Somriga vibbar i Santa Monica

Hämskt mycket hej!

I fredags kom en vän till Sean hit för att besöka oss under heglen. Hon heter Madison och är supertrevlig. Nu när hon är i L.A för första gågnen så passar vi på att göra lite utflykter så att både hon och vi får uppleva California på bästa sätt :) Igår tog vi oss ut till starnden i Santa Monica å härre sicken tur i hade med vädret. Klarblå himmel, rund 25 grader och goa havsvindar. Förutom kanonvädret så vart det väldigt mycket folk (turister) under ett tillfälle hamnade vi bakom ett gäng som troligen hade sitt urspung i Norge, dock snackade några av dem väldigt konstigt så jag är inte säker. Det lät som en blanding av tyska, danska, isländska och ett påhittat soråk som heter Kräks.

Förutom att vi vandrade en kort stund på stranden, srök våra hälar längs piren/bryggan och käkade på Bubba Gumb (en restaurang inspirerad av filmen Forrest Gump) så kollade vi även in stadens shopping. Det var mycket märkesbutiker och surfinglereaterade affärer, jag klämde några gånger på en fin skinnväska men stod emot frästelsen och kom hem helt tomhänt.

Senare på kvällen kände vi oss ytterst nöjda med dagens aktivitet och tog det bara lugnt, kollade på filmen The Wedding Crashers, bakade brownies och åt brownies.

Idag blir det finemiddag på Cheesecake Factory, plugg, plugg och träning :)

Bildeeeeer:


Efter 100 års letande fick vi tillslut en parkeringsplast längst upp på 9:e våningen


Är det såhär det ser ut utanför fösntret hemma också eller?


Påväg ut på bryggfan :)


Dyrt men mättande


Sean och Madison


Madison och Connor


En sånhär ska jag ha i vardagsrummet när jag flyttar hemifrån, asFräck!


Och så denna i trädgården, eller i sovrummet om jag bor i lägenhet.


Dags att åka hem innan solen trillar ner i vattnet :) Hej då Santa Monica!!!

Och hejdå mina små läsare :)



Ny praktikplats!

Hej mina fina läsare :)

Jag har ju haft mindergradig panik det senaste på grund av praktik-torka. Det gick ju inte så läng med platsen jag hade innan även om det var väldigt bra :) Jag hade en intervjuv med ett företag som heter Beta Records igår och det gick kanon, det var ett grupp möte med tre andra killar och i alla fall tre av oss fick det :) Det var lite läskigt för i mitt CV står det att jag vill jobba med event, festivaler och live musik, vilket stämmer men min mentor lade även till att jag har erfarenhet i dessa kategorier då jag jobbade under ETT event med min förra praktik. Så snubben jag ska jobba för fick ju för sig att jag äger och kan planera asmånga evnet helt själv!! :S Och att jag har jättabra teamledar egenskaper (det har jag faktiskt) haha men han skrämde skiten ur mig och jag blev lite närvös över vad han kommer förvänta sig den dagen han vill att jag ska planera Oscarsgalan...Jaja nu ska jag bara jobba ihop 100 timmar innan nästa termin :) Fast jag behöver inte stressa för mycket, mentorn min sa att hon skulle ge mig förlängning...




Jag vill passa på att säga grattis till mina goa vänner Amanda och Marcus som nyss blev föräldrar :) Önskar såklart att jag kunne vara lite närmare er just nu så att jag kunde få se er lille pöjk :) En en gång stort Grattis, det här kommer att gå kanon!

Jättefina tillsammans :)






Det går framåt


Hellu!

Jag har ju inte haft praktikplats på ett bra tag nu och det har vart lite kämpigt...jag måste få ihop 120 timmar innan jag går ur skolan och jag hara bara 23 h. Jag har sökt sjukt många praktikplatser utan någon respons men nu har vinden vänt. Dock är inte något av dom jag personligen sökte så jag måste turbostudera företaget. I alla fall så har jag intervjuv imorgon och jag hoppas att det går bra.

Idag skulle jag ju äntligen få se Barca på TV men jag blev tydligen helt lurad av reklamen. Dom sa att matchen började kl 3 här men det var tydligen kl 3 i New York tid så jag satte på TV'n 2 timmar för sent....det var väldigt ledsamt :(

Ikväll ska jag på konsert! ett band som jag träffade genom min förra praktikplats spelar på en bar så jag och Nicole tänkte gå dit och kolla läget :)

Jag har tränat som en gris på sista tiden och idag tog jag ut mig fullständigt....vill bara gå och lägga mig :)

Hoppas ni har det bra där hemma!


