Dead end

Ännu en varm och härligt dag, som betyder ännu en VARM och stressig dag på jobbet för mig. Jag har kommit till en punkt här i livet där jag känner panik och stress men inte har tiden eller beslutsamheten att ta tag i det. Jag vet varför jag känner så här och så fort jag tänker på alla grejer så får jag panik! Jag jobbar jävligt mycket nu, och det k'nns exra mycket nu när det är så varmt. Det tar på mina små krafter om man säger så. Inne i köket bland alla fritöser och ugnar är det rätt varmt som det är, men kombinerat med extrem värme utomhus så blir det lustigt nog 100 gånger värre. DEt är mycket mer folk nu och, du vet sommarlov, semester lalalaa så man ha ju ingen tid över till att andas. Kanske att du hinner dricka några få gånger. Jag som person är ju också väldigt kännslig för värme, en dag på stranden och jag deckar i bilen på väg hem, eller at ta en promenad i den här värmen är som att bestiga ett berg! haaa, stackars mig! Ett annat helvetta som stör minatankar är jag helt har misslyckats med min flygbiljett. Först av allt skrev jag mitt tilltalsnamn och inte det som står först i passet, eller båda två :s Det är tydligen asviktigt att det sår samma på biljetten som det gör i passet speciellt i USA. Så jag satt i en timmes telefonkö för att ta reda på om det fanns något man kunde göra. Det gick inte att ändra något på biljetten men bruden i telefonen skulle ändra i alla andra papper man fick med så det var ju guligt. Sedan ringde jag även tjejen på study abroad som hjälper mig med skolan och ´hon sa att de inte ska vara några problem med namnet, däremot har jag bokat biljetten till ett försent datum! Jag bokade den 21 men jag måste vara i USA den 19:e, omg....pallar inte och biljetten går int att boka om eller avbeställas. Jag har också fått en del mejl anågra svenskar som också ska plugga på MI och dom ska vara där den 7.e eler 10:e september. Skönt salt på såret dåvaa. I alla fall skulle det gå att fixa ett brev från skolan där det står att jag får komma in i landet den 21. FITTA!!!

Good morning sunshine

Naaah! Igår när jag var ledig var det mulet nästa hela dagen men idag när jag ska jobba då passar solen på att komma tillbaka, inte okej! Jag börjar inte för än kl två men jag ska ju träna innan så jag hinner inte sola. Jag känner mig så besviken. Hoppas det är thaiväder till helgen annars jävlar asså... Idag har vi visning på huset för tredje gången. Allt måste vara tiptop och det är inte lätt ska jag säga. Det är svårt att veta vart man ska göra av alla grejer som vanligt vis bara ligger någonstans. Jag hoppas i alla fall någon vill köpa vårat hus för massa pengar :D Ha en bra dag i solen era freaks!

Helgenär över nu

Hejsan mina godingar! Har inte skrivit här på ett tag nu. Det är nämligen så att bloggen dampar så man kan inte lägga upp bilder eller ändra texten o.s.v. Då vart jag i irriterad så jag sket i den! Har hållt på mad massa inlägg om min shopping och dagen outfit bla bla blahaa men det funkar ju inte utan bilder! Jag har i alla fall bokat flyg till L.A nu om jag inte redan skrivit det, och fått besked från csn om studiestöd/ lån och det gick igenom :) de ända som är kvar nu är ambasaden i Stockholmo och dit ska jag om typ 2 veckor. Känns skönt att få allt gjort så att man kan börja tänka på annat nu. Vet inte vad jag menar med annat men det lär vi alla märka. Imorgon är jag ledig och det är gött, hoppas på fint väder så att man kan sola :)

Nelly.com tävling






Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Sagan om Metaltown

Nu har jag återvänt från Metaltown, festivallivet och regnets blöthelt.

