Barcelona Vs. Arsenal

Är ikväll bänkad framför champions league matchen mellan mitt Barca och Arsenal. Det är åttondels final och det avgörs ikväll, förra matchen spelades i london och då vann Arsenal med irriterande 2-1. Därför måste Barcelona vinna med minst två mål ikväll för att slå ut Arsenal och gå vidare till kvartsfinal. Nu är vi på hemmaplan och då är det andra puckar!

Första halvlek har helt klart dominerats av Barca men det har gått lagom trögt till på målfronten, lyckligtvis fick Messi äntligen trycka dit 1-0 i tilläggsminuterna.
Andra halvlek är helt otrolig, Arsenals stjärna Robin Van Persie Blir utvisad! Barca skapar sjuka chanser och har ett överlägset bollinnehav, ändå lyckas Arsenal från ingenfuckingstans få ett 1-1 mål på fast situation, Sergio Busques gör själv mål, haha bra där...Det är spel på ett mål i princip hela halvleken men tar lång tid innan målen trillar in, tillslut gör Xavi 2-1, och sen blir det straff för Barca, Messi tar hand om den och det gör han bra:)
Matchen slutar 3-1 och Barcelona är efter många om och men vidare till kvartsfinal i Champions league! Wihuu