Helgen

 
Hallå!
 
Nu ska jag berätta om vad som hänt mig fredag, lördag och söndag tänkte jag.
 
I fredags var jag ensam hemma så jag passade på att göra hemmalagat pizza som är så jävla gött :) Sen kom Johanna, David, Henke och Mikael hit lite spontant och kollade på film. Alla somnade efter stund utom jag så det var ju kul, haha. Vi hade astrevligt innan dom somnade i alla fall, och det var trevligt även när dom sov, då kunde jag ju kolla på film helt ostört!
 
I lördags gjorde jag mig själv riktigt stolt när jag körde hela vägen till floda för att hälsa på Amanda, Marcus och Hampus som flyttat till sitt nya hus. Jag är asdålig på att köra till nya ställen men det var ju motorväg hela vägen så det var inte så läskigt. Värre när man ska vela runt i stan :( Men i alla fall, där hängde vi rätt länge och hade himlans trevligt, Johanna åkte med mig och så kom Mikael senare på kvällen så det blev riktigt finfint.
Vi åkte hem runt halv 10 så att jag missade halva första havlek på Barca-matchen. Dom vann matchen tillslut så det vart ett fint avslut på denna kväll. Jag skypade även med Connor och åt ananaspaj :)
 
Idag är det söndag och jag mår skit. La mig inte speciellt tidigt igår så vaknade rätt sent idag. har vaknat tidigare under morgonen med världens skallebank men lyckades inte söva bort den :( Jag är trött som stryk också så det känns ju kul, bakis utan alkohol is the new sexy.....Tog en rask promenad förut för att vakna till lite och få frisk luft, hjälpte lite kanske men just nu dör jag av tanken att jag ska till gymmet idag. Vi får se, vi får se.
 
Förutom gymmet sen då så ska jag bara gosa framför tv:n ikväll och kanske äta lite godis för det får jag göra idag!
 
Hade ni en bra helg eller!?
 
 

Hockeykväll

 
Gomidda!
 
Här sitter jag på badrumsgolvet med datorn på toastolen. Jag har precis färgat håret och då var den tvungen att vara med så att jag kunde lyssna på musik. Jag har inte tagit av mig turbanen ännu så jag vet inte hur det blev. Spännande att se! Förutom hårfärgning har jag vart på gymmet, åkt buss, klappat katten och ätit idag. Inga konstigheter, allt flyter på.
 
 
Ikväll sker det mer spännande saker, hela familjen ska hem till faster och hennes lille man för att kolla på frölunda och äta tacos :) Vi åker dit ganska ofta, dels för att det är så himla trevligt
men också för att vi inte satt upp parabolen ännu så vi har typ tre kanaler. (Däribland ingen som visar hockey, eller fotboll för den delen)
 
Vi får väl se hur det går ikväll, dom förlorar nästan alltid när vi tittar, också vinner dom när vi inte gör det. Hoppas dom kan göra ett undantag idag :) Haj Haj!

Där satt den!

Hallå i stugan!
 
Idag var jag på jobbintervju på systembolaget i Kållered, det gick kanoners och jag fick jobbet :) Just nu är det bara några timmar i veckan men snart kommer det bli mer. Detta känns självklart asgött men att det skulle ta sån jävla tid stör mig fortfarande. Förutom detta positiva besked har jag mått rätt sämst idag, sov ca 4 timmar, vaknade med en atombomb i höger tinning, mådde illa under förmiddagen och kännde mig trött och ynklig när jag kom hem vid ett-tiden. Trots detta kröp jag till gymmet och körde ett förvånansvärt hårt pass, känns bra, mycket bra :)
 
 
 
Nu ser jag fram emot veckostarten på halv 8 hos mig, mys med fettokatten och kanske ett tidigare möte med sängen.
 
Vi hösh!

Blir det en bra eller dålig dag idag?

 
Hej.
 
Idag var jag på arbetsintervju, dom ringde mig igår från ett jobb som jag sökte i förrgår. Kul med en liten intervju efter alla 1000 jobb jag har sökt de senaste tre månaderna :) Jag började med att missa bussen så blev 5 minuter sen, bra jobbat Josse! Jag får så få chanser och lyckas inte ens med dom. Men men han som tog emot mig sa att det inte var någon fara så vi får väl hoppas att inte ljög. Annars gick det jättebra, lite svåra frågor som vanligt. Vad innebär service för dig? Varför vill du jobba hos oss? Öhm, Service är när man får bra hjälp och jag vill jobba hos er för att jag är desperat och behöver pengar, NU! Så svarade jag självklart inte...
 