Mera om NAMM

Som ni kommer ihåg från förra inlägget så besökte jag musikmässan NAMM i lördag och fick bland annat träffa en av gitarristerna i mitt absoluta favoritband: Mick Thomson :)

Förutom denna gyllene stund var hela eventet en sjuk upplevelse. Jag spelar inte asmånga instrument men ack vad trevligt med ett stort jävla rum fyllt av supercoola gitarrer, trumsett, förstärkare, basar och kända artister så som trummisen i Iron Maiden och Tommy Lee (trummisen i Mötley Crüe).

Mitt i detta goda tog vi en lunch på Cheesecake Factory, vilket låg "ett stenkast bort" enligt en av mina klasskompisar som först gick en km åt fel jävla håll, sen så gick vi, å så gick vi lite till, jag tapap allt blodsocker och började stonka och stöna, ååå sen vart vi framme.

Dagen avslutades i Universal City, sjuk ballt ställe! Neonskyltar, resturanger inspererade av kända filmer, Willy Wonkas godisaffär, fontäner och fenomenala gatumusikanter.  Tyvärr dog min kamera lagom till att vi gick ur bilen, den var utbränd efter timmarna på NAMM.

En annan härlig nyhet är att dom sänder El Clasico HÄR på onsdag kl: 15,00, fattar ni!!? Gissa vem som kommer vara okontaktbar runt den tiden...


Min nya fina byrå :)


Vårat fina nydamsugade möblerade rum.


På väg mot oändligheten...


Och vidare...



Vår avlidne vän Paul var med oss :)


En asball kollektion av gitarrer gjorda i metall



Tom Lees rollercoaster





Får tacka så mycket för den här gången :)

Mötet med Mick Thomson

Heeeej!

Jag har en lång historia att berätta men jag tar inte hela idag. Är jävligt trött....

Nu i helgen har det varit en Mässa som heter NAMM, världens största musik Mässa med allt vad det innebär :) Vi på Music Business programmet fick gratis pass för alla dagar men jag gick bara idag (Lördag) Jag har aldrig hört talas om NAMM förut och tänkte gå dit bara för att kolla läget, har hört massa bra om det. Det visade sig vara det bästa NÅGONSIN!

I slutet på dagen när jag var trött, hungrig och redo att dra mig hemmåt så gick jag och Nicole förbi en lite kö. En del i kön hade Slipknot tröjor på sig så vi båda anade att något spännande var på gång. Jag frågade tva i kön va fan som pågick och det visade sig att Mick Thomson (en av gitarristerna i Slipknot) hade signering där. Jag dog lite, ställde mig sist i kön och övade repliker i en halvtimme och sen hände det! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Jag skakade hans hand och sa hej, han sa vänta lite, drack vatten, spottade ut det, drack lite till och sa jag är jävligt vidrig av mig, jag sa det gör inget du är asbra! Sen signerade han min kavajarm och ett foto och så tog vi några vackra bilder tillsammans. Sen Gjorde mina tre klasskompisar samma sak fast dom gillar inte Slipknot så dom gav alla signaturerna till mig :)

Det är så sjukt att träffa en av sina största idoler när man bara har suttit hemma på flickrummet och lyssnat på deras skivor. Fast jag kommer ju ihåg hur stort det var att se dem live också :) Härre gyyyd, hade aldrig förväntat mig att få ta på någon av dom, jag fick till och med lite av hans vatten/smink dräggel på mig, hihi :)

Har mer att berätta men det får vi ta imorgon :)


Tre timmar innan jag visste att jag skulle få träffa honom på riktigt...



Häder det på riktigt!?






:):):):)

Hela vägen upp

God dagens!

Igår strök vi vår fösta California-aktivitet från listan, vi traskade hela vägen upp till skylten :) Fast man hamnar bakom skytlen och man kan inte gå fram och ta på den :( Här i hollywood är det vädligt populärt att ta bilen en bit upp i bergen och sedan hajka (vandra/powerwalka) upp till skylten. Det är en slinga på ca 4,8 km a la serpentinväg gjord av sand (endast uppför) vilket innebär att det är ett HELVETE att ta sig upp men inte så kämpigt att ta sig ner. Jag hade en förfärlig upplevelse under vandringen uppför, speciellt när restan av mitt sällskap traskade på utan att äns bli andfåffa :( tror tyvärr inte att jag kommer göra en retur på denna aktivitet på ett bra tag...Men visst var det häftigt att se alla kullar, dalar och baksidan av skylten!