Det har varit ett äventyr i flera tecken, en resa genom spänningens, dumhetesn, återfinnandets och smutshetens tecken. Det var ju inte igår jag var på festival och just därför hade jag byggt upp en del förväntningar så som: fy fan det kommer att äga! Jag ska supa hela tiden och träffa så jävla mycket nytt folk! Mina förväntningar uppfylldes ca 25% på varje punkt. Det ägde då och då, jag söp en del och jag träffade lite nytt folk. Är det värt att klaga? Nej jag tycker inte det för ju mer man klagar desto sämre känns hela grejen, jag minns det hellre som en okej/ bra festival än en trökig och misslyckad festival.

Jag åkte ju dit med min Bror och hans vänner som jag för visso har träffat många gånger innan, men det är inte alltid det lättaste att hänga med i deras konversationer och diskussioner då de alltid är så javla pålästa och erfarna, jag känner mig ofta obegåvad och har sällan något att komma med vilket trycker ner en lite till, så att man blir extra dum och rädd för att öppna munnen. Så när man sitter där och känner att man inte har sagt något på länge blir man helt enkelt socialt instabil och pratar heller inte så mycket med nya människor.

Första dagen föreslog jag att vi skulle sätta oss på gräset utanför vårat "camp". Det var sjukt trångt bland tälten och inte speciellt många som hittade in till oss så jag ville ta chansen att få byta några ord med förbigående fyllon/...fyllon? :) Mitt förslag godkändes och vi slog oss ner. Under dessa timmar fick vi prata med en snubbe som hade tältat mitt på en fotbollsplan i Borås, fast sen kom vi fram till att det var en fotbollsplan i Örebro. Vi fick chips och choklad av två, ja intressanta funktionärer, ett gäng med tuta kom förbi och lärde oss vad man skulle göra när man hörde tutet: DRICKA! Och sist men inte minst kom det två sköna typer, en med hicka och en som var läcker.

Jag har ju länge varit nergrävd bland fotbollar och latinamerikaska dvärgar, jag vill inte påstå att jag har hittat vägen ut men däremot har jag varit så upptagen med detta att jag har glömt musiken. Nu på festivalen återfann vi varandra och när jag stod där på spelningarna så kännde jag verkligen: det där vill jag också göra! Jag vill inte stå som publik längre, nu ska jag till Hollywood och äga lite :P Musiken var grym och jag är nöjd med alla spelningar som jag gick på. Nu vill jag bara gå på fler festivaler och konserter!

Vädret under festivalen var fruktansvärt oönskat. Regn, blåst och ...regn. Ja var såklart förberedd med regnkappa och stövlar så på den fronten kännde jag mig nöjd. Det var inte alla som tänkte som jag :) Lera, pölar, sjöar, hav och slem! As long as your eyes could reach baby..hehe fräshheten och dess synonymer försvann omedelbart ur våra stackars ordförråd och bajamajorna blev en varm och trygg plats där man kunde göra sig av med den enda jobbiga känslan nödigheten.

Nu när man återvänt till hemmaplan känner man en viss tomhet. Igår var jag helt död och känslan av sin egna säng var känslan av att komma till himlen. Det har varit skönt under Metaltown på det viset att jag verkligen helt glömt bort vardagen, jobbet och alla grejer jag måste fixa inför min resa. Sorgligt nog påmindes jag av allt så fort jag lämnade hissingen. Och nu sitter jag här och bloggar som aldrig förr!

Självklart var min kamera med och här kommer bliderna!!!



xoxo JosefineSinclairTillsJagDör

Festivaldags!!!

Hej för faan :D

Idag bär det av till Säve för lite festivalmys! Jag är enormt taggad, har inte tänkt på nåannat på hela veckan och i natt låg jag vaken :P Packningen är fet och än så länge är allt som det ska. Börjar dagen med 5 timmar på jobbet sedan samlas alla på BK och eskorteras därmed ut till Säve av far min.

