En helg i Sverige

Hejsan!

Nu ar jag tillbaka fran ytterligare en helg i Santa Barbara, denna gangen med en battre kansla. Jag, Emelie och en tjej fran Schweitz som heter Lara tog taget till SB och bodde hos en av Emelies kompisar fran sverige. Hon bodde med tre andra svenskar plus att alla andra som bodde i lagenheterna runt omkring kom fran Sverige. Vi gick till en fest dar jag traffade tva killar fran Goteborg som jag aven traffade i kon till amerikanska ambasaden i Stockholm, askul att festa med dom :) Men det kandes lite trakigt att aka till ett nytt stalle i USA och bara traffa massa svenskar. Alla var sjukt daliga pa engelska eftersom dom inte umgas eller bor med amerikaner, sa jag kanner mig valdigt glad over att jag bor med dom jag bor med!

Pa lordagen gick vi pa en shoppingtur :) Jag fick min forsta Victoria Secret upplevelse och vadret var underbart! Sen gick vi till starnden, gick pa bryggan och kakade glass. Traffade nagra kompisar till Lara, en var Norsk! Haha fan va roliga dom ar nar dom pratar :P Vi tog taget hem ganska sent och var i Hollywood kl 10, fast det tog oss en timma att komma hem till lagenheten for gatorna var packade med halloweenfirande manniskor, alla bilar stod still och vi korde fel....Hahaha men vi hade hur kul som helst. Vi avslutade kvallen i var hottub och jag givk poch la mig halv 5.

Idag kanner jag mig dod och vill inte tanka pa att jag ska ga till skolan imorgon, och ta tag i min infekterade dator. Usch!

Kan inte ladda upp bilder fran min kamera just nu sa jag snodde tva fran Emelies Facebook :)



Halloween för fan!

Ikväll drar jag och Emelie till Santa Barbara för att fira halloweel. Jag har köpt en asball humle/bi-dräkt och Emelie ska vara klädd som en Nunna :) Ska försöka ta massa bilder så att ni får se hur ett amerikanskt halloween går till :)
Hörs!!!

Infekterad!

Hejsan :)-------> Jag insag att det ar latter att lasa detta pa norksa :) Prova!!

Jag har inte vart sa aktiv det senatse, det beror pa en del saker men mest pa grund av att min dator har fatt ett virus, allt ar helt borta pa den och jag inte gora nagonting. Det ar sjukt jobbigt eftersom jag verkligen behover min dator till allt jag gor. Jag var tvungen att skriva om tva mindre arbeten och nu maste jag sitta nere vi vart internetcafe dar jag inte har nagon teckning pa mobilen...och dar jag inte kan stava svenska ord!

Idag har min dag varit ganska dalig, jag fick ett samtal fran en tjej vid namn Kasey Lovelace som enligt min praktikmentor jobbar med festivaler. Darfor ansokte jag om att fa praktisera hos henne och blev asglad nar hon ringde idag. det visade sig att for tillfallet jobbar pa en fattig radiostation som knappt min taxi chaufor hittade till :) Hon haller just nu pa med att annordna ett event dar dom pa nagot sett hyllar en gammal kandis som gjort mycket for varlden. det later ashaftigt, jag vill ju jobba med musikevent! problemet var att hon var valdigt dalig pa att forklara vad hon ville att jag skulle gora for henne. Hon sa att hon och hennes kompanjon nastan aldrig ar pa kontoret och darfor behover som massa praktikanster som jobbar at dom. jag fick bara en jobbih kansla nar jag var dar och jag forstod mig inte pa allat var hon pratade om sa jag kande mig bara dum och obekvam. hon ville att jag skulle komma tillbaka redan imorgon och gora jag vet inte vad...Jag tog i alla fall taget hem, lite laskigt men det givk smidigt och bra :)

Vi far vel se hur det gar, jag har ett annat foretag som har kontaktat mig efter min ansokan, han skulle ringa upp mig idag men det har han inte gjort. jag hoppas bara pa att jag far det istellet sa att jag kan tacka nej till radiotjejen pa ett vettigt sett...det andra foretaget ar Hollywood music In Media Awards. Dom har ett event den 17 november dar dom norminerar filmmusik, hur nice later inte det????

