Vilse i läxskogen



Den här veckan har jag hunnit med massa saker, massa viktiga saker! Jag har gått i skolan och tränat som vanligt, men jag har också haft ett möte på skolan och fått hjälp med att skriva ett professionellt CV, pluggat 100 timmar, deklarerat och storhandlat :) Duktiga mig!

Det jobbiga är att jag har suttit flera timmar i sträck i tre dagar med läxor nu och jag har bara gått igenom två kurser...Är det jag som inte vet hur man pluggar eller är det mina lärare som försöker ta livet av mig?

Mitt i detta fick jag en go paus, jag och Läckra Johanna skypade idag för första gågnen på evigheter. Hon gav mig en riktig uppdatering om vad som försegår där hemma. Tack för det fina samtalet vännen :)
Jag har har även snackat med Vackra Victoria och Gosiga Amanda idag! Saknar er alla!

Ialla fall, förra helgen kom Connors bästis Jack hit igen, denna gången hade han med sig en vän som hette Corey, mycket trevliga båda två. Vi spelade beer pong och sen gick vi till en bar (jag kom in!!!) Dagen efter mådde jag inte så bra men jag piggnadde till senare på kvällen...

Imorgon ska jag gå upp tidigt för att gymma, sen kommer Emelie och hämtar upp mig vid halv 12 för då ska det SHOPPAS!!!!!


Connor, Corey, Jack och Yumyum


Så här gör Yummi med våra gäster, han sätter sig på dem!


Världens godaste kakor! Ska köpa med mig 100 påsar av denna gudomliga kakmix hem :)


Här är en liten video med Erik Sandin på bas+ hans band. Erik gick på samma gymnasium som mig och nu går han även på MI precis som jag. Rätt skön musik så njut på :)

Det var allt för denna gången, ha det gött!


Äntligen lite fotboll!



Idag startade jag dagen med lite fotboll :) Jag har inte sett en enda match sen jag kom hit, både på grund av tidsskillnaden och för jag inte har kollat upp matcherna ordentligt. Men idag var det ju El Clasico och det kan man inte missa! Fast jag missade ju förra...:( någon gång i veckan går jag in på Barcas hemsida och kollar resultat och spelschema så jag är inte helt borta, men ändå ganska borta. När Real vann idag så märkte jag ju såklart att dom avgjorde hela serien, hade jag vetat att matchen var såpass viktig så hade jag nog ropat och hejat på dom lite högre och då kanske dom hade vunnit! Så allt är mitt fel.

Trots förlust och 2:a plast i La Liga så är jag nöjd ändå. Främst för att Barca vann allt man kan vinna förra året, men bara att få se dom spela idag gjorde mig lycklig, dom blev ju trots allt inte helt jävla utklassade. Det är underbart med grym fotboll och det får man alltid uppleva när Messi, Xavi och resten av grabbarna lirar :)

Efter matchen gick jag ner till poolen, jag smörjde in mig med 50 på ryggen för jag brände mig igår :( Jag har aldirg sett så mycket folk innan där nere, helt sinnessjukt, men jag hade tur som kom helt själv för det var helt omöjlig att få plats bredvid varandra om man kom två eller fler.

Nu börjar jag blir rätt brun faktiskt :) Känns skönt att kunna ha shorts eller klänning utan leggings under bara för man har bleka och äckliga ben. Så nu sitter jag här i min nyköpta sommarklänning från HM, dock har jag inte kommit fram till om det är sketsnygg eller halvtrökig ännu så därför sitter prislappen kvar :p Och det är ingen idé att fråga killarna vad dom tycker, usch vilket dilemma va?! Ni får gärna säga vad ni tycker, ni finner klänningen på bild lite längre ner :)

Idag är det lördag vilket innebär att jag får lov att unna mig något sött och gott, än så länge har jag hållt mig nyttig under dagen med fullkornsmacka till frukost och en go kycklingsallad till lunch, så ikväll ska jag faktisk baka chocolate chip cookies! namnamnamn :) Det ser jag verkligen fram emot, speciellt när man har hållt sig hela veckan för då blir det ännu godare.




Jag tog några supermodell-kurser i förra veckan :) Fick jobbet på Armani!


Dagens goa lunch, kul att drickan gjorde mig alldeles orange runt munnen och att det inte går bort!


