Jul på Liseberg

 
Hej hej!
 
Nu har jag varit sjuk i en vecka, fick lite ont i halsen i måndags sedan har det bara gått ut för. I lördags och igår har varit värst med snor i hela hjärnan, ont lite över allt osv. Men ändå gick jag till jobbet! Tråkigast av allt är att jag inte har kunnat träna. Hoppas på att vara helt redo imorgon eller på onsdag för idag mår jag betydligt bättre.
 
I alla fall, i lördag jobbade jag först och sedan åkte vi alla direkt till Liseberg där vi käkade görgott julbord på Hamgkrogen (den som ligger breve Gasten) sedan stack vi ut i kylan och körde 5-kamp. Vi hade jättetrevligt hela kvällen förutom att det faktiskt var väldigt kallt ute, jag kom på delad näst-sista plats i tävlingen och vann inte ett jävla skit på lyckohjulen men glad var jag ändå. Jag fick ju kolla på nästan alla djuren och inhandla mina brända mandlar trots allt :)
 
Så vad sker nu i veckan? Jobb, förhoppningsvis träning, kanske lite julklappsshopping och mental förberedelse för julbak och pyntning.
 
Jag vill också passa på att skryta om mina nya mobil--- iPhone 5 :D Efter en jävligt lång leveranstid har den äntligen kommit så nu ska jag börja samla på roliga, snygga och praktiska skal så att jag kan matcha den med mina outfits eller mitt humör.
 
Ni får ha en underbar måndag, tisdag och alla andra dagar innan nästa inlägg. Haj Haj!
 
Några av mina härliga kollegor :)

Zlatan

 
Hej igen!

Igår spelade Sverige mot England och invigde Friends arena. Jag såg inte hela matchen för jag orkade fan inte. Jag såg i alla fall det man behövde se. Zlatans första och sista mål. Är han verkligen människa tänker ni?, Jodaa visst är han det :) Kul för han att få göra första målet någonsin på den nya planen men asså det fjärde målet var nog tamejfan det snyggaste jag sett. Live. Detta tackar vi för.

Just nu jobbar jag ganska mycket, tränar på som vanligt och smider nya planer för min framtid. Det kanske inte blir som jag hade tänkt mig men något måste jag hitta på snart. Jag tänker inte jobba på systemet i all evighet och jag tänker inte vänta på att få börja jobba med musik i 1000 år. Nu är det ju inte så långt kvar till våren så vi får väl se om det blir något av den där prektikplatsen på SR, det verkar ju så i alla fall. Under tiden ska jag njuta av julhandeln på systemet :) Fy fan va kul det ska bli, eller? Det är tur att det finns fotboll och smutsiga gym. Hur skulle detta annars sluta?

På tal om smutsiga gym. Jag tränar på sportlife i Mölnlycke som är ett sånt dära "expressgym" det innebär att det nästan är öppet 24/7 men typ aldrig är bemannat. Innan var det någon i receotipnen några timmar om dagen men nu har dom skärt ner på det hela till några timmar två dagar i veckan. detta har resulterat i att det ser ut som fan i lokalen, ibland är musiken avstängd i flera dagar och att toapappret fylls på två gånger i veckan ( det är alltså alltid slut så man får ta med sig eget eller torka sig med tassarna). Katastrof vill jag påstå! Värst av allt är att när dom väl är där så ska det storstädas så in i helvete. mellan 16 och 20 när hela Sverige ska träna efterjobbet börjar personalen moppa golvet. Sist jag var där var det en ny tjej som jobbade, hon har förmodligen aldrig moppat i hela sitt liv eftersom hon inte vred ur moppen innan hon kladda runt på golvet. Alla halkade omkring som Bambi på hal is i en timme innan det började torka lite grann. Fy skäms!
 
 
 

RSS 2.0