Finales de la Champions leagues!

:) :) hallå!

Ville bara flika in att jag är astaggad inför matchen ikväll. Champions league- final mellan Barcelona och Menchester United. årets match? Vi får väl se...;)


En dag på stan

Hej hopp!

Idag har varit en härlig dag, jag var ledig och passade på att spendera dagen på stan:) Först fikade jag med Victoria i vasa. Asgrymt att träffas igen efter så lång tid, vi satt där och pratade om våra liv, drömmar och jobb. Vi får försöka träffas snart igen tycker jag :) Efter några timmar kallade arbetet på Victoria och jag påbörjade min shoppingrunda. Jag är inte så bra på att shoppa även fast jag verkligen älskar det! Men till slut fick jag utnyttja lönen på lite nya kläder. Jag har säkert provat 500 saker idag men allting som är snyggt i butiken ser förjävligt ut på mig :( Förutom dessa godingar:


En blus från Rut m.fl.



Leopardlinne från H&M



Ett roligt slappislinne även det från H&M




Ett awesome halsband från Glitter

Jag köpte även en kavaj idag, något jag har letat sönder efter. Det är så svårt med passform på kavajer, de är alltid för tighta över ryggen/axlarna på mig men idag hittade jag en passade bra:) Ska ändå ta och prova den till lite kläder här hemma och se om den verkligen är godkänd.
Nu är jag trött efter en dag på stan så jag ska kräva massage av en viss familjemedlem och kolla på How i met your mother:)

Tack för en bra dag!


Kalaskväll

God eftermiddag! Igår hade jag den roligaste kvällen på länge, Supper mysigt på Vasastan med Amanda. God mat och en jättecharmig servitör :p Sedan gick vi till Charlies änglar och mötte upp massa goa polare, jag hade hur kul som helst, stämningen var på topp mina vänner :) Jag kom hem runt fyra. Idag är jag trött men känner mig ändå rätt bra, ingen baksmälla i alla fall


Torra ben

God dagens! Idag är det lördag och jag Ledig! Hur awesome är inte det? Vaknade runt tio idag men gick upp halv elva, skönt att jag vaknar tidigare nu när jag jobbar. Annars brukar jag inte vakna av mig själv för än elva/tolv och det är så himla tråkigt! Har startat dagen med att bädda rent min säng, en låång skön dusch och två telefonsamtal. Jag försöker få fler folk att hänga med ut ikväll men som vanligt säger alla: Jag vet inte vi får se...Eller inte alla för Amanda ska me :) Men hur det än slutar ska jag i alla fall ha svinkul ikväll and that's it baby!

Nu ska jag ägna mig åt att smörja in mina torra ben :)


Helgens naglar!

Underbara helg!

Eyh, Det är helg!

Jag vill nu meddela alla att jag har blivit av med min sushi-oskuld. Som så många har sagt till mig, det är inte så bra första gången, det är något man lär sig att tycka om. Jag tyckte nog att det var rätt äckligt första gången men det tog ett tag innan jag insåg det. Jag måste i alla fall äta det någon gång till i L.A på ett sånt där rullband! Det hör väl änna till deras kultur?



Efter jobbet idag var jag råstressad, kom från ett högt tempo ut till bilen, körde som en dåre, både fort och snurrigt, passade kalasbra i rusningstrafik må jag säga. Mest uppskattad var nog min körning i alla smockfulla rondeller :D Det är så svårt att varva ner efter jobbet ibland...  Ikväll ska jag förbi en vän som fyller 18 och träffa några fler av alla goa jag känner!

Ha en bra fredagkväll allesammans :)   
                                                                              


Inget speciellt

Tjenare för fan :D

Idag har jag jobbat 09-18, började alltså tidigare än någonsin idag. Helt ärligt så kände jag ingen skilland för jag är så morgontrött att det spelar ingen roll när jag går upp men man kommer ju ändå igång efter ett tag. I alla fall, idag slängde jag iväg ett sms till en gammal go vän som jag tyvärr inte lyckas träffa överdrivet ofta, Victoria is her name!! Vi ska försöka träffas någon gång snarast och det ser jag verkligen fram emot :)

Snart är det helg och då väntar förhoppningsvis lite festande! Tanken är nog att gå ut ock käka med Amanda och sedan fortsätta kvällen i stan, kanske möta upp några fler och bara har kuuul :) Hoppas på att få hänga lite med mina friends även på fredagkväll.