Diggar verkligen mitt nya lila nagellack!


"Jag kollar på hockey" uttrycket


Yumyum hälsar er alla en fortsatt trevlig dag!

Kletigt golv


Wasssapp!!??

Den här veckan gick rasande fort! Det var ju bara måndag igår eller? Ingenting av intresse har hänt så därför har jag inte bloggat så mycket...Jag har gått i skolan, jag har pluggat, jag har kollat på hockey å lite film och gossat med Yumyum.

Eller jo, Det har hänt något utöver det vanliga! I måndags när jag kom hem från skolan. Jag hade planerat massa saker jag skulle göra när jag kom hem men det blev inget med det. När jag kom in i hissen stank det målarfärg som bara den och när jag kom upp till min våning så hade dom spärrat av så att jag inte kunde gå till min dörr. Golvet var alldeles blött, brunt och fult. Eftersom jag bor ca 4 steg från hissen så tänkte jag att det kanske inte gjorde så mycket om jag tog ett par långa kliv men fan fick jag för det. Jag hade flippflopps på mig och en efter en fastnade dom på govlet som visade sig vara täckt av lim...Jag slet loss mina sandaler och gick lite lätt irriterad ner till kontoret. Jag fick svaret: Du kan inte gå på golvet på minst 2 timmar, har du inte fått lappen om detta? Ööh nää! Aah!

Nu var jag fast tre meter utanför min dörr med skolböcker och en kurrande mage, det fanns bara en bra lösning, SUSHI! Efter ett tag mötte jag upp Sean som var lika förkrossad som jag plus lite extra, Yummi var fast i lägenheten och behövde verkligen gå på hundpromenix. Vi fick helt enkelt acceptera situationen och förbereda oss på att finna hundskit i lägenheten när vi väl fick komma hem. Under tiden spelade vi biljard, åkte och handlade och gick fram och tillbaka på hollywood blvd.

3 och en halv timma senare sa dom att vi fick gå hem, då var golvet inte en jävla gnutta torrare! Dom var tvugna att göra om allt på natten två dagar senare... Bra grejer :D


Nu ska jag gå ner till poolen och plugga, vi hörs senare :)


Lite bilder från Las Vegas :)

ÄAF- (Äkta Amerikansk Frulle)



Hej!

Imorse gick vi upp innan fan var lös, kl: 9 på en lördagsmorgon :) Usch och fy...

För idag var det ingen vanlig dag, det var UFC i globen idag. Väldigt passande eftersom MMA är en av Seans få hobbysar och lilla jag då som föddes i Sverige. Vi var helt enkelt tvugna att uppleva detta ögonblick. Eftersom vi är 9 timmar efter er där hemma så visades detta kl:9;30 på morgonen här. Vanligtvis så visas det live runt 6,7 på kvällskvisten. Så redan förra veckan planerade vi att gå upp tidigt och koka ihop en sån där härligt dunderfrukost. Jag gjorde perfekta pannkakor och scrambled eggs, Sean stekte bacon, micrade mystiska korvar och improviserade fram någon form av french toast. I mina ögon tillhör dessa godheter lunchbordet men nu är jag i ett annat land och då måste man åtminstonde prova på deras traditioner.
Jag åt som bara den och fick jätteont i magen, usch vad jag hatar att bli sådär övermätt! Det tog mig flera timmar innan det började gå över. Men nu sitter jag här, nytränad och äter banan. Ärligt talat trodde jag aldrig att jag skulle bli hungrig igen, någonsin :)

Självaste fighterna var väl sådär spännande fram tills sista (the main event) som det så fint heter. Våran Alexander Gustafsson (den enda jag känner till i MMA världen) vann och gjorde oss alla stolta!

Imorgon ska jag kanske följa med Sean och kolla på glasögon, vi får se hur det går med det.


Förutom slgasmål och blod på tv så kollas det även väldigt mycket på hockey just nu. Det är slutspel i NHL serien och som tur är så hamnade inte Seans Flyers och Connors Sharks matcher på samma dagar, så istället för att matcherna krockar så är det alltså en match varje dag som måste ses :)


Gosisen :)



Ha det gött!!


Yumyum is back in town!



God dagens!