Det ar ju Halloween nu i helgen ocksa! Tanken ar att jag ska folja med Emelie till Sanata Barbara men just nu ar jag sa forvirrad och stressad av min dator, skolan och konstiga praktikplatser sa jag vet inte vad jag ska ta mig till!

Nu ska jag slosa annu mer tid pa min elaka dator....
xoxo

Santa Barbara

Hey there!

Som ni läste i förra inlägget så hade vi en del atlernativ när det gällde vad vi kulle göra till helgen. Det sluatde med att vi drog till Snata Barbara. Jag vart astaggad och diggade resan dit. Det finns typ inget bättre än att åka bil i California. Tyvärr var det inte så bra väder i helgen och jag glömde tjocktröja så jag gick runt och frös hela tiden :(

Vi hälsade på två av Connors kompisar som var hos oss förra helgen. Dom bor i ett slags villaområde där bara college-studenter bor. Vissa hus såg jättefina ut men dom flesta var asäckliga. Det äckligaste huset av dem alla var ju självklart det huset där vi skulle hänga i...Fyra killar som lever för att kolla på amerikansk fotboll och dricka öl borde inte ha rättigheten att äga/hyra ett hus! Det var det äckligaste jag någonsin sett, man ville inte ta i någonting, man ville inte stå på deras golv, man ville inte sitta i deras soffa och man ville absolut inte vistas i deras badrum. Hahaha FY FAAAN!

Jag kännde mig rätt obekväm och lyckades inte få någon direkt kontakt med folket vi träffade, Connor började må lite kasst så vi tog vårt pick och pack och körde hem igen. Hans kompisar får komma till oss nästa och nästa och nästa gång, vill inte tillbaka...




Vad ska vi göra i helgen?

Hey what's up?
What's going on?
How you doin?
What are you up to?

Jag inleder detta inlägg med typiska amerikanska hälsningfraser. I Svergie är vi vana vid hälsningar så som: Hej, hur é läget? Hur är det med dig? Allt bra eller? Också svarar man för det mesta joda det är bara bra, inga konstigheter. Möjligtvis svarar man lite mer detaljerat eller ärligt om det är någon närastående som frågar. Här får man nästa alltis frågan "vad gör du" när man hälsar och jag blir lika osäker varje gång. Det känns bara helt fel, vad svara man på det liksom? Öhmm nothing? I'm talking to you? I'm on my way to school and when I'm there I'm gonna go to my classes and then, and then, and then? Jag svarar för det mesta: I'm fine how are you? Helt opassande men det är så jag jobbar...

Just nu sitter jag på min barstol vid köksbänken och käkar Fat free yogurt, den blir så mycket nyttigare när man tillsätter massa konstgjorda tjockningsmedel och färgämnen så det är helt ofattbart!   :)

Idag ska jag försöka plugga så mycket det bara går, pluggade ganska mycket igår men vill få klart alla måndag/ tisdags-läxorna så att jag kan leka och ha kul hela helgen. VI har ca 100 planer men jag har kännslan av att inget av dem blir av eftersom vi inte lyckas välja vilken som vi känner för allra mest.

Planer:
Åka till Santa Barbara- Connors kompisar som var här förra helgen går på college där och en av dem är snyggast på jorden så jag skulle inte klaga om vi åkte dit. Nackdelan är att vi måste stanna hela helgen för det är ganska långt bort och då kan vi inte hänga med Emelie.

Kolla på Hollywood skylten- vi har inte tagit oss så långt ännu, trots att vi bor i Hollywood så har vi inte gjort annat än att gå i skolan och hänga i lägenheten.

Åka till starnden- Jag vill till starnen! Men det är inte så bra väder för tillfället.

Föjla med Emelie till ett spökhus- Jag och Connor vill hänga med Emelie fast jag gillar inte spökhus...Fast jag gillar Emelie...Hmmm?


Livet är så hårt ibland, what to do?

Här får ni lite bilder från veckan:



Vår första storhandling

Men hej eller :)

Igår åkte jag, Connor och Sean till usa-ica och storhandlade :) Vi är inte så duktiga på att hanlda eller laga mat, det blir mest färdliga micromatlådor och massa dricka :) Connor fyllde ju nyss 21 så han gick låss på alkoholavdelningen, Sean hängde vid alla vitaminer (återkommer till detta ämne) och jag sprang runt och letade efter saker jag som jag kännde igen, som nutella till exempel och en mango...Det finns så jäkla mycket skit i detta landet! Och det är ost och bacon över allting.