God kväll allesammans!!


Energilös

Jag är så jävla trött nu! Min kropp väger 1 ton och min hjärna är ur funktion...Får lite hopp när jag tänker på min lediga helg som väntar, hoppas inte folk bangar nu bara, så att jag står där helt själv på stan i mina snygga patrykläder. Det vill jag verkligen inte för jag har kännt mig så ensam det senaste när jag bara jobbar och jobbar hela tiden. Jag har inte hittat någon ny bundis på bk än heller och har sjukt lite kontakt med mina friends, usch!! Jag saknar tiden då man hade någon som man alltid var med varje dag, följde med varandra efter soklan, sov hos varandra på helgerna. Då hade man sån koll, visste precis allt om varandra, nu vet jag aldrig vad någon har för sig. Eller jo, ibland...


Viva La Liga

Grattis Barcelona till ännu en seger i La Liga! Ni är Det bästa laget som finns :)




Internet har återvänt!

Varmt välkommen tillbaka du ärade internet! Jag har knappt kunnat andas utan dig, lämna mig aldrig igen...

Nu har jag äntligen något att göra när jag är hemma, sitta vid datorn :)

Idag har jag fått massa mejl från alla stipendier jag försöker söka men typ alla skriver till mig att de inte kan ebjuda några stipendier till mitt "ändamål" Va fan!? Jag har ändå trott att jag bara sökte sånna som passade mitt jävla ändamål :( Jag får helt enkelt ge mig ut en gång till och se om jag får bättre napp.

Imorgon ska jag jobba, på fredag ska jag jobba, på lördag ska jag jobba och på snöndag, då ska jag fan jobba!! Men hallå, min lön kommer bli fetto om man jämför med tidigare så förhoppningsvis kommere det kännas värt då.


Små steg framåt

Kära vänner! Allt bra med er? Allt är bra med mig:)

Igår kväll satt jag och mamma framör datorn i en evighet för att boka tid på Amerikanska ambasaden i Stockholm, det är där jag ska fixa mitt visum för att få hänga i deras land medan jag pluggar. Boknimgen var nog det krångligaste jag varit med om ever! Man hade 20 minuter på så sig att fylla i värdens längsta blankett och när tiden var slut fick man typ "starta om" från där man blev avbruten, istället för att bara låta en göra färdigt allt på en gång :s Men nu är i alla fall det klart, steg två på tjecklistan avklarad! Nu ska jag se till att boka biljett av något slag så att jag kommer till och hem från Stockholm, och sedan ska jag söka CSC-stöd/lån och boka flygbiljett :) Spännande eller hur!


På en platt tallrik

Hejsan!

Idag är jag ledig:) Det behövs verkligen för igår när jag kom hem kände jag mig helt slut och när jag hade suttit i soffan ett tag kunde jag typ inte röra mig, jag var så tung i hela kroppen och benen känndes helt stumma :( Jag kanske börjar bli gammal! Det börjar kännas bättre på jobbet nu, har lärt mig väldigt mycket de senaste dagarna och börjar känna mig lite mera avslappnad, gött deee

Idag lagade jag asgo gröt till frukost också när jag skulle hälla upp det i en tallrik så hade jag självklart fått tag på en platt sådan, smart :s men det funkade bra ändå. Idag ska jag ägna min tid åt att boka tid på amerikanska ambasaden, söka stipendier och motionera mitt fett :D Jag ska också passa på att hänga lite vid datorn också nu när bror är i skolan, vi har fortfarande inte fått vårat nya internet!!! Det skulle kommit i onsdags..bläää

Nästa helg är månadens "lediga helg" och då vill jag verkligen hitta på något, typ gå ut och käka och sedan "hit the blub"!!! Någon som är på eller?


En bit av mitt finger

Lagade ännu mera mat nyss, middag kallar jag det. Det blev grillad kycklingfilé med ungsbakad potais :) När jag gjorde sallad så hände något äckligt, just när jag skulle skära tomaterna så hamnade jag för nära med fingret och vipps så hade jag en lite grop i fingret, på andra sidan kniven hittade jag gropens föredetta utfyllnad, disgusting! Det gjorde inte speciellt ont men själva känsalan var jävligt äcklig och när jag rör vid såret så ryser jag i hela kroppen, bläää :p Som tur var hade vi glittriga plåster hemma!


