Semester med den NORMALA familjen


Hellu!


Nu har jag äntligen fått tag på internet igen, vi lyckades ju självklart hamna på ett hotell där det kostade 100 kr per dag.....Men i alla fall så är mamma, pappa och Rupert här hos mig nu :) Efter många om och men så kom dom körandes i mörkret i fredags. Dagen efter drog vi till Las Vegas och spenderade tre härliga nätter i strippornas och spelgalingarnas land. Det sög ju ganska hårt när jag inte äns fick sitta inne på hotellbaren med resten av familjen då jag inte är 21 än...

Efter ett par dagar med amerikansk fettrik mat, världens bästa pirat show och shopping har vi nu förflyttat oss till San Diego, här ska vi utforska allt vad staden har att erbjuda men viktigast av allt är ju Sea World, jag är svintaggad på att se alla fiskar :D Ska försöka att få med fanskapet på Zoo också, men det lär väl inte gå som smör i solsken.

Här kommer lite bilder:


Direktimporterade från flygplatsen!


Lucky Devils


Sådan här frukost får man om man hälsar på hos mig


Vi har det jävligt bra, vi här bak i bilfan


Vi ska gå till Kalifornien hela daan, vi ska gå till Kalifornien hela daan :)


Utsikten från vårt hotellrum


Utsikten från 108:e våningen



Det får bli allt för denna gången, jag har massvis med bilder men jag vill inte trötta ut er fullständigt.


Idag är det ju ingen vanlig dag, för idag är det Amanda Lepiks födelsedag! Stort grattis på 21-årsdagen :) Hoppas du får en grym fördelsedag tillsammans med din lilla familj <3


Halvlång dag vid poolen



God eftermiddag!

Idag har vi kanonväder här LA :) Jag gick upp lite tidigare idag för att inte hela dagen skulle gå åt till att sola, bra gjort Josse! Vid frukost skypade jag lite med goa David och sedan drok jag på mig bikinin och traskede ut till poolen. Där hamnade jag bredvid ett gäng skåningar, tre killar som ska börja på MI och delar av deras föräldrar, det var ett jävla tjöt på dom (eller en av mammorna), haha men jag orkade inte vara social så vi har ännu inte pratat något med varandra ännu. Några timmar senare gick jag upp igen, idag var det dax för lite städning här i huset. Så idag har jag skurat badrummet, dammat av TV:n och TV bänken, tvättat ballkongdörren och vardagsrumsspegeln. Jag är ju förjävla duktig :D

I förrgår kom min nya kamera hem till mig, jag är gör nöjd med detta köp. Min gamla, lilla, rosa casio har gjort sitt om man säger så. Nu mera är jag stolt ägare till en Canon G12, hurray! Jag har tagig ca 1000 bilder här inne i lägenheten men jag har inte haft allt för mycket tid över till att sitta ner och läsa alla instruktioner, jag köpte nämligen till två olika linser men jag trodde fel när jag trodde att det bara var att trycka på dom och sen var allt klart....Massa kvar att lära, massa. Men jag är väldigt glad att den hann komma innan jag och familjen far ut på äventyr.

Så, vad återstår av dagen? Jo jag ska laga mat om en stund, det blir kycklingburgare eller kycklingsallad, sen ska jag måla naglarna och piffa till mig för ikväll är det beer pong-kväll :)

Här kommer lite bilder från gammal och ny kamera:


Festklädd!


Min nya elefantring och mitt St. Partick's nagellack


Utsikten jag aldrig tröttnar på


Första bilden någonsin med min nya kamera :)


Två jätte meningsfulla testfoton

Need more activities!


Jahaja! Då har man lite semester nu då, men vad ska man hitta på dessa dagar när ingen är hemma?

Just nu sitter jag vid datorn, har vart ute och gjort lite ärenden men känner ändå att jag måste göra något mer av dagen. Städa?.....näe. Gå på promenad?....näe. Måla tånaglarna?...kanske. Shoppa?  Hell yeah! men näe...har spenderat för mycket pengar redan och jag vill spara mig på den biten tills familjen kommer hit. Gaahs, what to do? Det är rätt kallt ute idag också, men imorgon ska det bli bättre, hoppas på att få gosa vid poolen nu i veckan så man kan bli lite brun någon gång.



Det här var ju roligt. Hahahahaha!

Fats igår var det rätt roligt, jag, Emelie, Kurt och hans kompis gick på bio. Vi såg 21 Jump Street, roligasta, bästatse filmen jag sett på länge. Alla måste se den :D Jag hade ont i magen hela kvällen från allt skrattande.



Channing Tatum är ju fruktansvärt ful ändå, tycker synd om honom....Aaaah!


Saint Patrick's Day



Go morrron, go morron!