Tillbaka till vitaminer. I usa handlar det vädligt mycket om vad som står på förpackningen, till exempel så köper Sean en juice där det står: "hjälper din hjärna att bli friskare" typ. Dom har oändligt med vitaminer, piller, pulver och annat bös som ska hjälpa dig att bli gravid, få större k*k, gå ner 30 kg på två dagar o.s.v. Och det roliga är att alla mina roommates tror stenhårt på detta. Alla killarna har minst fem vitaminburkar i sitt rum :) Ingen av dem har några av de ovanstående exemplen dock... Det har också mycket olika koncentrations- hjälpmedel här. Det som vi ger till någon med ADHD via recept finns i en "butik nära dig" här och det ska tydligen fungera asbra. Connors beskrivning: Du blir superfokuserad, vill göra ditt allra bästa och kan plugga i flera timmar utan att tappa fokus. Låter som något jag skulle behöva på Law- lektionerna och även hemma när jag gör mina läxor. Lyckas aldrig sitta mer än en halvtimma. Men jag har inte vågat testa ännu...känns alltid lite läskigt med piller som det inte står panodil på :s

Matbilder:



Hörs bitches :)

Från händelserika dagar

God afton, hur står det till?

Nu är ännu en helg förbi och jag närmnar mig vecka 3 av min utbildning. Jag känner mig inte redo. Det har varit otroligt svårt att finna den inre plugghästen i Josse den här veckan. Det har varit födelsedagar, kalas och nya intressanta människor att fokusera på i stället. Nu i helgen fyllde ju min goe vän Connor 21, vilket är som att fylla 18 och 20 på samma gång här i USA. Utgång och systemet i samma smäll :) tre av hans närmsta vänner kom till oss över helgen, underbara killar! I fredags var det födelsedagfest här hemma och det började bra. Emelie hade med sig godis och tårta och alla var på glatt hummör, sedan dök det upp ett gäng som vi redan innan festen har börjat ogilla. De var redan aspackade när de kom och lyckades bli ännu fullare här. En jävel spydde ner hela toan och med det behöver jag inte säga mer. Drägg fest, inte kul...När Emelie hade åkt hem satte jag mig på mitt rum och kollade på youtubeklipp och sedan mös jag i hot tuben/poolen i några timmar :) Jag närvarade inte när allt det äckliga inträffade och det är jag glad för. Där emot blev lördagen mer lyckad! Connors fullsedag, de var det bara hans kompisar och Emelie här. Vi, eller i alla fall jag hade satans roligt men det fick jag sota för idag. Inte för att jag drack myckt utan för att jag somnade kl 7...

Zombiesöndag är det värsta jag vet. Trött från gårdagen och ångest inför morgondagen.


Gottebilder från min fördelsedag :)


Mitt Crib!


Sean lät mig ta en bild på honom utan att gömma ansiktet! Vi tackar för detta


Alex, Jack och Connor. Fantastiska människor :)


Connors bästisaj----Ni minns väl Mooney från förra helgen!?


Orgasmtårta! Goaste grejen ever :)





Det var allt för idag :)

It's my birthday baby :)

Jag mår mig leva, jag mår mig leva, jag mår mig leva ut i hundrade åååååår!

Grattis Josefine!

Tack så mycket :)

Okej idag är det min födelsedag, eller min fullsedag för att vara mer exakt. Någonting som gjorde mig glad i dag var att se alla grattulationer på face book, oändligt! Fick trycka på "äldre händelser" ett antal gånger och jag la ner massa tid på tacka alla. Helt underbart :) Men det känns lite tråkigt att inte vara med familj och vänner en sån här dag. Ingen som väckte mig på morgonen med sång och presenter, inget kalas med mina bästaste vänner...Inte ska ja klaga! Jag får äran att fira min födelsedag i fucking Hollywood! Idag ska jag och mina underbara roommates åka och äta riktiga amerikanska cupcakes och senare ikväll drar vi ut och käkar restaurang. Imorgon blir det gemensam fördelsedagsfest med Connor fom fyller 21 på lördag. Då kommer massa nya vänner och gamla goa Emelie såklart:) En grym helg väntar!