Matlåda

Tja fan!

Idag är jag ledig och det är sköönt, jag är ledig imorgon också:) Idag har jag varit ute och sprungit men det gick väldigt trögt fram. Har inte hunnit springa på några dagar så har tappat lite kondis. Dock står jag fast vid mitt springatvågångeriveckan-avtal, tror att jag är inne på 6:e veckan nu! Hoppas att jag ska kunna få in tre gånger snart men det ser mörkt nu, jobbar ju heltid och sånt då blir man trött, i alla fall i början. Jag har ju jobbat 11-19 tre dagar irad nu på BK och visst, jag har jobbat långa pass innan men inte så många irad så jag känner mig lite trött och klen men jag vänjer mig nog snart och då kommer jag att orka springa flera mil varje dag efter jobbet, NOT! Hehe men i alla fall back to the shit I've done today:) Matlådor är nog som börjar gå åt i mängder här hemma, mamma ska ha, Brorsan ska ha och jag ska haa! Så idag har jag tagit mig an att förbereda lite käk som jag ska lägga i våra ica-maxilådor, ni vet dem som INGEN har just nu...Alla, verkligen alla har dem och det är jobbigt. Jag lagade tacopaj, men inte med vanlig pajbotten utan med tortillabotten:) Asfräkt eller hur?



Så här gör man:

Bryn en halv gullök, bryn sedan köttfärsen och häll i lite vatten och en påse taco-kryddmix, lite salt och peppar. Bladna i tärnade färska tomater, lite grädde och lite creme fraisce och låt det koka ihop en stund. Ta ca 4 torillabröd och "klä" pajformed med dem, häll sedan i köttfräsröran i formen stoppa in pajen i ugnen i en kvart på 200 grader.När det har gått en kavrt ta ut pajen och lägg på massa ostskivor och tomatskivor och ställ in den igen. låt stå i drygt fem minuter til:)

Jag har inte provsmakat den än så jag vet tyvärr inte om den är ätbar...


Imorgon är jag också ledig och då ska jag in till statsbiblioteket för att söka stipendier och sedan ska jag fika med Amanda!!

Barcelona!

Matchen igår va väldigt bra, eller om man gämför med den förra så var den fantastisk! Det handlade om fotboll och inget annat! Bara för att jag håller på barca så kan det vara svårt att bestämma om det hela slutade rättvist men jag tycker nog ändå att det blev det. I alla matcher har Barca rullat boll medan real har jagat, dock är det ju målen som avgör allt, igår blev det 1-1 men som sagt, Barcelona var det bättre laget över lag i båda matcherna och förtjänar finalplatsen :) Nu väntar vi bara på den sista matchen mellan Manchester United och Schalke, jag kan tyvärr inte se matchen ikväll eftersom mitt internet cpar och där med också boxjäveln!



OMG

Nu är det kaos! Mitt internet funkar inte, eller något med modemet är fel så vi ska få ett nytt på osdag! Funkar bara på brorsans dator så kan inte vara så aktiv för tillfället...Min kamera har äntligen hittat hem men har bilderna på min dator där jag alltså inte kan lägga upp dem på nätet så kommer bli 50 m bilder här på bloggish om ett tag!

I alla fall så jobbade jag min sista dag på donkan i lördags, det var lite sorligt faktiskt, kommer att sakna alla där! Hoppas såklart att vi kommer träffas ändå. Mina misslyckade muffins blev mycket uppskattade, det är ju trots allt smaken som räknas :p Så numera jobbar jag heltid på BK, hade min första riktiga dag där idag! Vet inte riktigt hur det känns än men jag återkommer när jag har känt och klämt lite mer på det hela :)

En annan nyhet är att jag kom in på skolan i hollywood!!!!!! Ska vara där den 23:e september kl två ;);):) Jag är så glaaaad! Känns lite sjukt att det verkligen händer på riktigt, det är svårt att fatta...

Ha en bra kväll!


RSS 2.0