Hinner inte skriva mer nu, det börjar dra ihop sig mina vänner. Have fun while I'm gone

Migrän på jobbet

Tjoho bitches :)

Igår hann jag bara jobba i tre timmar. Jag fick ju sånt där migränsyntom men på senaste tiden har det aldrig brytit ut även om jag jag skippar alvedon så jag tänkte inte så mycket på det plus att det blev en del att göra ibland så jag glömde bort det men efter tag satte det igång på riktigt och då kännde jag shiiit! Så ja tog rast och då började jag må dåligt. När rasten nästan var slut så hade det blivit mycket värre så jag var tvungen att ringa pappa så han kunde hämta mig...Sov nån timma när jag kom hem och kände mig lite bättre efteråt men hade fortfarande ont i skallen :(

fyyyblääääa..



Idag mår jag mycket bättre och hoppas av hela mitt hjärta att ja får jobba min härliga nio timmar :D Just nu är jag så jävla taggad på Metaltown så jag dööör! Jag vill bara att det ska vara torsdag nu. Igår gick jag igenom lite kläder jag ska ha med mig men jag måste nog börja packa lite snart. jag har inte så mycket tid kvar innan jag åker för jag jobbar 14-23 hela veckan och blir det för sent att göra sånt när man kommer hem :)



Gårdagen

God dagens ::)

Igår fick jag gjort/inte gjort lite grejer. Jag startade dagen ett pass på gymmet, mitt kort funkade ju helt plötsligt när jag skulle gå dit och kolla vad som var fel. Jag gillar verkligen det här stället. De har mycket bättre maskiner än vad de hade när jagvgymmade på friskis, man kan träna fler muskler och det är kul :) Så idag har jag träningsverk i hela armarna och en del av ryggen. GÖTT japp!

Igår satt jag även med datorn på jakt efter flygbiljett till Los Americos och jag måste säga, jag har noll koll på sånt. Hittade en biljett för bara 3 800 någonting med två byten som skulle ta 18 h. Helt okej tycker jag, de vanligaste biljetterna ligger på 10 000 med ett byte och 14 h restid. Så är det inte värt att ta det billigare alternativet? Då flyger man med Air Berlin som är ett budgetbolag precis som Ryan Air och aldrig att jag sitter i över 2 h på ett sånt rangelplan. Jag har googlat och blivit medlen på flashback för att nosa upp lite komentarer om detta Air berlin och det lilla jag har hittat beskriver det som ett budgetflyg med gratis fika och bekväma stolar. Jag vill kolla på film! haha men allvarligt, jag ska flyga i en evighet jag kan inte bara sitta där och glo in i en annan stol för fan. Nä jag måste få tag på Annie nu! Det börjar bli dags att boka lite grejor nu va...

Bakade rabarberpaj igår:)


Saltholmen



Har haft en helskön dag på Salholmen idag men Amanda pihl :) Gick sedan en liten promenad på stan och tog en glass. Nu när jag har varit hemma en stund känner jag att jag har bränt mig lite på min vackra bringa, men det blir brunt och fint snart!

La playa Bitches!

Hola mis amigos!

Idag är planen att dra till Saltholmen med Pilli, eller slottskogen beroende på väder. Just nu är det helt målnigt och solen verkar vara långt borta. lite tråkigt för jag hade hoppats på att få sola lite på mina lediga dagar. Himlen tycker väl att jag fick nog av solen i måndags då va.

Kvällen är ännu inte spikad men jag är väldigt sugen på att grilla å dricka cider, vi får väl se ;) Ni som tillhör min familj kan ju vänta er sms under dagen dåå!


Gymkort och Lisebergskort

God morgon!