En ny intervju dök upp precis, under tiden som jag skrev detta inlägget faktiskt. Dit ska jag på måndag om jag inte får det första jobbet, för om jag får det första jobbet så börjar utblidningen på måndag. Och förutom jobb så har jag eventuellt blivit erbjuden praktikplats på Sweden Rock i sölvesborg :) Det ser jag verkligen fram emot, hade varit fucking awesome.
 
Det kanske verkar som att allt flyter på rätt bra för mig men hallå, jag har varit hemma i ca 3 månader, började söka jobb dagen efter jag kom hem och har lyckats få tre intervjuer (vart på 2)! Vafan händer, så dålig är jag inte! Hur svårt ska det var att få jobb på ICA, Coop eller något annat där man behöver en hjärna, två händer och kunna okej svenska.
 
Ja, jag är frustrerad.
 
Saknar Yum :/
I alla fall, det är fredag, ska snart till gymmet, det regnar, livet leker!
 
På återseende,
//JStillsjagdör
 

Hitta tillbaka

Hej min käraste blogg!
 
Jag har tagit lite semester från dig p.g.a inspirationsbrist, typ...
 
Jag har varit hemma ett tag nu och efter det första veckorna  har jag inte kommit på nogot kul att skriva om, men när jag tänker efter så har jag ändå varit med om en del intressanta upplevelser ändå.
 
Jag tänkte trycka ihop allt lite snyggt i detta inlägget och sedan fortsätta med bloggen som vanligt.
 
Så, om vi går tillbaka i tiden lite. Efter att jag var funtionär på West Coast Riot när jag fick sitta 13 timmar i garderoben väntade ett något roligare funtionärsjobb på Way Out West, där jobbade jag backstage på den stora scenen och fick syssla med saker som logeinredning, servering av mat, springa lite ärenden åt sjävlaste backstage-managern och läsa artisternas "riders" (deras listor på allt dom önskar under sin vistelse). För mig var detta väldigt nytting och spännande. jag har läst mycket om detta under min utbildning och det var sjukt kul att får vara med om det i verkliga livet :) Tyvärr fick jag inte några direkta kontakter från denna upplevelse heller, jag pratade en del med personerna som "jobbade på riktigt" men fick inte ur dem några bra tips eller telefonnummer :(
Jag har även mailat företaget som driver Way Out West flera gågner utan några svar...
 
Efter Way Out West har jag gått på en del söndagsquiz, hjälpt mina goa vänner Amanda och Marcus flytta till sitt radhus i Floda, kört vilse i asjobbiga Göteborg (hamnade på Hissingen när jag skulle till Nisse terminalen), gått från att träna varannan dag till att träna 5 gågner i veckan. Jag har hittat en ny TV-serie som är så jävla bra, Once Upon a Time heter den.Jag har varit hos doktorn för 300 spänn och varit på Mallorca :)
 

Mallorca, eller Magaluf som jag faktist åkte till var helt fantastiskt! Jag och bror min skrapade ihop denna resa två dagar innan. Alla sistaminuten-resor var slut och vi var nära på att ge upp men så hittade vi separat flyg och hotell till antingen Sardinien eller Mallorca. Vi valde att åka till Magaluf för det blev billigast så. Flyget gick bra men när vi kom fram vart det lite struligt med transfern, vi hade ingen aning om vilken buss vi skulle hoppa på eller vem vi skulle fråga. Bruden i informationsdisken sa att vi hade för lite papper från vårt bokningsföretag och vi fick hjärtstillestånd och grått hår. Tillslut kom vi fram till att vi skulle fråga busschauförerna själva och dom ledde oss till någon som ledde oss till någon annan och vips så satt vi på rätt buss. Hahah 3 timmar senare var vi framme på hotellet. Magaluff som helthet var underbart, fin strand, fina restauranger, cool bar/nattklubbsgata och tack och lov, inga jobbiga försäljare som tvingar in dig i butikerna och försöker kränga fake-armanigrejer! Hotellet var en klass för sig, bara brittiska, bleka, överviktiga ungdomar med ohälsosamma solbrännskador, personal som knappt kunde engelska och bambamats-buffé. Vi hade fint väder de 4 första dagarna tror jag, fast på torsdagen blev det storm, åska och blixtar från helvetet, monsoonregn och megahagel. Blåste som fan gjorde det också. De två sista dagrna var rätt molniga fast vi fick lite färg ändå :)   Återvänder gärna till Magaluf men tar nog ett annat hotell nästa gång, utan allinclusive.
Hagel, jag trodde att folk kaste saker mot våran balkong :)
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0