Mamma, Pappa, Robin och Simba gjorde ett fint uppträdande via skype idag, sjung: jag må hon leva med fina hattar å grejer :) Det va kuuul! Tack så asmycket för det

Jag gick ner till min brevlåda idag för att se om det fanns något kul där men så visste jag inte vilken som var min, de hade inte samma nummer som dörrnumret :s En ypperlig anledning att få snacka med den snyggaste killen i hollywood (än så länge) Våran manager som jag möjligen har nämt innan. Gaaah, hans leende!!! Okej i allafall så var min brevlåda tom :(

Idag har vi kanonväder, solen steker och himelen är blå, imorgon är det fest och vad fan ska hända då?! Connor planerar att bli kalasfull, helt jävla wasted mtf jesus fuck, haha jag har har inte bestämt mig ännu...


Gårdagens middag, det var inte igår man åt en saftig kycklingfilé inte! På papperstalltirk...


från balkongen igårkväll :)


Byggnaden precis framför oss, ser ut som ett spökhus på denna bilden. The erotic spökhouse!


Min kamera är sämst! Men ibland är den så dålig att den blir bra :)


birthday outfit! Tanken var att jag och Sean skulle inviga gymmet idag men vi var för feta för det, vi gör det imorgon istället...

Nu ska jag försöka plugga i en halvtimma, sen kommer Connor hem från skolan och då är det cupcaketime!!!!!!!

BBQ blvd

Hello :)

Idag är det sjukt jävla varmt ute, eller som Connor säger: Jesus Fuck! It's soo hoot, wtf?
Jag gick till skolan och kännde hur min arm grillades och började lukta bränt kött. En fantastisk dag till att plugga vid poolen. Jag hade min underbara Law-klass idag och det jag läst i boken under veckan blev något klarare när vi gick igenom det men när han gick igenom nya grejer vart jag lost igen :( Jag frågade om boken fanns på svenska men det gjorde den tyvärr inte...

I helgen har vi som sagt haft lite festande gäster i vårt hem, även vi som bor i stugan har deltagit men bara ytterst lite. Här kommer lite bilder från detta fast jag lyckades inte fotografera sjävla festandet utan mer vad festandet fick oss på bildrna att se ut som, eller någonting i den stilen. Det är även lite bilder från veckan inblandat. Get ready!


Tyvärr missade jag det få sekunderna då Moony (killen i svart) grabbade tag i Connors ass :(


Lagad mat på ett sushiställe, inte dåliga grejer det!


Connors mamma, Lynda var ju här i veckan och dumpade lite möbler i vår lägenhet, fantastisk kvinna :)


Lyndas boyfriend Chriss!


Moony! En barndomsvän till Connor som pluggar i Santa Barbara. Rolig prick må jag säga :)


Connors nya scarrf! Han snodde den av Emelie när han var helt nykter...


Är det bara jag som tycker att jag ser annorlunda ut på den här bilden? Jag och Lara ser ju ut som Piff och puff!


Roligt ska det va!


Jag och Dacia! det första hon sa till mig var typ: OGM I love you, your hair is so soft, you're my best friend!
Och enligt mina roommates så är alla amerikanska brudar sånna. Spännande :)


Imorgon är det min födelsedag! hurra va bra, på fredag ska jag och Connor ha gemensamt barnkalas eftersom han fyller den 15:e. alla är bjudna! Hehe men jag vill ha tårta imorgon, hur ska jag lösa det?

Vill bara ge er lite information om mina roommates, Kurt som jag delar rum med är knappt hemma nu för tiden och Sean vägrar att vara med på bilder eller deltaga i våra aktiviteter. Därför kan det lätt framstå som att jag är superduper kär i Connor. Han är ju den enda som är med på allt som pågår och då blir det automatiskt så att jag nämner hans namn rätt ofta. Men jag tillåter er att tro vad ni vill :) Frågar ni mig så är Messi fortfarande mannen i mitt liv <3


Homewoooooork or what?

Hejsan!

Just nu är det mycket som pågår i min lilla hjärna. jag har massa läxor, 100 böcker att läsa, 100 hemsidor att kolla igenom och massa kontakter att knyta. Detta betyder också att det blir mindre tid över till bloggen
:( Lektionerna är ingentligen inte tråkiga och alla lärarna är grymma, men böckerna däremot är urtråkiga och tar en evighet att läsa igenom eftersom jag måste slå upp alla ord!