Nu sitter jag i soffan med en orolig hund i knät. Vi har åskväder här idag, det blixtrar och dundrar som bara den. Jag tycker att det är rätt mysigt faktistk :)


Igår kom Yummy äntligen hem igen, han har åkt bil i 7 dagar stackarn. Men nu är vi alla hemma och glada, och smala. Haha Yumyum har bantat ner sig lite faktiskt. När han kom igår stank han som en gammal gubbes perfym så vi vart tvugna att ge honom ett bad, det var inte så svårt som jag hade trott, jag är ju van vid en katt som innerligt hatar att bada men han bara stod där i badkaret. hur lugn som helst :)

Igår var jag helt ledig och det är jag idag med. ingen praktik denna veckan heller :( Just därför ska jag antagligen skaffa mig en ny praktikplats. Förhoppningsvis på ett ställe där jag får jobba med konserter och bandbokning. Det känns så dumt att komma hem utan erfarenhet av det jag vill jobba med, Där jag är nu jobbar jag som fotograf för tillfället och visst gillar jag att ta kort och att lekaa med photoshop men det är inte det jag vill jobba med i framtiden. Jag har också hittat hur man kan söka jobb på Livenation och Gotevent så nu ska jag boka ett möte på skolan så att dom kan hjälpa mig att skrapa ihop ett professionelt CV. Hoppas att det går vägen denna gången!


Finevädret :)


Min mogna frukost :)



Återkommer nog imorgon :) Som ni alla säkert vet så har UFC tagit sig till stockholm nu så imorgon bitti (imorgon kväll för er) är det frukostmys framför tv:n som gäller!

Påskmys och Slipknotmys



Hej, vad trevligt att ha dig här :)

I helgen har solen stekt oss alla här i Kalifornien vilket har gett mig möjligheten att använda mina två nya bikinisar, utomhus! Haha, hemma kan man ju bara dröma om att åka till starnden i April.

Så i lördags lördags bestämde jag och Emelie att vi skulle till Santa Monica Beach, Sean och Connor ville gärna följa med och vi var alla astaggade. Precis när vi skulle åka så kom Connor efter utan handuk och utan badbyxor och då frågade jag vad han hade tänkt hitta på på stranden i sina vanliga kläder. Han fattade inte riktigt vad jag menade och jag förklarade att vi hade tänkt ligga på starnden och sola, tjöta och äta glass. Det visade sig att både Connor och Sean hade missupfattat hela grejen och trodde att vi skulle åka till starnden fast inte ligga på starndel, eller något i den stilen. (Killar i ett nötskal) Så när vi väl kom dit så gick Connor och Sean till en bar och jag och Emelie la oss på stranden, perfekt! Någon timma senare kom dom gåendes till oss och satte sig på huk i den varma sanden, sen satt dom där en stund. Emelie kollade på mig efter ett tag och sa: Jag tror att dom vill åka hem nu. Så vi gick tillbaka till bilen och lämnade våra grejor, men oss girls hade ju redan bestämt att vi skulle gå och kolla på sandaler till Emelie innan vi åkte så vi lämnade killarna i bilen medans vi gick och shoppade, för dom ville självkart inte förlja med. Helt underbart med män...

I söndags låg jag vid poolen en stund och sen gick mitt hushåll på bio, vi såg American Reunion, väldigt rolig var den måste jag säga. Kvällen avslutades med ett besök i Yogurt Land :P

Då har vi kommit fram till höjdpunkten av detta inlägg samt mitt liv. Igår kom två goa göbbar från Slipknot till skolan. Corey Taylor och M. Shawn Crahan satt alltså i samma rum som mig :D Dom blev intervjuvade av en kille som jobbar med tidningen Revolver. Allt dom sa var jätteintressant och deras humor var grym som fan. Vi fick höra massa background storys om hur det hela började och hur de spelade in vissa låtar på ett mer eller minde stört sätt. Efter några timmar fick vi i publiken ställa frågor och jag frågade givetvis om dom kunde signera min kavaj precis som Mick gjorde när jag träffade hohom på NAMM (en annan bandmedlem) Corey kallade mig Wierdo och sen gick jag upp på scenen och fick två sketsnygga autografer :) Shawn tillade såklart lite poesi och skrev "Live your life" ovanför sitt namn.

Det är helt ofattbart för mig att jag nu har fått chansen att träffa 3 av 9 snubbar från mitt enda favvoband! Jag hade inte tanke på det när jag sökte till MI, även om jag inte blir värsta rockstjärnan eller asrik på grund av utbildningen så ledde det i alla fall till detta :) Jag är nöjd!