Idag lämnade pöjk nummer 2 för att åka hem till familjen över lovet. Connor åkte i torsdags och idag var det Seans tur. På tisdag får jag stället för mig själv i några dagar innan mor, far och bror kommer och hälsar på. Det kommer bli väldigt tomt men ändå skönt :)

Idag är det också Saint Patrick's Day och det ska jag försöka fira på något vis. Vi får se hur det går. Jag hoppades på att kunna grilla ikväll men just nu spöregnar det...men jag ska inte klaga! Det regnar max två gånger i månaden här, om äns det. Palmerna behöver vatten dom med :)

Just nu äter jag lite frukost och lyssnar på musik, jag gick upp ganska tidigt idag (för att vara mig på en lördag) 10.30! Så att jag kunde säga hejdå till Sean innan han åkte.

Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra av min dag. Jag är helt ledig, ingen träning, inga läxor...hmmm. Jag ska nog bara göra ingenting!


Gårdagens frukost :) Asgoa fullkornspannkakor med Strawberries!!!!!





Hejdååå!

SPRINGBREAK!


Tjollahopp!

Idag hade jag mina två sista finals :) Så nu är jag skol/plugg fri i hela två veckor, det ska bli fantastiskt härligt. Imorgon och på fredag har jag fortfarande praktik men jag behöver i alla fall inte stressa hem efteråt för att jobba med något jävla projekt! Huu, sköönt.

Idag tog jag mig frihetan att unna mig lite shopping, inte bra för bankkontot med väldigt bra för själen! Jag åt även en god kycklingsallad och glass :) Sen svettades jag på springbandet en stund...

Nu sitter jag här i min nya outfit och väntar på att Joe från klassen ska höra av sig, tanken var att vi skulle fira lite ikväll men det verkar som att det inte blir av :( Tråkigt med folk som inte svarar eller hör av sig när dom säkert redan är igång med kalaset och jag bara sitter här och väntar. Men men, jag får väl ta det lugnt ikväll och bara njuta av min första lediga kväll. Kanske blir det goa drinkar och skön musik i helgen istället :)

Alla mina roomates är knallsjuka, Connor hade hög feber och hysterisk hosta hela förra veckan och nu har även Sean och Kurt fått i sig skiten, men inte jag INTE! Haha, jag är sjukt glad över detta, fruktansvärt dålig timing må jag säga, Kurt missade alla sina Finals så nu måste han göra dom första veckan av nästa quarter istället. Stackars pöjk. Jag hade nog gott ändå bara för att får det ur världen.
Det komiska med detta är att jag är den enda som inte knarkar 1000 vitaminer och andra piller som amerikanerna här borta gör dagligen. Dom har fått mig till att köpa en burk multivitamin för kvinnor som jag tar lite då och då, och se vem som har bäst immunförsvar: Moaa :) In Your Face Bitches!


Igår hade vi ett litet pizza-party nere hos Mia, farligt gott!


Dagens shopping med Nicole och Mia(inte på bild)



Ha det gött!!!



Japaner och Köttbullar



Hej hopp din lingonsnopp!

Den här veckan är ju så underbar, FINALS WEEK! Jag känner mig rätt redo då jag inte äns behöver få godkänns på ett ända prov för att klara kurserna, men jag pluggar och är nervös ändå. Man kan ju passa på att försöka få bra betyg när man ändå är här. Men jag vågar inte lova något än.

Imorgon har vi ett stor projekt som ska lämnas in och visas upp inför klassen, detta har känts som en knöl i r***n hela vägen för oss alla i klassen och trorts att jag nästan är klar känns det som att jag saknar massa saker :(
I alla fall så möttes jag och min klasskompis Madison upp på skolan i lördags (den är öppen 24/7) och när jag satt på utsidan och väntade på henne så fick jag uppleva japansk bongotrums-katastrof.
Det var någon Japansk konsertafton i konserthallen så då var dom tvugna att tvinga fyra stackare att stå å banka sönder sina trummor i flera timmar på utsidan för att locka folk till festligheten. Jag vet inte varför jag satt kvar men man blev ju lite orolig när det kändes som att dom var innuti mig, Madison dök upp efter 15 minuter...

Över till en bättre händelse!

För några dagar sedan kom jag på att jag vill göra köttbullar någon dag och bjuda killarna på riktig svensk mat. Så igår ringde jag Emelie, vi åkte till Ralphs (Ica) och köpte lite ingridienser. Vi var berädda på att köpa tranbärssylt istället för lingonsylt men blev positivt överasskade när ett par burkar Felix Lingonberry jam fanns inködda på översta hyllan. Vi båda blev helt lyriska och Sean som hängde med kollade på oss som om vi var två väldigt konstiga personer. När vi handlat klart for vi hem och rullade köttbullar, mosade potatisar och kokade brunsås! Jag har personligen inte ätit köttbullar med mos, lingon och brunsås på 100 år så för mig var det en jävla matupplevese! Så Himla Gött :D

Nu sitter jag här, dagen efter och njuter minst lika mycket av köttbullemiddag numer 2.