Vi får se hur detta går, jag har precis insett att det är fest hos Josse varje kväll och inte hos Mange. Alla älskar vår lägenhet och såklart oss som bor här så därför det kommer hit och dricker öl och spelar beer pong lite då och då, eller varje dag...Kul är det allt men jag måste verkligen fokusera på skolan nu. Dom får kalla mig tråkig som fan, plugghäst och fans mormor om dom vill, det är som det är!

Jag ska försöka att skriva lite mer imorgon och få upp lite nya blider men jag vågar icke lova någonting :)

Miss ya all!

Helg eller?!

Höööy!

Igår var vi på Ikea och köpte sängar! Min säng är den skönaste som finns :) Eller så är den inte det, det är bara så det känns för att jag har sovit på golvet de senaste dagarna...Hehe! Jag lyckades inte ta några bilder men jag svär, allt såg ut precis som i Kållered. Jag köpte även Ahlgrens bilar och Daim.

Idag är jag tröttare än tröttast, gick och la mig halv 4 imorse och vaknade kl 9 med migrän, sov bort det och vaknade 1! Fast nu har jag fortfarande lite ont i skallen :( Sitter just nu och kollar på MMA, en del killar där är ju sjukt läckra :p Snart kommer Emelie och Lara hit, vi ska antagligen gå till Hooters och käka, det är typ en sportbarsliknande restaurang där alla tjejerna som jobbar där har väldigt lite kläder på sig :)



Typ så här ser dom ut, fast dom som jobbar ikväll är mycket snyggare :)

Det börjar likna ett hem!

Hejsan!

Idag kom Connors mamma med massa grejer till lägenheten, äntligen! Nu har vi en stor skön soffa, tv+ tv-bänk, matbord och en matta i vardagsrummet. Massa plats fösvann men nu känns det mycket mysigare, vi har någonstans att sitta och gaaash vad jag ska somna och dräggla i denna soffa på kvällara :)

Jag har försökt plugga idag, men boken jag läser är så komplicerad! Nästan inga ord finns i min ordbok på mobilen och inte ens mina amerikanska roommates vet vad orden betyder, hur fan ska detta gå liksom? Men kursen är ju "Music law" och den är den svåratse vi har så jag antar att det är så det ska kännas :) Kul som satan må jag säga.

Om några timmar ska vi till Ikea och shoppa sängar samt lite annat kul man bara kan hitta på Ikea, jag ska försöka ta lite bilder så att ni där hemma kan se om det skiljer sig fårn Ikea i kållered :D


Det här är Sean! Hans 50-tums tv är påväg hit men han kunde inte hålla sig längre så han köpte en "liten" tv så länge som han ska ha i sitt rum efter att den stora har kommit hit. Jag imponerad över att han och Conner lyckades köpa en assnyg tv-bänk som matchar alla färgerna i vardagsrummet :)


Connors gamla soffa gör sig så fint här i vårt lilla hem :)

Den lilla tv:n och den snygga tvbänken som matchar golv, väggar och köksskåpen :)

Här ska vi be bordsbön och äta fina middagar tillsammans under det kommande året

Mmmmmm!


Studieteknik

Idag har jag inte haft några lektioner vilket är skönt, men helt ledig är jag inte. Jag har redan fått en del läxor, nästan allt är läsläxor och det tar tid för mig att läsa igenom alla dessa sidor med krångliga ord ska jag säga er! Därför bestämde jag mig idag för att gå ner till poolen. Att läsa och sola samtidigt har funkat asbra innan men då har jag kanske läst en spännande bok och inte halvinteressanta faktaböcker.

 Jag lyckades i alla fall läsa igom allt jag skulle, slog upp en del ord som jag inte förstod och struntade i ganska många :) Det braiga är att det jag läser nu är det läraren går igenom på nästa lektionen så sjävla anledningen till att läsa i boken är för att man ska hänga med bättre när han går igeom det. Så förhoppningsvis ska min halvförståelse leda till full försåelse efter lektionen :)

Jag känner mig lite som tjejerna i The Hills när jag ligger på min snygga solstol och pluggar till mitt drömyrke, riktigt bra motivation! Men det gör mig inte bättre på engelska...Det kommer Josse, det kommer!



