Arsenal- Barcelona

Igår spelade Arsenal mot Barcelona i åttondelsfinal i Champions league på Emirates Stadium i London

Matchen slutade 2-1 till Arsenal

Tyvärr gick det inte så bra för mitt Barca...

Barcelona hade övertaget i första halvlek och tog ledningen när Messi hittade fram till Villa, efter första halvlek står det 0-1 till Barcelona. I andra halvlek lyckas inte Barca hålla kvar kontrollen och Arsenal som vägrat ge vika lyckas vända spelet. Van Persie sätter 1-1 och han gör det snyggt! 2-1 målet görs av Andrej Arsjavin.

Det som störde mig mest var Messis två missar. Han hade två lägen där han fick tillavsluten precis som just han brukar, och på de sättet som som han alltid gör mål, men igår missade han två av dessa lägen...Messi blev grymt besvkien på sig själv. Sedan nickade han in den efter en superinstats och väggspel med Pedro men han döms för offside... osis!

Returen spelas hemma i Barcelona på Camp Nou och då jävlar Arsenal, då jävlar!