Så, idag har jag avklarat 3 finals---> music networking (gick kanon), media relationships (gick rätt bra tror jag) samt Music licensing (gick bra men kunde gott en aning bättre....fast det gick ändå bra)

Jag har också beställt en kamera :)

Här kommer lite bilder (från den fula kameran jag har)


Nicole har två kompisar som hälsar på så vi tog tunnelbanan till Universal City Walk


Så här bra blir mina bilder i mörker :) i alla fall så är det här en lång buss som kör oss upp för den långa branta backen så vi slipper gå upp till Universal City


Min första frozen yogurt! Ganska smaklöst...men nyttigare än glass...fast fortfarande rätt onyttigt


KÖTTBULLAR!!!!!


LINGONSYLT!!!

Vad hände förra helgen?



Hejsan!

Nu tänkte jag uppdatera bloggen igen :) Som ni såg i förra inlägget så har jag haft väldigt lite tid över till att blogga men väldigt mycket att blogga om så nu, äntligen ska jag försöka komma ihåg allt.

Förra veckan Kom Annie hit tillsammans med hennes svenska roommate Julia. Dom hälsade på mig några kvällar och vi gick även ut en gång. Vi gick gill en bar som ligger tvärs över gatan och hade himla trevligt, sen gick vi hem till mig och efterfestade lite med mina roommates + folk som hänge med hem från krogen (ca 100 st). Lyckad kväll må jag säga :)

Under samma tid som Annie var här så hälsade även Connors kompis Sean på, han var rätt shnögg men jag fick ingen asbra bild på honom...Han och Connor åkte till Santa Barbara i lördags för att hänga med sina poolare och det slutade på akuten, Sean ramlade i badrummet och slog i huvudet på handfatskanten. Han överlevde men mådde lite halvkasst resten av helgen.

Jag blev upphämtat av Emelie och Lara samma dag och blev körd hela vägen till Topanga (där både Emelie och Lara jobbar och bor) Topanga ligger i, eller nära Santa Monica och är en av de finaste platserna jag sett, tjejerna bor upp i bergen och på väg dit åker man på dom coolaste kringelikrokvägaran ever! Anledningen att vi åkte dit den här gångnen var för att Lara hade sin 20-års fest, Vi åt riktig mexikansk tacos med grillat kött och starka såser, drack lite gott och blandat och avslutade kvällen högst uppe i ett torn på toppen av det högsta berget i Topanga, kanonkväll helt enkelt!

På söndagen hängde jag vid poolen en stund, pluggade lite, tränade lite och åt middag med Connor, Emelie, Sean och Sean på Cheesecake Factory. Jag åt en jättegod Kyckling, parmesan sandwich och köpte med mig en chokladmousse cheesekace som jag fortfarande har kvar en bit av :)


Yommy och Sean


Annie och Julia



Tjusigt värre!


Hemma hos Lara, Taco BBQ på verandan :)


Gröna Drinkfan! Mit Jordgubbaaar och födelsegasbarnet Lara såklart :)

Det var nog allt de! Nu ser jag fram emot en helg fylld av plugg, träning och ångest...

Ses på andra sidan!

Busy Woman

Hejhopp!

Ville bara tala att jag har haft massa för mig i helgen och nästa vecka så är det Finals så just nu måste plugga och sova så mycket det bara går. Jag har massa fina bilder och berättelser från helgen och jag ska verkligen försöka skrapa ihop lite tid innan helgen så att jag kan få upp det på bloggen :)

Nu ska jag äta klart min goa kycklingmat och fortsätta på mitt slutprojekt! hej dååå!

Bättre och bättre


Hejsan :)

Igår och idag har jag fått min praktikgubbe till att ge mig vettigare uppgifter så nu känns det som att jag kan få fram något att skriva om i mitt blivande CV. Eftersom Beta Recrods har ett tv-program så är det ju viktigt att få folk att titta, därför har jag och en till kommit fram till att vi ska sköta "the social media" vilket inkluderar facebook, twitter och Betas egen hemsida. Idag under filmningen av ett band som heter Soft Swells tog jag på mig uppdraget som fotograf och tog massa bilder som vi ska lägga upp på facebook. Jag är så jävla bra att ha ibland va!!!

Men i alla fall så känns det mycket bättre nu, jag kanske inte behöver anstränga mig för att byta till ett nytt ställe igen :) Och jag tog med mig egen lunch idag istället för att äta den dagliga snabbmaten som serveras på kontoret. BEACH BODY oh yea!


Nu har jag precis svettats klart på gymmet, nästa steg är att duscha, göra mig snygg som fan och sen ut och äta middag med Connor, hans kompis som hälsar på--> Sean, Annie ( min gymnasiekompis som pluggar i en annan del av staterna) hennes svesnka roomie Julia och killen som dom bor hos för tillfället (också svensk). Och om mitt det funkar så ska vi även ut på krogen :) Jag har inte våga testa innan men nu har jag tre bevis på att amerikanske vakter inte kan läsa svenska ID:n!!!

Hallå eller, jag tror det är fredag

Här är några bilder från praktiken:


RSS 2.0