Det har gått några dagar och det har hänt lite saker i mitt halvspännande liv. Jag börjar med tisdagens äventyr. Först jobbade jag tre rimmar vilket kändes ganska skumt eftersom jag har jobbat massa tiotimmarspass det senaste. Sedan Tog jag mig tillbaka till Mölnlycke för att skaffa mig ett gymkort :) Och är det inte typiskt mig att skippa det här med information? I alla fall när jag kom dit uptäckte jag att sportlife där jag bor för det mesta är obemannat, jag kom dit lite innan tre och det skulle komma personal kl fyra. Sjukt irriteande när man har bråttom hem...Jag gick å satte mig på biblioteket, lånade hem två böcker på engelska som verkar helt lika dana. därav lånade jag två för att försöka komma fram till vilken som verkar bäst :) När jag väl kom in på gymet gick allting smidigt och snabbt så jag kundet börja ta mig hemåt. Och när jag kom hem hade jag ca tjugo minuter på mig att duscha och bli snygg för jag skulle på Liseberg med jobbet. FEMKAMP! Jag var astaggad för jag har alltid velat göra det. Vi möttes utanför stora ingången och då överraskades jag med ett lisebergskort :D Själva femkanpen var väldigt rolig men det gick inte så bra för vårat lag, förlorade alla grenar :/ och jag personligen var helt klart urdålig. Vi åt sedan på tyrolen eller vad det heter och maten va gooo! men det var ett band som spelade blåsinstrument på högsta volym så man kunde knappt snacka med varandra och det förstörde typ hela middagen. Kvällen avslutades på Babar. rätt sunkigt men men.

Och nu till onsdagen! Dagen då jag skulle inviga mitt nya gymkort. åh fy Fan vilken besvikelse. Som sag är gymet ofta obemannat och det var just då när jag skulle ta mig en första vända. När jag kommer dit, astaggad och inte har all tid i världen för att jag ska jobba så funkar inte mitt jävla kort! Då ringer jag ett nummer som står på dörren som man ska ringa om man inte kommer in. En kille svarar och säger sedan att det tar ca en timme för någon att komma dit och hjälpa mig, ojj fan va braaa! tänkte jag. Sedan kom en snubbe som skulle kolla över lokalen men han hade fått ett kort som bara funkar i Göteborg så han kom inte heller in. Det var en stackare där inne och jag hade försökt tidigare att knacka men han kom aldrig, jag var osäker också för man kan bli avstängd om man släpper in andra som inte har kort och han kan ju inte veta att jag verkligen köpte ett dagen innan :s Men i alla fall så öppnade han efter ett tag när han såg att vi stod där lite lätt förtvivlade.
gymet i sig var asgrymt, allt var helt nytt och några av springbanden hade tv-skärmar :) tillslut fick jag träna :) Men nu måste jag vänta tills på lördag för det är enda dagen kan jag vara där när det finns personal...



Jag köpte det här kortet, Allkort för sommaren. Tyckte det passade bra för jag vill inte dra till med ett kort som jag måste betala för när jag åker bort och inte kan använda det.


Söndagsutgång

Men tjaaa!

Sommaren är här och det är varmt, väldigt varmt. Igår var jag och Amanda ute, vi gick till Valand runt tolvtiden. När vi kom dit så var det inte så mycket folk och det satt en grabb och lirade gitarr och sjöng 1000 svenska låtar. visst han sjöng bra men heey vi ville ju dansa och det funkade verkligen inte till hans musik, vi testade och det gick inte! Så jag gick ner till baren och frågade någon av dem när han skulle sluta spela, då fick jag det skönaste svaret: Jävligt snart hoppas jag...:) Men han spelade på en stund till innan partymusiken sattes på och då javlar dansade vi!

Tog taxi hem till mandy och slockna så fort hövvet nudda kudden. Vaknade 11 och solen sken :) så idag har vi lega ute på gräset, stonkat och stönat i värmen, käkat kina mat och skaffat oss snygga linjer. Tackar för ett gött söndag/måndagshäng bea!!!





Studenttider!

Hej alla glada! Idag är vädret helt underbart, wihuu!

Har idag friat min kusin Amandas student, Är lite lätt avundsjuk på vädret hon fick idag men tanke på att det konstant ösregnade dagen lång på min bemärkelsedag! eller min student...Det bästa med alla studenter är i min mening maten, jag älskar buffébat :D Och hallå? Tårta what up!!! jag har längat asmycket på att få äta tårta men det blev ingen tårta idag, det serverade pannacotta vilket i och för sig är grymt smaskigt, men tårta, åh tåårta...

Ett stort grattis och många kramar till Studenten kusse!





RSS 2.0