Halloweenparty!

 
 
Tjänare!
 
Va fint väder vi har, eller? Nä man ska väl inte klaga, vi ska vara glada att vi inte bor i New York-trakten just nu.

I helgen var jag på halloweenfest hos Mikael och till min stora förvåning så var nästan alla utklädda, seriöst utklädda till och med :) Jag var glad som fick chansen att utnyttja förra årets kostym iår igen och det var nog dom andra också för jag så himla snygg som humla :) Jag och Johanna fixade med pyntet, jag hade köpt halloweengodis och allt var så där trevligt mörkt och kusligt som det ska vara på en halloweenfest. Trots att jag hade en jättetrevlig kväll åkte jag ändå hem redan vid 12 för jag vart så fruktansvärt trött. Kan ha berott på träningen innan festen men jag tänker skylla på vinet!
 
Så här fina var vi i lördags:
 
Richard var hallick, Mikael var läskig joker, David var läskig clown och Henke var någon blandning mellan hulken och frankenstein med asfräcka uppblåsbara axlar under kostymen :)
 
Kossan Marcus
 
Malin, Elise, Julia och Lina i sitt fräschaste tillstånd.
 
Osså jaag!
 
Hade velat visa upp fina Johanna också men hon fanns ju inte med på bild (där man ser vad hon är) men hon var i alla fall en gudomligt vacker latindansare :)
 
Så var det med det!
 

Innan fan é lös!

 
Hallå i regnet!
 
Här sitter jag fryser fingrarna av mig, tror vi har ca 3+grader i det här enkla hemmet. Kan även bero på att jag vart inne och brötat i frysen :/ Man måste ju ha frysta bär i sin smoothie, eller?
 
I helgen har jag shoppat upp nästan alla mina födelsedagspengar :) Hittade lite kläder som passar hösten till, långarmat och långbenat. Jag avslutade helgen med en trevligt fika i stan. Emelie var min date fast sen kom hennes boyfriend så då vart det slut på det roliga. Haha han var mycket trevlig och jag tror att han är bättre för henne än vad jag är. Jag är ju inte så mycket till man om man säger så :) Vi hängde kvar på caféet rätt länge men tillslut slet jag mig från soffan och blev hämtad av pappa. Med tanke på att jag skulle upp kl:04,45 imorse så kunde jag ju inte stanna hela natten va.
 
Så ja, imorse ringde klockan förjävla tidigt, långt innan tuppen så att säga. Eller innan fan é lös som vissa säger. Jag jobbade 06,30-12.30, underbar tid, kort pass men olagligt tidigt! Tröttheten känner jag av nu när jag har jobbat klart och ska träna, väntar nog lite till så att jag kan bli ännu tröttare och så att det blir ännu jobbigare att dra ner till gymmet. Smart drag :)
 
Vi höres mina vänner!
 

21 år!

 
 God kväll!
 
I lördags fyllde jag år, då hade jag lite fest i mitt hem. det blev tårtkalas så det stog härliga till. Jag och Johanna bakade fyra smarriga tårtor och på kvällen kom gästerna och åt upp dom. Hela kvällen blev väldigt lyckad, jag dansade så att jag hade träningsverk dagen efter och ett blåmärke på knäet :) Presenter fick jag också, massa fina presenter, pengar, presentkort på bio, vin, bakgrejer, godis, smink m.m. Ett stort tack till er alla! Och tack för gratulationerna :) Nu är det bara att leva vidare så blir man ännu äldre nästa år.
 
Imorgon blir det mera jobb, snart är det halloween och sen kommer tomten. Det går lite för fort i mina ögon men vad ska man göra åt saken?
 
 

Bakningsanda
 
Brorsans present med min matchande tårta :)

Jenny, Malin, Pontus och Lina
 
Mikael, Amanda, David, Marcus och Richard
 

Elise, Johanna och Malin dansar så fint :)
 

My gifts!

Blommor fick jag också

Ny på jobbet, igen...

 
Hej hej, hemskt mycket hej!
 
Nu har jag jobbat hela två gånger på mitt nya jobb. Det känns jättebra, alla är superduper trevliga och själva arbetsuppgifterna verkar rätt roliga. Jag hoppas att jag snart är lika duktig på drycker som mina kollegor! På tisdag nästa vecka blir det premiär i kassan, då ska jag kolla leg på alla och neka dom! Haha, så kul får man väl ändå inte ha kanske. Men jag ser fram emot detta, och jag ser fram emot att komma in i det hela snabbt för jag hatar att vara ny på jobbet :( Man känner sig så himla dum i huvudet när alltr är nytt, man kan ingenting och när kunderna kommer fram och frågar mig vilket vin dom ska ha till fläsket ikväll så blundar jag och pekar. Man kan göra det enkelt för sig och använda datorn för att söka upp nästan vad som helst så jag får väl göra det i början tills jag kan allt utantill :)
 
På lördag fyller jag 21! Inte lika kul när man är i Sverige men kalas blir det i alla fall. Jag har bjudit in till tårtkalas så redan imorgon ska jag börja baka tårtor så det står härliga till. Snart kan ni förvänta er bilder på detta spektakel. Jag har inte rört min kamera på år och dar nu.
 
På återseende mina vänner!

Dagens shopping- Truckskor

 
Viva la noche!
 
Idag har jag besökt storstan, jag åkte in vid halv 11 tiden och inledde utflykten med att gå vilse, eller vela runt rättare sagt. Huvudsyftet med statsbesöket var att införskaffa mig ett par svarta truckskor. Jag måste ha sånna när jag jobbar på systemet, in case någon trampar mig på tårna, eller ifall jag trampar på en champangekork. Att hitta denna butik som säljer diverse arbetsutrustning var inte det lättaste, jag gick åt fel håll enda tills jag kom fram. Jag tänker skriva med den där 15-minuterstrasken i mitt träingsprotokoll för jag blev änna lite svettig. Väl framme så gick allt på 5 röda. Jag ringde igår och bad dom lägga undan några par i min storlek så det fanns redan en låda med mitt namn på. Dom
var för stora och det fanns inga i mindre storlek så fick trycka ner en sula, kanske att jag får ha raggsockar också :) Så här fina är dom -------------->
 
 
 
 
Efter skokalaset påbörjade jag min första fönstershopping sedan jag kom hem fån USA. Liiite shopping blev det på gymgrossisten och life men annars var det mest drömmar som inte gick i uppfyllelse. Jag får vänta tills nästa år när jag har hunnit spara ihop lite i min shoppingbössa.
 
Nu återstår 45 minuter innan avspark mellan FCB och Benfica a la Champions League.
 
Vi hörrsh!
 
 
 
 

RSS 2.0