Nu blir det bildkalas!


Två nyheter i badgarderoben! Den blåa (jättemörkblå i verkligheten) är köpt på HM och den andra är köpt på Quicksilver (Roxy).


Påskmys :)




Slipknotmys :)


Fick en liten ask med jordgubbar av Kurt igår också


Nu har jag precis tränat som en galning så vad passar inte bättre än ett litet dopp i bubbelpoolen :P

Have a great DAY!

Tack för den här gågnen



Hej på dej!


Igår åkte mor, far och bror hem till lilla Sverigen igen, flyget gick kl 9 på kvällen så vi hade nästa hela dagen på oss att umgås en sista gång innan dom lämnade oss. Det har varit väldigt trevligt att ha dom här och fått visa dom hur jag har det här i LA. Det har också varait väldigt kul att åka runt lite och se nya ställen så som Las Vegas och San Diego. Det som kunde ha varit bättre är nog vädret, och om jag hade varit ledig en vecka till så att jag hade kunnat visa dom runt mer här i Hollywood. Jag var ju bara ledig den veckan då vi åkte på äventyr så nu när dom har bott hos mig så har dom fått klara sig sjävla större delen av tiden. Men det gick la bra ändå :D

Vi har fått gjort väldigt mycket under de här två veckorna, massa shopping, massa mat, Sea World, Universal Studios, Hard Rock Café, NHL hockey match och lite solåbad vif poolen. Tyvärr fick dom inte äran att träffa Yumyum :( Han är på väg hit nu och kommer antagligen inte hit för äns på tisdag/onsdag. Det är helt otroligt att det finns företag som jobbar med att köra runt folks hundar över hela landet, men visst är det tur för en en sån som Yummi när man är för tjock för att flyga!

Idag är det då sista dagen, vi har legat vid poolen i ett par timmar och nu ska vi äta middag i deras lägenhet. Dom har ju hyrt vår gästlägenhet som vi har här i byggnaden, jätte fin är den, eller den är ju som min fast möblerad och klar.


Ska vi ta och sumera denna tid med lite bilder kanske? Ööh, jupp!


Från besöket på Universal Studios


Mötet mellan min min famlj och mina roommates!


Lite hockey satt inte fel

Tack för denna gången mor, far och bror. Jag hoppas ni hade kul här med mig :)

Semestern är över nu



God morra, god morra!

Nu har det återigen gått för långt mellan inläggen och jag ber om ursäkt för detta. Jag har haft mycket för mig den här senasta veckan då jag har hängt med los familjos i San Diego, besökt Sea World och Universal Studios. Men nu är vi tillbaka på hemmaplan, mamma, pappa och Robin har fått en jättefin gästlägenhet här i min byggnad och jag har börjat skolan igen. Det låter väl underbart!

Jag ska väl ta och berätta lite kort om San Diego och Sea World. Staden var väldigt fin och mysig, en kväll åt vi på en asgo mexikansk restaurang och en anna kväll åt vi gott grillat på en amerikansk restaurang. Jag köpte en jättefin Roxy bikini som jag invigde i hotellets jacuzzi. Tyvärr hade vi lite tråkigt väder även där, det såg soligt och fint ut men när man gick utanför dörren så fick man ett kallt slag i ansiktet, det blåste som bara den. Jag vet inte vad som försegår här i California just nu, här i Hollywood brukar det inte alls blåsa specielt mycket men det senaste dagarna har det vart halv storm! I alla fall så frös vi nog som värst dagen då vi besökte Sea World, dagen började bra med kanonväder. Vi satte oss på läktaren för att uppleva den fantastiska späckhuggar showen, å visst var den bra men blöt blev man. Fiskjävlarna blötte ner oss som bara den :) Som tur var så var vädret väldigt fint första timmen så vi alla torkade hyfsat snabbt men sen blev det snorkallt. Allt blir lite mindre roligt när man fryser... Men vi såg massa fräcka vattendjur, Nemo, Doris,sköldpaddor, hajar, sälar o.s.v.

Jag ska berätta mer om Universal Studios och Robins fördelsedag men det får bli nästa gång för nu måste jag gå till skolan.


På en ö i San Diego som heter Conorado







RSS 2.0