina kära föräldrar som nu har varit gifta i hela 25 år, starkt jobbat! Silverbröllop är halvvägs till Guldbröllop så det är bara att kämpa på. Kramar och stort grattis mamsen och pappsen <3

Imorgon ska jag göra mitt allra bästa för att verkligen plugga så mycket jag bara kan! Jag vill inte stressmördarplugga på söndag och behöva gå upp tre timmar tidigare på måndag för att göra klart mitt slutprojekt. Tror ni att jag klara av detta? Det ska bli kanonväder imorgon så jag kommer säkert vakna å tänka "hmm, jag ska nog gå till poolen en stund, men bara en timma!" Och sen stanna 3 timmar istället...typisk mig. Men jag ska göra mitt bästa :)


HejDå Yumyum :(


Nu börjar eländet! Tiden börjar lida mot sitt slut här borta och jag fick uppleva mitt första avsked igår. Yumyum lämnade oss för att åka hem inför lovet. Sean sänder alltid iväg honom i förväg så att han är hemma innan Sean. Usch va jobbigt det känns...Nu väntar bara mina sista två veckor med Roomisarna och kommer bli stressigt som fan för det är snart dags för finals och stora inlämningsuppgiter. SORGLIGT

Igår hade jag och klassen en show på ett ställe som heter The Joint, vi har en kurs som heter Show Case Promotion och vårt stora projekt var att ha ett event. Vi hade fem lokala band som spelade och pengarna vi tjänade gick till välgörenhet (Hemlösa ungdomar i Los Angeles) Vi har tillsammans förberett allt som har med showen att göra, fixat sponsorer, bokat banden, fixat posters samt annat gott. Under själva showen blev vi tilldelade en position och jag blev självklart utvalt till "General Manager/Show runner" :) Jag hade hur kul som helst när jag gick runt i cirklar hela kvällen och såg till att allt gick enligt planen. Schemat rullade på och alla gjorde det dom skulle så det vart inga konstigheter. Jag kom hem runt 2 på morran och sov asdåligt så jag känner mig helt bakis idag även om jag inte drack en droppe igår :( Mitt öga gör ont också, tror att jag har någon slags irritation vid ögonfransfästet vilket ger mig en go huvudvärk på köpet :)

Nu sitter jag i min säng, seg som en snigel och försöker komma på hur jag ska lyckas plugga resten av dag, för det behövs tyvärr, i mängder...

I alla fall, här kommer massa bilder från förra helgen och gårdagen show, ENJOY!


Dubee :)


Caleb- Uttalas Kejlebb. Connors bästis som hälsade på oss förra helgen. Mycket trevlig :)


Sakar dig fetto!!!!


Gullungarna :)


Veckans Naglar


Gårdagens förberedelser, jag hann inte ta bilder under sjävla spektaktlet :(


Hejdå Little Yummy!!!!!!!

RSS 2.0