Efteråt mådde jag skit, jag frös asmycket, fick migrän och var helt förlamad och trött. Kan bero på att vi inte åt något föräns två timmar efteråt...Jag och Kurt åkte i alla fall till IKEA och köpte en byrå till mig, snygga vinglas och goa doftljus :) Sen när vi kom hem gick jag och Sean ner till bubblepoolen som var Kall!? Kvällen avslutades som alla andra kvällar hemma hos oss, film och glass...denna gågnen mer välförtjänt än an någonsin förr.

Nu sitter jag med alla mina läxor, snart ska jag sätta ihop min byrå och sen gå till gymmet och bränna glass!

ha det gött :D


Lugn och fin helg

Hej och välkommen tillbaka!

Här borta har vi långhelg och det är ju inte helt fel :) På mångdag är det Martin Luther King, JR's day och då kan man ju inte gå i skolan! härre gyyd daa

Som sagt så vart det tacokväll i fredags, aaaasgott! MMMMMMMMH :) Emelie kom hit å käka med oss, sen drack vi lite jordgubsvin och kollade på Step Brothers, sjukt rolig film.



Igår hade vi en riktigt seg dag här hemma, alla var av någon anledning skittrötta. Jag försökte plugga lite, det gick väl okej, Connor kollade på "fotboll" och lekte fotograf, Kurt var i skolan och lite senare kollade jag och Sean på UFC. Vi åt upp resterna från tacosen och kollade på ännu en film :) Underbart intressant dag!

Här kommer massa bilder!!




Äntligen har vi köpt en damsugare! Den ser inte helt normal ut men den funkar, damsugade asmycket igår :)


Connor har gjort en lista på grejer vi måste göra under tiden vi är här och därför ska vi idag ta oss upp till Hollywood-skylten. Det är en ganska lång promenad så jag hoppas på att bränna lite fett under tiden. ska ta massa bilder också! Senare blir det förhoppnings IKEA, Kurt var där i veckan köpte säng, skohylla och en fin byrå som ni kanske såg på en ev bilderna. Jag måste ha en jag määd, använder just nu min resväska till att ha kläderna i och det är väldigt osmidigt. Ska köpa med mig lite svenskt gottis också när man ändå är igång :)

Vi hörs snart igen!!

Fredag= Tacos!

Idag är det Fredag för i helvete!

Sedan jag kom tillbaka hit så har vi inte handlat mat en enda gång så det har blivit lite tomt i skåp och hyllor här hemma. Vi har slösat lite för mycket pengar på att äta ute och vi har kommit till den där punkten då vi känner att: Nä men ska vi dra å hanlda mat kanske? Så igår åkte vi alla fyra till varån favvomataffär Food4Less och köpte aapmycket mat :) Jag satsade på en nyttig kundvagn och fick med mig saker som fullkornsris, grönsaker och fisk medan dom andra satsade mer på pizza och öl. Något vi köpte tillsammans var massa tacos! För idag är det tacoskväll på 1408, Emelie kommer hit och vi ska bara mysa och ha det jävligt bra tillsammans :)

Jag ska försöka ladda min kamera idag så att jag kan fånga härligheterna på bild. Mer än det så står storstädning på listan, lägenheten är fylld av hundhår och röda plastmuggar. Så kan det ju inte se ut! Jag ska läsa ca 23 000 sidor i alla mina nya skolböcker och sen kolla på det senaste avsnittet av Fear Factor.

Just nu sitter jag i soffan och äter min nyshoppade frukost och lyssnar på Connor fina stämma, han har hittat på en sång som han sjunger konstant och den är ju så jävla bra så det är inte klokt...pimpin ain't easy, it's a full time job


Pannkakor!

Haj haj :)

Idag har jag varit i skolan, hade två lektioner mellan 12 och typ 15? Sen gick jag med några klasskömpisar till IHOP (ett asbra pannkakställe) och åt asgoa pannkakor med jordgunnar å choklad milkshake, jag är assmal :)

Jag och Sean gick till gymet igen igår och sen hoppade vi i bubbelpoolen och efter det satt vi alla 5 och kollade på en svenrolig film som heter Old School, asbra kväll :)

Bäst av allt är ju att Yumyum är tillbaka!!!!!!!!! asgosigt :) klappa honom i 5 timmar igår.

Tänkte ge er en liten video som i alla fall fick mig att skratta,

Ha det gött vi hörs snart igen!

Världens bästa Messi!

Hellu!

I lördags drog jag, Connor och Jack till Santa Barbara, had a very good time :) Mådde sådär igår och är på återhämtningsvägen även idag :)

Goda nyheter förgyller dagen då min blivande make Leo messi vann "guld bollen" eller Ballon d'Or  för tredje gången!!!!!! Så jävla bra är han, men det gör mig lite deprimerad eftersom jag inte har kunnat följa mitt Barca så bra sen jag kom hit. Går in på deras hemsida några gånger i veckan å kollar resultat men det är ju inte samma som att faktiskt se matcherna :( huuu.....