Jag var ju i Turkiet för ett tag sedan med Pihlli och blev ganska brun (inte lika brun som Pihlli), men nu är jag blekast i USA! Vad hände där? Jag ska plugga och sola så mycket det bara går helt enkelt :)

Hoppas ni har det bra där hemma :)

Det kan regna i L.A!

Hejsan alla hoppla!

Idag har vi haft svenskt väder :) Känns ju kul...:P Jag tog ju inte med mig paraply eller regnkläder hit så idag blev jag dränkt påväg till skolan :) I alla fall så har jag nu avklarat första veckan i mitt liv på MI! Utav 7 eller 8 klasser är det två av dem som jag inte alls hänger med i, Internet marketing- Läraren är helt hyper, stutsar runt, pratar asfort och är allmänt jobbig att lyssna på. Music law- massa svåra ord så jag tappar bort mig hela tiden för att det är så mycket jag inte förstår...Men i de andra klasserna hänger jag med i rätt bra. Idag hade vi en som föreläste för oss, han jobbar på Anonymus Production, han heter Jon Ingoldsby och är låtskrivare samt produsent. Han har skrivit en låt till Ke$ha-Backstabber samt jobbat med bland annat Madonna och Elton John. Det var väldigt interessant att lyssna på honom ;)


















































































































































Här får du bilder!

Hey :)

Tillbaka från dag 2 på MI, idag känndes det bättre på lektionerna, jag hängde med bra och ställde en del frågor. Man måste ju vara muntligt aktiv i skolan har jag hört. Just nu sitter och lyssnar på Rammstein, äter asgo pasta och chillar på balkongen. Idag har inte solen stekt lika mycket som den brukar, det har till och med regnat fast då var jag inomhus :) Det är gött när det är lite molnigt ute för det blåser nada här på Hollywood Blvd, så när solen är framme så blir man grillad tillsammans med avgaser och matos.

Just nu har vi ju inga möbler, jag köpte igår en badmadrass som jag sover på och innan jag hade den sov jag på gölvet, mina höftkulor har genomborrat huden på båda sidor och min nacke kan inte längre dansa lika mjukt som innan men det kommer tillbaka :) Till helgen kommer Connors (min rumskompis) goa mamma hit med en fet soffa :) Då ska vi åka till Ikea och köpa säng, handukar blabla allt som finns på ikea!!! Hehe jag längtar rätt mycket.

Saker som jag diggar med Hollywood:

Palmerna
Alla roliga ben&jerry's
Dyra bilar som rullar här

Kommer fler diggisar!

Saker som jag odiggar med Hollywood:

Alla som hela tiden vill pracka på dig turistturer!
alla mynten!
Folks matvanor :p
uttagen (min adapter suger)
 

Även fler av dessa kommer...

Med vårt lägenhetskomplex ingår pool, hot tub, bbq place, internet café, assnygga launger och en assnygg manager :) Vi har utnyttjat hot tuben till fullo och det finns inget bättre än att spendera sista timmarna av dagen med dina vänner i en bubbelpool! Jag har redan vant mig vid denna lyx...

Nu kommer bilder:


Det här är bilder på loftet som Connor bor på :) Han har en hockeykeps-samling som heter duga samt en fin gitarr!

This is Connor! han har precis lärt sig att säga: Hey Hjog härter Connor :)

Utsikt från våran balkong, svårt att fånga på bild, när man är här på rikgit är utsikten oändlig!

Maria Montazamis dusch! Eller Connors och Seans..

Kurt har gjort om våran walk in closet till en studio där han ska sitta på nätterna och mixa oxh trixa :)

Min säng och mina möbler.

Vardagsrummet

Älskar amerikanska fruktskålar!!!!

En tjej från sångprogrammet, astrevligt, men jävligt packad...:p Hoppas på att träffa henne i nyktert tillstånd för att göra en rättvis bedömning.

Tre sköna typer :) Alexis i mitten och Miles till höger, kommer inte ihåg killen till vänsters namn...

To die for! Sveriger vad väntar ni på?


Vår fina pool med grillplats

hot tub


Min goa vän Emelie oc hennes au pairbuddy Laura från Schweitz..tror jag

Connor och Emelie på en restaurang här på hollywood blvd.


Det var allt för idag! Vi hörs snart igen :)



RSS 2.0