Min klasskompis Mia flyttade in hos våra grannar ogår så det ska bli nice att ha en kvinnlig granne, även hon bor numear endast med killar, hon delar rum med TVÅ! Problemet där är dock att hon kanske inte är gjord för detta....men vi får se hur det går, jag ska lära henne hur man gör :)


Annan viktig information om mitt liv just nu är att mina visomständer gör mig galen! Dom har ploppat upp där uppe så nu skär dom sönder köttet där nere och infekterar hela käften på mig...

Jag och Sean har börjat träna tillsammans :) Vi har än så länge tränat ihop en hel gång och vår plan är att träna minst 2 gågner i veckan! Good Luck :)

Yelawolf

Men hääj!

Igår vart det dags för min första konsert här i L.A. Jag, Connor och Jack åkte hemmifrån runt 7 och var framme vid 8, Connor ringde stället och kollade när Yelawof började spela och svaret var 10.30 :) så där satt vi i bilen, lyssnade på musik och drack lite äckliga drycker....

Väl inne så vart jag negativt överraskad av hur jävla vidrigt alla brudar klär på krogen! asmånga halvfeta brudar med uppkorvade leopardkjolar och för tajt BH så att dom får valkar och sen inget mer. Aständ blev jag och tog med mig asmånga sånna hem :D

I alla fall så var ju stället lite som en nattklubb/bar fast med en scen och när man gick in fick man ett oranget lisebergarmband om man var 21, det är ju inte jag men jag hade en orange klocka istället som också lyste lika fin i mörkret, fast jag utnyttjade inte det...

Yelawolf var asbra och assnygg, han kom in i slitna hängslebrallor, tjocktröja och en joint i käften, yup that's how he does it! Efter ett tag tog han av sig alla tröjor och hade bar överkropp!!!! Och sedan knäpte han hängslebrallorna oh my LORD....han är väldigt läcker om man säger så, snyggaste tatueringarna som finns :)



Efter konserten Åkte vi hem, men satt i kö ett bra tag. Väl hemma vart det dags för fest :) Lyckligtvis var det bara att gå över gatan, ibland får man ju traska i eveigheter här borta. En ganska stor lägenhet men jävligt mycket folk! Hahaha sjukt många glamrockare :) Med sitt fina pudelhår, bandanas och ormskinnsboots. Connor vart sjuuuk full, oh härre asså, haha han kom inte ihåg ett piss imorse, alltid lika kul att berätta för folk hur störda dom var :) Själv höll jag mig i hatten och såg till att alla mina polare stod på båda benen och kom hem trygt i ett å samma stycke.



Idag ska jag och Connor köra hem Jack till Santa Barbara och stanna där över natten, det ser jag fram emot för det är underbart väder pch då passar det bra att vara nära stranden :)

Vi hörs snart igen mina vänner, ta de roligt!!!

Metal på högsta nivå

Men hallå eller!

Nu har det gått allt för många dagar utan något nytt inlägg, jag beklagar för detta men jag har bara inte haft skrivarlusten i närheten.

Sedan vi hördes sist har jag hunnut fira nyår, förga håret, besökt cheesecake factory för andra gången och börjat skolan.

Nyåret var väldigt nice, hade först några grannar över som är aningen udda men ändå roliga. Sen kom en klasskompis som heter Patrik hit, ashärlig snubbe som jag aldrig riktigt snackat med innan men nu är vi typ bästisar :) Efter ett tag kom hur mycket folk som helst och då blev jag lite orolig men det var lugn, nästan alla satt å kollade på nyårsfirandet på TV, haha lame! Jag spelade i alla fall beerpong och lyssnade på metal hela kvällen med ett gäng långhåriga mongon :)

Sen dess har jag hängt lite med Patrik, åkt tillbaka till det där fina stället och käkat på CF med Kurt och haft havlkul i skolan...Nu har vi kanonväder här också så livet i L.A just nu är fan helt okej ;p

Bilder för i helvete!!


Nyförgad jävla utxät


Fina killar asså!


Lagom stora drinkglas mamma? Fast det spelar ju ingen roll om man tar asmånga ändå...



Sööööööl!


12-slaget på taket bitches!


Här sover man med öppna ögon, METAL!!!!


Bästa Thaimaten!!!


Rasberry-Lemonade!


Mums!


Hörs snart igen förhoppningsvis :)

RSS 2.0